Ministrica rada izjavila je da imamo previše visokoobrazovanih, najozbiljnije
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ministrica rada izjavila je da imamo previše visokoobrazovanih, najozbiljnije
RayMabus wrote: ja sam draga peder
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Ministrica rada izjavila je da imamo previše visokoobrazovanih, najozbiljnije
Također i oni piercingi. Ista stvar. Ja sam peder. DOVIĐEMA ZAUVIJEK.RayMabus wrote:Tetovaža ( osim mala na gležnju i ako je estetski pogođena tj nešto šta je estetski ok a nije ono ja je heben i gledam tu njenu tetovažu ) i fakultet .....automatski ja postajem peder.
Nema više nikave price daljnje šta se ovih stvari tice da će ona nešto ja nešto ......nema mene , ja sam draga peder. Kraj igre. GAME OVER.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
I ako mislite da je to problem šta kod mene ne upadaju ove s fakultetom , tetovažama i piercingom ni pod razno jer sam ja onda peder varate se.
...
Nakon što je objavljeno da će dugogodišnja kancelarka Vlade Velike Britanije Theresa May preuzeti mjesto premijera od Davida Camerona uslijedile su čestitke koje su stigle na pogrešnu adresu. Veliki broj Britanaca čestitao je Teresi (bez "h") May koja je glamurozni model i nema veze s politikom.
Korisnici Twittera postavljali su twitove na manekenkin profil, a neki su se čak i ismijavali.
Menekenka je poznata po reklamiranju donjeg veša koji prodaje te selfijima u toplesu. Zabunu je napravio i Google koji u rezultatima svog pretraživača pokazuje informacije i fotografije nove premijerke kada ukucate Teresa May.
"Smiješno mi je koliko ljudi misli da sam ja #TheresaMay, premijerka. To samo pokazuje koliko su neki ljudi neupućeni", napisala je Teresa May.
Teresa se bavi i glumom, a postala je poznata nakon što se 1997. godine pojavila u spotu Prodigyja "Smack My Bitch Up". Glumila je u niskobudžetnim filmovima "Exterminator City" i "One Man and his Dog". Snimila je i nekoliko filmova za odrasle.
http://www.klix.ba/magazin/showbiz/britanci-zamijenili-glamuroznu-manekenku-sa-buducom-premijerkom-zbog-imena/160712049
Što bi rekao Sledge Hammer : Vjerujte mi , ja znam šta radim.
...
Nakon što je objavljeno da će dugogodišnja kancelarka Vlade Velike Britanije Theresa May preuzeti mjesto premijera od Davida Camerona uslijedile su čestitke koje su stigle na pogrešnu adresu. Veliki broj Britanaca čestitao je Teresi (bez "h") May koja je glamurozni model i nema veze s politikom.
Korisnici Twittera postavljali su twitove na manekenkin profil, a neki su se čak i ismijavali.
Menekenka je poznata po reklamiranju donjeg veša koji prodaje te selfijima u toplesu. Zabunu je napravio i Google koji u rezultatima svog pretraživača pokazuje informacije i fotografije nove premijerke kada ukucate Teresa May.
"Smiješno mi je koliko ljudi misli da sam ja #TheresaMay, premijerka. To samo pokazuje koliko su neki ljudi neupućeni", napisala je Teresa May.
Teresa se bavi i glumom, a postala je poznata nakon što se 1997. godine pojavila u spotu Prodigyja "Smack My Bitch Up". Glumila je u niskobudžetnim filmovima "Exterminator City" i "One Man and his Dog". Snimila je i nekoliko filmova za odrasle.
http://www.klix.ba/magazin/showbiz/britanci-zamijenili-glamuroznu-manekenku-sa-buducom-premijerkom-zbog-imena/160712049
Što bi rekao Sledge Hammer : Vjerujte mi , ja znam šta radim.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Najteže je shvatiti da možete bolje...Tu nastaje kočnica...
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Tehnička ministrica rada želi smanjiti plaće građanima
» '' MILANOVIĆ UZVRATIO CERARU 'Zaista smo se trudili i dali sve od sebe, poslao sam pismo, predložio susret... Ali brate, što je previše, previše je' ''
» Obama oštro Erdoganu: Što je previše previše je
» Kerum:Trump i ja imamo slican stil,obojica imamo lijepe zene i Slovenke su
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» '' MILANOVIĆ UZVRATIO CERARU 'Zaista smo se trudili i dali sve od sebe, poslao sam pismo, predložio susret... Ali brate, što je previše, previše je' ''
» Obama oštro Erdoganu: Što je previše previše je
» Kerum:Trump i ja imamo slican stil,obojica imamo lijepe zene i Slovenke su
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
Page 2 of 2