Još jedan bosanac se vratio vjeri pradjedova...
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Još jedan bosanac se vratio vjeri pradjedova...
kakva baustela, jastreb je penzic koji honorarno radi na portirnici u starackom domuNoor wrote:jastreb wrote:Stalo se još početkom o.mj.debotoijusto wrote:@jastrebe , kako je bilo danas na poslu ?
Nema ništa do kraja osmog.
Sad radim noću.
Zasto sam ja mislila da si na bausteli!?
ja sam baustelac
Pa bio sam do kraja 6.mj. Kad na snagu stupa zabrana. Zbog proklete turist.sezone.Noor wrote:jastreb wrote:Stalo se još početkom o.mj.debotoijusto wrote:@jastrebe , kako je bilo danas na poslu ?
Sad radim noću.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Samo ti mućkaj.Noor wrote:Sve sam vas zmućkala..uh
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Pa bio sam do kraja 6.mj. Kad na snagu stupa zabrana. Zbog proklete turist.sezone.Noor wrote:jastreb wrote:Stalo se još početkom o.mj.debotoijusto wrote:@jastrebe , kako je bilo danas na poslu ?
Sad radim noću.
Aha..jel vidis levi
Bila sam u pravu...
Guest- Guest
pa ajd, ok, u pravu si, al ja ne smatram baustelcima one na porti od baustele, , kak su baustele zbog sezone zaprte on se vratio na svoje stalno radno mjesto, u pemzionerski dom na portu, sam on to nece priznat, sto mislis odkud bi drugacije mogao visit toliko na forumuNoor wrote:jastreb wrote:Pa bio sam do kraja 6.mj. Kad na snagu stupa zabrana. Zbog proklete turist.sezone.Noor wrote:jastreb wrote:Stalo se još početkom o.mj.debotoijusto wrote:@jastrebe , kako je bilo danas na poslu ?
Sad radim noću.
Aha..jel vidis levi
Bila sam u pravu...
samo pamtim...nista drugo.Leviathan2 wrote:pa ajd, ok, u pravu si, al ja ne smatram baustelcima one na porti od baustele, , kak su baustele zbog sezone zaprte on se vratio na svoje stalno radno mjesto, u pemzionerski dom na portu, sam on to nece priznat, sto mislis odkud bi drugacije mogao visit toliko na forumuNoor wrote:jastreb wrote:Pa bio sam do kraja 6.mj. Kad na snagu stupa zabrana. Zbog proklete turist.sezone.Noor wrote:jastreb wrote:
Stalo se još početkom o.mj.
Sad radim noću.
Aha..jel vidis levi
Bila sam u pravu...
tko koliko moze tipkati ne pratim. ja ponekad mogu puno...a ima dana kad ni slova ne stizem.
Guest- Guest
sitting...pitala sam te, nisi vidio..jel ti ono danas imas rockas?! :))
Guest- Guest
Vjera je osobna i privatna stvar svakog čovjeka.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zivimo u Vojvodini ali ja sam bosanac i zelim biti bosanac
» Plenkiju padaju šanse:Izbori za predsjednika HDZ-a održat ce po pravilu jedan član-jedan glas
» Bosanac Cikago 7Eleven
» Njemačka policija razmatra podjelu izbjeglica po vjeri
» Pobješnjeli Komšić: Dosta više konstitutivnosti naroda, od sad jedan čovjek jedan glas, HDZ je prošlost, građanska država je budučnost
» Plenkiju padaju šanse:Izbori za predsjednika HDZ-a održat ce po pravilu jedan član-jedan glas
» Bosanac Cikago 7Eleven
» Njemačka policija razmatra podjelu izbjeglica po vjeri
» Pobješnjeli Komšić: Dosta više konstitutivnosti naroda, od sad jedan čovjek jedan glas, HDZ je prošlost, građanska država je budučnost
Page 2 of 2