Meanwhile, Rumunji bogatiji od nas
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Meanwhile, Rumunji bogatiji od nas
MaximusDecimusMiridije wrote:uriel wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:uriel wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:uriel wrote:hoćeš meni platit put u Japan? samo to tražim
Koi ces tamo kurac? Ozbiljno. Skupo za popizdit sve....premoderno sve nekako, nema nekog duha. Degenerika u zemlji....nevidjeno nesto.
gdje si ti bio?
Kitakyushu.
Nakitu Minayashi?
TO je stvarno ime grada mamlazu. Nisam ga ja nazvao tako :) luka velika.
ok znam da je Kyushu najužniji veliki otok, ali ovaj prefiks Kita me zbunio :^^
epikur37 wrote:uriel wrote:epikur37 wrote:uriel wrote:hoćeš meni platit put u Japan? samo to tražim
e baš ćeš se usrećiti :D
Ja ću ti platiti put za tamo pod uvjetom da mi platiš duplo kad se budeš vraćao :)
zašto duplo? :^^
Zato što bih htio nešto i zaraditi investirajući u tvoju glupost.
viđe ga sa svojim liberalnim idejama!
https://en.wikipedia.org/wiki/Kitakyushu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
https://en.wikipedia.org/wiki/Kitakyushuuriel wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:uriel wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:uriel wrote:
gdje si ti bio?
Kitakyushu.
Nakitu Minayashi?
Guest- Guest
uriel wrote:epikur37 wrote:uriel wrote:epikur37 wrote:uriel wrote:hoćeš meni platit put u Japan? samo to tražim
Ja ću ti platiti put za tamo pod uvjetom da mi platiš duplo kad se budeš vraćao :)
Ovo nije lberalno nego pedagoški. Čisto da ti drugi put ne padne takva ideja na pamet.
A ja ću zaradu uložiti u demografsku obnovu :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
MaximusDecimusMiridije wrote:https://en.wikipedia.org/wiki/Kitakyushuuriel wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:uriel wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:uriel wrote:
gdje si ti bio?
Kitakyushu.
Nakitu Minayashi?
imaju fora most ha
epikur37 wrote:uriel wrote:epikur37 wrote:uriel wrote:epikur37 wrote:uriel wrote:hoćeš meni platit put u Japan? samo to tražim
Ovo nije lberalno nego pedagoški. Čisto da ti drugi put ne padne takva ideja na pamet.
A ja ću zaradu uložiti u demografsku obnovu :D
to će bit dobra priča jednog dana kad te mali pita jesi ga planirao :^^
Nevalja nikad bit prvi ....ono neka sredina najpametnije .....mi smo sad najgori jer moramo šta više para izvuc iz eu fondova pa je to opravdano tj to je taktika.
Al inace : Švabe se busaju sa tim BDPom pa im sva sirotinja navalila tamo jer ima posla.
Al inace : Švabe se busaju sa tim BDPom pa im sva sirotinja navalila tamo jer ima posla.
2014-04-11
uriel wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:https://en.wikipedia.org/wiki/Kitakyushuuriel wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:uriel wrote:
Nakitu Minayashi?
imaju fora most ha
Je imaju. Malo malo pa neka budala skoci s istoga. Nasao sam bio nekakav restoran....nekakve male kobasice ono full male. Ko cep od flomastera otprilike. To bude s jajima pomjesano i onda nekakvo zelje ide u to. Da Bog sacuva kako to izgleda kad posluze....ali nevidjeno ukusno. Jedino sta sve zajebu s tim umacima pa izgleda jelo kao da ga je Picasso iz zajebancije nacrtao. Ali strasno ukusno. U principu ja kurca nisam vidio da ti budem iskren. Isao vidit groblje neko,nogometni stadion,baseball stadion. Vojni muzej i ono po restoranima iso.
Guest- Guest
Ljudi su glupi pa misle automatski ako imam visok BDP kao država znaci da sam i ja bogat.
Nigdje veze , štaviše jako visok BDP znaci skupu državu , državu u kojoj ima jako puno posla ( jaka ekonomija ) i državu u koju ce ti uskoro krenit ostatak svijeta trbuhom za kruhom.
Briti se spasili šta im BDP pada 2,5% jer ce cigani sad sami otic s otoka bez da ih itko tjera fizicki.
Nigdje veze , štaviše jako visok BDP znaci skupu državu , državu u kojoj ima jako puno posla ( jaka ekonomija ) i državu u koju ce ti uskoro krenit ostatak svijeta trbuhom za kruhom.
Briti se spasili šta im BDP pada 2,5% jer ce cigani sad sami otic s otoka bez da ih itko tjera fizicki.
2014-04-11
Sutra organiziramo prosvjede na Jelačić placu pod nazivom : NEĆU VISOK BDP.
2014-04-11
Šalim se mada u praksi i ne samo moj nacin humora al je to u suštini i tako.
Visok BDP je shranje.
Vruce je odo spavat , mora netko nešto i radit u ovoj državi , rano ujuto je dizanje.
Hrvatsko je najbolji BDP ono niže dole , cetvrta odzadi ili tako nešto , taman koliko nama treba ( ekonomija i radna mjesta ) a cim pocme prelazit u fazu fali radne snage : GASI MEHO GASI.
NECEMO VISOK BDP.
Visok BDP je shranje.
Vruce je odo spavat , mora netko nešto i radit u ovoj državi , rano ujuto je dizanje.
Hrvatsko je najbolji BDP ono niže dole , cetvrta odzadi ili tako nešto , taman koliko nama treba ( ekonomija i radna mjesta ) a cim pocme prelazit u fazu fali radne snage : GASI MEHO GASI.
NECEMO VISOK BDP.
2014-04-11
eto vam sad kud nas je dovelo eksperimentiranje sa trećim putevima,stazicama itd.
Zoki je jasno rekao da to ne postoji i da sve treba vratiti na staro a sa time se složili i u HDZ-u.
Jedino pozitivno u svemu je to da SDP i HDZ pronalaze sve više zajednički jezik i da su udružili snage da razbiju zajedničkog neprijatelja koji nas je sve skupa odveo na dno,pa nećemo valjda čekati da nas i Bugari preteknu.
Zoki je jasno rekao da to ne postoji i da sve treba vratiti na staro a sa time se složili i u HDZ-u.
Jedino pozitivno u svemu je to da SDP i HDZ pronalaze sve više zajednički jezik i da su udružili snage da razbiju zajedničkog neprijatelja koji nas je sve skupa odveo na dno,pa nećemo valjda čekati da nas i Bugari preteknu.
vili40-
2015-08-02
Hebeš BDP. Danas ( i jucer isto ) 220 kuna sa strane plus dnevnica. Ne znam kolika je dnenica al je ono 200 i nešto kuna .....450 kuna u đep i jućer i danas a vi bdpujte i dalje.
900 kuna u dva dana a poslic :
900 kuna u dva dana a poslic :
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Rumunji bogatiji i od Mađara
» Rumunji strelovito napreduju
» Hvala,braćo Rumunji!!!
» Kako su Rumunji ubijali Srbe
» Žutarnji: Zli kepec i tiranin Putin bogatiji je od Hanžekovića i Rotšilda kombinovano
» Rumunji strelovito napreduju
» Hvala,braćo Rumunji!!!
» Kako su Rumunji ubijali Srbe
» Žutarnji: Zli kepec i tiranin Putin bogatiji je od Hanžekovića i Rotšilda kombinovano
Page 3 of 3