Dnevna doza pameti s oltara
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Dnevna doza pameti s oltara
pa (i) je bilo za prijateljstvo, ne za sex, ništa nisam preskočilaEro wrote:Toga je barem uvijek bilo u izobilju.
Preskočila si (i), ali ajde...
ti sad samo moraš paziti na rastavu, inače gotovo sa izobiljem
neva- Posts : 4367
2014-04-12
gotovo njemu u svakom slucaju..ha Erica, jel tako?HarleyQ wrote:pa (i) je bilo za prijateljstvo, ne za sex, ništa nisam preskočilaEro wrote:Toga je barem uvijek bilo u izobilju.
Guest- Guest
Istočni grieh nema sveze sa seksom. Pretpostavljam da su Marijini roditelji uživali u seksu, a čemu inzistiranje na začeću bez grieha treba pitati upućenije od mene.
Nema toga di je podloga (i) prijateljstvo. Ima iskušenja (u izobilju ), ali ne i rastave.HarleyQ wrote:pa (i) je bilo za prijateljstvo, ne za sex, ništa nisam preskočilaEro wrote:Toga je barem uvijek bilo u izobilju.
a oklen to druže?jastreb wrote:Jedno su crkvena pravila,a drugo je već vjekovima očigledno ocrnjivanje seksa i prikazivanje istoga kao nečeg gnjusnog i odvratnog od strane Rimske crkve.udba wrote:To su crkvena pravila, kome ne odgovaraju uvijek može uz novčanu donaciju zatražiti dodatnu dozvolu ili oprost.
Vatikanske ustaše nikad nisu o tome govorile a sam katekizam vastašina spolni čin , možda kao nužno zlo, nigdje ne ocrnjuje...čak i kada je onaj neprimjereni animalni u pitanju, ono kad radidu zaebane stvari iz kamasutre
2014-04-15
nit jebem nit letim, ne bojim se side a bogme ni pticje gripe
Pa je... Barem 95 posto Hrvatica i Hrvata živi u skladu s tim naukom o seksu prije braka i izvan braka.... Ak si oko skopaš.Regoč wrote:U skladu s naukom Svete Majke Crkve, nema seksa prije braka, nema seksa izvan braka. Crkveni brak vriedi, iako je građanski poništen pa njegove odredbe i dalje obvezuju vjernike.
provocator wrote:Pa je... Barem 95 posto Hrvatica i Hrvata živi u skladu s tim naukom o seksu prije braka i izvan braka.... Ak si oko skopaš.Regoč wrote:U skladu s naukom Svete Majke Crkve, nema seksa prije braka, nema seksa izvan braka. Crkveni brak vriedi, iako je građanski poništen pa njegove odredbe i dalje obvezuju vjernike.
Pa ja skoro pa jesam. Ali nije bilo do mene.....neko nije mi se htjela niti jedna sirotica smilovati jako dugo vremena.
Guest- Guest
Yebiga... Valjda si ružan ka pas.MaximusDecimusMiridije wrote:provocator wrote:Pa je... Barem 95 posto Hrvatica i Hrvata živi u skladu s tim naukom o seksu prije braka i izvan braka.... Ak si oko skopaš.Regoč wrote:U skladu s naukom Svete Majke Crkve, nema seksa prije braka, nema seksa izvan braka. Crkveni brak vriedi, iako je građanski poništen pa njegove odredbe i dalje obvezuju vjernike.
Pa ja skoro pa jesam. Ali nije bilo do mene.....neko nije mi se htjela niti jedna sirotica smilovati jako dugo vremena.
Provo, puk nije savršen, ali nije to ni smisao moga upisa. Naglašavam da to nije ništa čudno i novo, to je dio crkvene doktrine odavno.
provocator wrote:Yebiga... Valjda si ružan ka pas.MaximusDecimusMiridije wrote:provocator wrote:Pa je... Barem 95 posto Hrvatica i Hrvata živi u skladu s tim naukom o seksu prije braka i izvan braka.... Ak si oko skopaš.Regoč wrote:U skladu s naukom Svete Majke Crkve, nema seksa prije braka, nema seksa izvan braka. Crkveni brak vriedi, iako je građanski poništen pa njegove odredbe i dalje obvezuju vjernike.
:)
Guest- Guest
Regoč wrote:Provo, puk nije savršen....
...to je odlika popova i biskupa..pa da.
Guest- Guest
Pa crkvena doktrina kaže da ljubiš bližnjeg svog kao i to da su svi ljudi djeca Božja. A mi tu svjedočimo sustavnom šikaniranju i degradiranju onih koji su druge rase ili nacije. Isti ti koji se pozivaju na crkvene doktrine bi potapljali brodove s izbjeglicama. Kaj onda crkvena doktrina ne važi?Regoč wrote:Provo, puk nije savršen, ali nije to ni smisao moga upisa. Naglašavam da to nije ništa čudno i novo, to je dio crkvene doktrine odavno.
Nitko nije savršen tko je čovjek. Tako i Franjo laprda koješta, nije savršen.
Mislila sam da je tema o kexu,kad li ono standardno ;D
2014-04-12
Regoč-
2015-08-21
Sad bih trebala kao citat otpocetka?! Hmmm..
moze rezime? 'ko je nad**an?
8-)
moze rezime? 'ko je nad**an?
8-)
2014-04-12
Ma jednostavno je. Crkva ponavlja svoje uobičajene stavove, a sotonisti se "iščuđavaju".
Aha,ozbiljna tema..ipak cu procitat B-)
2014-04-12
Što to laprda a da nema smisla ili nije u redu? To te ja pitam!Regoč wrote:Nitko nije savršen tko je čovjek. Tako i Franjo laprda koješta, nije savršen.
Znači glupi puk je pravu, jer kada mu crkvene dogme odgovaraju onda se na njih poziva ali ako mu ne odgovaraju onda koga boli curac, yebeš dogme... I kakve to veze ima sa savršenstvom?
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Dnevna doza humora
» Dnevna doza splitskog ner(a)da-nestao
» Još jedan patetični spomenik nakon lažnog Oltara domovine
» dosla pameti u epizodi prerezalo
» Hanžeković piša po Hrvatima i zdravoj pameti
» Dnevna doza splitskog ner(a)da-nestao
» Još jedan patetični spomenik nakon lažnog Oltara domovine
» dosla pameti u epizodi prerezalo
» Hanžeković piša po Hrvatima i zdravoj pameti
Page 4 of 4