Još jedan bosanac se vratio vjeri pradjedova...
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Još jedan bosanac se vratio vjeri pradjedova...
http://www.vecernji.hr/nogomet/poznati-komentator-mijajlovic-presao-na-islam-obitelj-ga-se-javno-odrekla-1098811
Mustafa Mijajlovic dakle? Tja....pa sta mu bi da popizdi pod stare dane...
Guest- Guest
Re: Još jedan bosanac se vratio vjeri pradjedova...
saće ero, osunećen je ionako....
2014-12-30
"Želim reći: Imali ste do jučer Marjana, sada imate Mustafu, sutra može postati Domagoj. "
Guest- Guest
Darko Jovovicprije 5 sati
dabogda ti se sjeme smelo,dijete ti jebem usta balisko. . .dabogda nikad nemo ni roda ni poroda,ziv se raspado a nemogo umrijeti pseto balisko,poturceno
Odgovori
4
dabogda ti se sjeme smelo,dijete ti jebem usta balisko. . .dabogda nikad nemo ni roda ni poroda,ziv se raspado a nemogo umrijeti pseto balisko,poturceno
Odgovori
4
Guest- Guest
kofein wrote:"Želim reći: Imali ste do jučer Marjana, sada imate Mustafu, sutra može postati Domagoj. "
identitet što je to?
Dobro,prešao je na islam. Možda mu se islam čini privlačnijom vjerom od kršćanstva,ako je uopće i prakticirao kršćanstvo.
No zašto je morao promijeniti i ime???
I ja bih ga se odrekao. Ne zbog toga što je prešao na islam,već zato što je promijenio ime.
No zašto je morao promijeniti i ime???
I ja bih ga se odrekao. Ne zbog toga što je prešao na islam,već zato što je promijenio ime.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
uzima se semitsko arapsko ime jer islam je u stvari arabizacija , ako si imao priliku vidjeti bosanske wahabije vecina ih oblaci nekakve haljine orijentalnog porijekla
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Pa i ne.Clone Stormtrooper wrote:uzima se semitsko arapsko ime jer islam je u stvari arabizacija , ako si imao priliku vidjeti bosanske wahabije vecina ih oblaci nekakve haljine orijentalnog porijekla
Hadisi kažu da je važno imati neko lijepo ime.
Primjerice jedna je Srpkinja Dragana prešla na islam,ali je zadržala ime,jer hadisi dozvoljavaju lijepa imena.(imaš o tome na YT).
Ali ovaj je prenoseći utakmice reprezentacije BIH toliko se uživio u sve to da ne samo da je odlučio prestati biti kršćanin,već je odlučio i prestati biti Srbin.
2014-04-22
@jastrebe , kako je bilo danas na poslu ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Stalo se još početkom o.mj.debotoijusto wrote:@jastrebe , kako je bilo danas na poslu ?
Nema ništa do kraja osmog.
Sad radim noću.
2014-04-22
- Ovdje smo navikli na turska i arapska imena, ali smatram da muslimanska imena uopce ne moraju biti turskog ili arapskog porijekla. Ja sam svoje ime zadržala, ali sam morala odabrati ime u islamu, tako da mi je islamsko ime Esma. Voljela bih da se ljudi naviknu da cak i jedna Dragana može biti muslimanka.
2014-04-22
kad ces ti jastrebe postat hrvat kao crvenkasti?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Ko onaj nas Baron, mozda je do sada promenio 3 vere, kako gde kaplje...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
jastreb wrote:Stalo se još početkom o.mj.debotoijusto wrote:@jastrebe , kako je bilo danas na poslu ?
Sad radim noću.
Zasto sam ja mislila da si na bausteli!?
Guest- Guest
Noor wrote:jastreb wrote:Stalo se još početkom o.mj.debotoijusto wrote:@jastrebe , kako je bilo danas na poslu ?
Sad radim noću.
Zbog muzičkog izričaja?
2014-04-15
kakva baustela, jastreb je penzic koji honorarno radi na portirnici u starackom domuNoor wrote:jastreb wrote:Stalo se još početkom o.mj.debotoijusto wrote:@jastrebe , kako je bilo danas na poslu ?
Sad radim noću.
ja sam baustelac
» Plenkiju padaju šanse:Izbori za predsjednika HDZ-a održat ce po pravilu jedan član-jedan glas
» Bosanac Cikago 7Eleven
» Njemačka policija razmatra podjelu izbjeglica po vjeri
» Pobješnjeli Komšić: Dosta više konstitutivnosti naroda, od sad jedan čovjek jedan glas, HDZ je prošlost, građanska država je budučnost
» Plenkiju padaju šanse:Izbori za predsjednika HDZ-a održat ce po pravilu jedan član-jedan glas
» Bosanac Cikago 7Eleven
» Njemačka policija razmatra podjelu izbjeglica po vjeri
» Pobješnjeli Komšić: Dosta više konstitutivnosti naroda, od sad jedan čovjek jedan glas, HDZ je prošlost, građanska država je budučnost
Page 1 of 2