ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ministrica rada izjavila je da imamo previše visokoobrazovanih, najozbiljnije

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Ministrica rada izjavila je da imamo previše visokoobrazovanih, najozbiljnije - Page 2 Empty Re: Ministrica rada izjavila je da imamo previše visokoobrazovanih, najozbiljnije

Post by jastreb Tue 12 Jul - 20:43

RayMabus wrote:  ja sam draga peder 

jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Ministrica rada izjavila je da imamo previše visokoobrazovanih, najozbiljnije - Page 2 Empty Re: Ministrica rada izjavila je da imamo previše visokoobrazovanih, najozbiljnije

Post by RayMabus Tue 12 Jul - 20:43

RayMabus wrote:Tetovaža ( osim mala na gležnju i ako je estetski pogođena tj nešto šta je estetski ok a nije ono ja je heben i gledam tu njenu tetovažu ) i fakultet .....automatski ja postajem peder.

Nema više nikave price daljnje šta se ovih stvari tice da će ona nešto ja nešto ......nema mene , ja sam draga peder. Kraj igre. GAME OVER.
Također i oni piercingi. Ista stvar. Ja sam peder. DOVIĐEMA ZAUVIJEK.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 12 Jul - 20:54

I ako mislite da je to problem šta kod mene ne upadaju ove s fakultetom , tetovažama i piercingom ni pod razno jer sam ja onda peder varate se.

...

Nakon što je objavljeno da će dugogodišnja kancelarka Vlade Velike Britanije Theresa May preuzeti mjesto premijera od Davida Camerona uslijedile su čestitke koje su stigle na pogrešnu adresu. Veliki broj Britanaca čestitao je Teresi (bez "h") May koja je glamurozni model i nema veze s politikom.
Ministrica rada izjavila je da imamo previše visokoobrazovanih, najozbiljnije - Page 2 B_160712049
Korisnici Twittera postavljali su twitove na manekenkin profil, a neki su se čak i ismijavali.

Menekenka je poznata po reklamiranju donjeg veša koji prodaje te selfijima u toplesu. Zabunu je napravio i Google koji u rezultatima svog pretraživača pokazuje informacije i fotografije nove premijerke kada ukucate Teresa May.

Ministrica rada izjavila je da imamo previše visokoobrazovanih, najozbiljnije - Page 2 160712049.2_mn

"Smiješno mi je koliko ljudi misli da sam ja #TheresaMay, premijerka. To samo pokazuje koliko su neki ljudi neupućeni", napisala je Teresa May.

Teresa se bavi i glumom, a postala je poznata nakon što se 1997. godine pojavila u spotu Prodigyja "Smack My Bitch Up". Glumila je u niskobudžetnim filmovima "Exterminator City" i "One Man and his Dog". Snimila je i nekoliko filmova za odrasle.

http://www.klix.ba/magazin/showbiz/britanci-zamijenili-glamuroznu-manekenku-sa-buducom-premijerkom-zbog-imena/160712049

Što bi rekao Sledge Hammer : Vjerujte mi , ja znam šta radim.

Ministrica rada izjavila je da imamo previše visokoobrazovanih, najozbiljnije - Page 2 8c8355e1b3aa1fa5c0eff668734dfcc2

Ministrica rada izjavila je da imamo previše visokoobrazovanih, najozbiljnije - Page 2 Teresa_May_Text_Message_Service

;)
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by red wolf Tue 12 Jul - 20:59

Najteže je shvatiti da možete bolje...Tu nastaje kočnica...
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics