Preminuo Goran Hadžić
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Preminuo Goran Hadžić
Preminuo Goran Hadžić
Beta | 12. 07. 2016 - 20:54h 21:11h
| Komentara: 21
Bivši predsednik Republike Srpske Krajine Goran Hadžić, koga je Haški tribunal u aprilu 2015. godine pustio na privremenu slobodu iz zdravstvenih razloga, umro je večeras u Novom Sadu.
Foto: N. Mihajlović / RAS Srbija Goran Hadžić
Hadžić je umro u Urgentom centru oko 20 sati, u 58. godini‚ rečeno je agenciji Beta u Srpskoj radikalnoj stranci u Beogradu.
Hadžić koji je imao tumor na mozgu, pušten je u aprilu 2015. godine na privremenu slobodu radi lečenja, a suđenje u Hagu je aprila ove godine prekinuto na neodređeno vreme.
http://www.blic.rs/forum/preminuo-goran-hadic,2,2822337,0,czytaj-najnowsze.html
Beta | 12. 07. 2016 - 20:54h 21:11h
| Komentara: 21
Bivši predsednik Republike Srpske Krajine Goran Hadžić, koga je Haški tribunal u aprilu 2015. godine pustio na privremenu slobodu iz zdravstvenih razloga, umro je večeras u Novom Sadu.
Foto: N. Mihajlović / RAS Srbija Goran Hadžić
Hadžić je umro u Urgentom centru oko 20 sati, u 58. godini‚ rečeno je agenciji Beta u Srpskoj radikalnoj stranci u Beogradu.
Hadžić koji je imao tumor na mozgu, pušten je u aprilu 2015. godine na privremenu slobodu radi lečenja, a suđenje u Hagu je aprila ove godine prekinuto na neodređeno vreme.
http://www.blic.rs/forum/preminuo-goran-hadic,2,2822337,0,czytaj-najnowsze.html
Re: Preminuo Goran Hadžić
I tako ode još jedan antifašistički velikan.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Kao i Iknarov gay.preko_vode_do_slobode wrote:to je neki antifašist?
Guest- Guest
U svakom slučaju je hrvatski državljanin.
A ne,ipak ja ne spadam u tako tešku kategoriju.Hadžić je ipak znameniti antifašist,dok sam ja atifašist pripravnik.Arthas wrote:Kao i Iknarov gay.preko_vode_do_slobode wrote:to je neki antifašist?
2015-07-23
Početnik.Iknar je gay wrote:Hadžić je ipak znameniti antifašist,dok sam ja atifašist pripravnik.
Zaboli me kurac za njega,koji kurac uopće i stavljate taj post......a dobro,mnogima je omogućio mirovine inače bi još radili....a rad mrze ..
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Proslava u Srbu sada dolazi u pitanje. To je kao da je tito umrao na dan mladosti pa se trkala štafeta. Ne ide...Iknar je gay wrote:A ne,ipak ja ne spadam u tako tešku kategoriju.Hadžić je ipak znameniti antifašist,dok sam ja atifašist pripravnik.Arthas wrote:Kao i Iknarov gay.preko_vode_do_slobode wrote:to je neki antifašist?
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Pa dobro,ipak Hadžić i nije baš takovelika zvjerka dabi se odgodila antifašistička proslava u Srbu.Može se održati minut šutnje,prigodni spomen govor i to je to.E sad da je umro Stipe Mesić,koji je najveći živući antifašist na Balkanu,e onda bi proslava bila neumjesna.mutava baštarda wrote:Proslava u Srbu sada dolazi u pitanje. To je kao da je tito umrao na dan mladosti pa se trkala štafeta. Ne ide...Iknar je gay wrote:A ne,ipak ja ne spadam u tako tešku kategoriju.Hadžić je ipak znameniti antifašist,dok sam ja atifašist pripravnik.Arthas wrote:Kao i Iknarov gay.preko_vode_do_slobode wrote:to je neki antifašist?
2015-07-23
Onda bi Mesića dali na pola koplja.Iknar je gay wrote:Pa dobro,ipak Hadžić i nije baš takovelika zvjerka dabi se odgodila antifašistička proslava u Srbu.Može se održati minut šutnje,prigodni spomen govor i to je to.E sad da je umro Stipe Mesić,koji je najveći živući antifašist na Balkanu,e onda bi proslava bila neumjesna.mutava baštarda wrote:Proslava u Srbu sada dolazi u pitanje. To je kao da je tito umrao na dan mladosti pa se trkala štafeta. Ne ide...Iknar je gay wrote:A ne,ipak ja ne spadam u tako tešku kategoriju.Hadžić je ipak znameniti antifašist,dok sam ja atifašist pripravnik.Arthas wrote:Kao i Iknarov gay.preko_vode_do_slobode wrote:to je neki antifašist?
Da antifašizam izgubi i Stipu Mesića to bi bio veliki, preveliki udarac i teško bi netko mogao ispuniti tu prazninu...Iknar je gay wrote:Pa dobro,ipak Hadžić i nije baš takovelika zvjerka dabi se odgodila antifašistička proslava u Srbu.Može se održati minut šutnje,prigodni spomen govor i to je to.E sad da je umro Stipe Mesić,koji je najveći živući antifašist na Balkanu,e onda bi proslava bila neumjesna.mutava baštarda wrote:Proslava u Srbu sada dolazi u pitanje. To je kao da je tito umrao na dan mladosti pa se trkala štafeta. Ne ide...Iknar je gay wrote:A ne,ipak ja ne spadam u tako tešku kategoriju.Hadžić je ipak znameniti antifašist,dok sam ja atifašist pripravnik.Arthas wrote:Kao i Iknarov gay.preko_vode_do_slobode wrote:to je neki antifašist?
Jesu ti dragi turci, to je nešto. Stockholmski sindrom rekao bi :))Ero wrote:Onda bi Mesića dali na pola koplja.Iknar je gay wrote:Pa dobro,ipak Hadžić i nije baš takovelika zvjerka dabi se odgodila antifašistička proslava u Srbu.Može se održati minut šutnje,prigodni spomen govor i to je to.E sad da je umro Stipe Mesić,koji je najveći živući antifašist na Balkanu,e onda bi proslava bila neumjesna.mutava baštarda wrote:Proslava u Srbu sada dolazi u pitanje. To je kao da je tito umrao na dan mladosti pa se trkala štafeta. Ne ide...Iknar je gay wrote:A ne,ipak ja ne spadam u tako tešku kategoriju.Hadžić je ipak znameniti antifašist,dok sam ja atifašist pripravnik.Arthas wrote:
Kao i Iknarov gay.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Regoč-
2015-08-21
Jedino ako bi Žak Houdek postao antifašist,mogao bi djelimično popuniti takvu prazninu.mutava baštarda wrote:Da antifašizam izgubi i Stipu Mesića to bi bio veliki, preveliki udarac i teško bi netko mogao ispuniti tu prazninu...Iknar je gay wrote:Pa dobro,ipak Hadžić i nije baš takovelika zvjerka dabi se odgodila antifašistička proslava u Srbu.Može se održati minut šutnje,prigodni spomen govor i to je to.E sad da je umro Stipe Mesić,koji je najveći živući antifašist na Balkanu,e onda bi proslava bila neumjesna.mutava baštarda wrote:Proslava u Srbu sada dolazi u pitanje. To je kao da je tito umrao na dan mladosti pa se trkala štafeta. Ne ide...Iknar je gay wrote:A ne,ipak ja ne spadam u tako tešku kategoriju.Hadžić je ipak znameniti antifašist,dok sam ja atifašist pripravnik.Arthas wrote:
Kao i Iknarov gay.
2015-07-23
Vrhunac kulturnog dostignuća,može otići s kamenjara i živiti 100 god. vani,ali kamenjar nikada da ode iz njega.mutava baštarda wrote:Jesu ti dragi turci, to je nešto. Stockholmski sindrom rekao bi :))Ero wrote:Onda bi Mesića dali na pola koplja.Iknar je gay wrote:Pa dobro,ipak Hadžić i nije baš takovelika zvjerka dabi se odgodila antifašistička proslava u Srbu.Može se održati minut šutnje,prigodni spomen govor i to je to.E sad da je umro Stipe Mesić,koji je najveći živući antifašist na Balkanu,e onda bi proslava bila neumjesna.mutava baštarda wrote:Proslava u Srbu sada dolazi u pitanje. To je kao da je tito umrao na dan mladosti pa se trkala štafeta. Ne ide...Iknar je gay wrote:
A ne,ipak ja ne spadam u tako tešku kategoriju.Hadžić je ipak znameniti antifašist,dok sam ja atifašist pripravnik.
2015-07-23
Ero wrote:U svakom slučaju je hrvatski državljanin.
Za razliku od tebe
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Vidio sam jednom sliku Žaka i predsjednika sinjskih antifašista Stipu Samarđića, zajedno. Mogu ti kazati da si me malo ohrabrio... ako ode Stipe imamo i Manolića koji će živjeti još sigurno do 150 obljetnice oslobođenja Zagreba.Iknar je gay wrote:Jedino ako bi Žak Houdek postao antifašist,mogao bi djelimično popuniti takvu prazninu.mutava baštarda wrote:Da antifašizam izgubi i Stipu Mesića to bi bio veliki, preveliki udarac i teško bi netko mogao ispuniti tu prazninu...Iknar je gay wrote:Pa dobro,ipak Hadžić i nije baš takovelika zvjerka dabi se odgodila antifašistička proslava u Srbu.Može se održati minut šutnje,prigodni spomen govor i to je to.E sad da je umro Stipe Mesić,koji je najveći živući antifašist na Balkanu,e onda bi proslava bila neumjesna.mutava baštarda wrote:Proslava u Srbu sada dolazi u pitanje. To je kao da je tito umrao na dan mladosti pa se trkala štafeta. Ne ide...Iknar je gay wrote:
A ne,ipak ja ne spadam u tako tešku kategoriju.Hadžić je ipak znameniti antifašist,dok sam ja atifašist pripravnik.
Ali nitko od njih ne zna pričati viceve i uveseljavati nas kao naš Stipe.
2015-07-23
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» PREMINUO GLUMAC GORAN DANIČIĆ
» Haag ne vjeruje Srbiji:Srbija da garantuje da je Hadžić umro
» Nu2 Goran Milić
» Goran Radman bio je suradnik KOS-a JNA
» Goran Bare:HDZ mi je sad draži od SDP-a
» Haag ne vjeruje Srbiji:Srbija da garantuje da je Hadžić umro
» Nu2 Goran Milić
» Goran Radman bio je suradnik KOS-a JNA