Meanwhile, Rumunji bogatiji od nas
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Meanwhile, Rumunji bogatiji od nas
Pa normalno.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Plus još i štedi.RayMabus wrote:BMK. Ja ipak gledam koliko ja imam kao pojedinac a ne država , statistike i te gluposti. Mene Rumunji nece prestić ni za tri stoljeca kad je projsek u pitanju ( nekoliko stanova , nema kredita ).
Glupi ste. Šta tebe boli kuraz šta živiš u Monaku a prosijak si ?
Ajde umijte se.
ma to ovi naši liberali, uvjerilo ih u bdp i analize koje se kroje prema potrebi i ono bi ćaću prodalo samo da se makne par centila na ljestvici makar doma bilo u poderanim gaćama...
gledaj kvalitetu života i indeks sreće jebao te bdp
Al gledaj logike : Kako država je bogatija ( bolji taj BDP kuaz palac ) i sad je njemu bolje.
Cekaj malo ja imam nekoliko stanova , nemam kredita , imam nešto i štednje i na kartici ( ukupno 50 tisuca kuna ) , radim neki poslic , pijuckam kavice i citam novine , živim uz more na Mediteranu , hebe me se za sve živo ...a onda taj zapadnoevropljanin sve suprotno i skuplja mu je država još i onda on meni : meni je bolje.
Ma nemoj me hebat.
Ti si siromašan u bogatoj državi a ja sam bogat u siromašnoj.
Pa prcin ti malter.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Otvorit cu tvornicu prirodnih gnjojiva....negdje oko Krvavca...ko im jebe mater navikli su na smrad ionako iovako. Imat cu farmu konja i azil za napustene zivotinje.....a od Neretve cu napraviti respektabilnog prvoligasa. E da kupit cu i sve kuce u Turistickom naselju Klek nekadasnjem....sve cu polomit i poravnat....zagradit ogradom da nitko nemoze uc. Posaditi Agave i jedini cu se ja kupati na onoj plazi.
Guest- Guest
Ovdje treba samo malo više posla i to je sve.
Sad ce meni Šveđanin govorit kako je njemu bolje ovo ono a živi u skupoj državi a eto necu rec da je sirotinja al je srednji sloj plus klima i sve to ostalo a ja eto ono necu rec da sam lovaš al viši srednji sloj il tako nešto kad je lova u pitanju jest nije neka placica al se i neradi ko vani nego kavica i novine i to i živim u siromašnijoj državi dakle dosta toga mi je jeftinije.
Pa tko je bogatiji i kakve to veze za pojedinca ima jel živi u bogatoj il siromašnoj državi kad je bitnije jel ima on ili nema para .....pa ako ima bolje mu je u siromašnijoj jer mu lova onda više vrijedi ( kurve su jeftinije .....usluga je jeftinija opcenito ).
Sad ce meni Šveđanin govorit kako je njemu bolje ovo ono a živi u skupoj državi a eto necu rec da je sirotinja al je srednji sloj plus klima i sve to ostalo a ja eto ono necu rec da sam lovaš al viši srednji sloj il tako nešto kad je lova u pitanju jest nije neka placica al se i neradi ko vani nego kavica i novine i to i živim u siromašnijoj državi dakle dosta toga mi je jeftinije.
Pa tko je bogatiji i kakve to veze za pojedinca ima jel živi u bogatoj il siromašnoj državi kad je bitnije jel ima on ili nema para .....pa ako ima bolje mu je u siromašnijoj jer mu lova onda više vrijedi ( kurve su jeftinije .....usluga je jeftinija opcenito ).
2014-04-11
MaximusDecimusMiridije wrote:Otvorit cu tvornicu prirodnih gnjojiva....negdje oko Krvavca...ko im jebe mater navikli su na smrad ionako iovako. Imat cu farmu konja i azil za napustene zivotinje.....a od Neretve cu napraviti respektabilnog prvoligasa. E da kupit cu i sve kuce u Turistickom naselju Klek nekadasnjem....sve cu polomit i poravnat....zagradit ogradom da nitko nemoze uc. Posaditi Agave i jedini cu se ja kupati na onoj plazi.
darla- Admin
2015-10-22
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Taj BDP je bitan državi i proracunu a ne meni.
Zna se moja parola od malih nogu kad je država u pitanju : Do moga ili njenog kraja .....al bolje do njenog.
BMK za državu.
Zna se moja parola od malih nogu kad je država u pitanju : Do moga ili njenog kraja .....al bolje do njenog.
BMK za državu.
2014-04-11
Evo .....sad cemo svi biti bogatiji ( sarkazam ) :
EU: Bregzit bi mogao da smanji britanski BDP do 2,5 odsto
Beta | 12. 07. 2016 - 00:13h
Evropska unija procenjuje da bi odluka Velike Britanije da izađe iz EU mogla da dovede do smanjenje 2,5 odsto britanskog BDP-a sledeće godine.
http://www.blic.rs/vesti/svet/eu-bregzit-bi-mogao-da-smanji-britanski-bdp-do-25-odsto/75dhk8m
Sad postavite si pitanje : Dal sam postao bogatiji jer je ovima malo pao BDP ?
Ja koliko znam nisam.
Al ako mi ( meni ) svi na forumu date po 100 kuna , e to bi vec igralo.
EU: Bregzit bi mogao da smanji britanski BDP do 2,5 odsto
Beta | 12. 07. 2016 - 00:13h
Evropska unija procenjuje da bi odluka Velike Britanije da izađe iz EU mogla da dovede do smanjenje 2,5 odsto britanskog BDP-a sledeće godine.
http://www.blic.rs/vesti/svet/eu-bregzit-bi-mogao-da-smanji-britanski-bdp-do-25-odsto/75dhk8m
Sad postavite si pitanje : Dal sam postao bogatiji jer je ovima malo pao BDP ?
Ja koliko znam nisam.
Al ako mi ( meni ) svi na forumu date po 100 kuna , e to bi vec igralo.
2014-04-11
Uostalom bolje vam je imat manji BDP u EU jer kad je sjednica za eu fondove onda ako si bogat daješ u te fondove a ako si siromašan onda dobivaš pare za razvoj tako da : everiting is ok i sve tece po planu.
Sheban nam je BDP , užasno loš , niks davanje u fonove samo uzimanje.
GRABI , GRABI , GRABI.
MOJE, MOJE, MOJE.
Vidite jedna pouka iz svega ovoga vam je : nevalja vam nikad bit prepametan.
Sheban nam je BDP , užasno loš , niks davanje u fonove samo uzimanje.
GRABI , GRABI , GRABI.
MOJE, MOJE, MOJE.
Vidite jedna pouka iz svega ovoga vam je : nevalja vam nikad bit prepametan.
2014-04-11
Najbolje je bit glup i lud. Nitko nista ne ocekuje od tebe...a ti u tisini cekas svoj trenutak!
Guest- Guest
uriel wrote:hoćeš meni platit put u Japan? samo to tražim
e baš ćeš se usrećiti :D
Ja ću ti platiti put za tamo pod uvjetom da mi platiš duplo kad se budeš vraćao :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:uriel wrote:hoćeš meni platit put u Japan? samo to tražim
Ja ću ti platiti put za tamo pod uvjetom da mi platiš duplo kad se budeš vraćao :)
zašto duplo? :^^
Najbolje je imat najgori BDP u EU jer ceš tako izvuc najviše para iz EU fondova jer si najlošiji pa tebi najviše treba dati da se razvijaš.
2014-04-11
uriel wrote:hoćeš meni platit put u Japan? samo to tražim
Koi ces tamo kurac? Ozbiljno. Skupo za popizdit sve....premoderno sve nekako, nema nekog duha. Degenerika u zemlji....nevidjeno nesto.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:uriel wrote:hoćeš meni platit put u Japan? samo to tražim
Koi ces tamo kurac? Ozbiljno. Skupo za popizdit sve....premoderno sve nekako, nema nekog duha. Degenerika u zemlji....nevidjeno nesto.
gdje si ti bio?
Visok BDP.MaximusDecimusMiridije wrote:uriel wrote:hoćeš meni platit put u Japan? samo to tražim
2014-04-11
uriel wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:uriel wrote:hoćeš meni platit put u Japan? samo to tražim
gdje si ti bio?
Kitakyushu.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:uriel wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:uriel wrote:hoćeš meni platit put u Japan? samo to tražim
gdje si ti bio?
Kitakyushu.
Nakitu Minayashi?
uriel wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:uriel wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:uriel wrote:hoćeš meni platit put u Japan? samo to tražim
gdje si ti bio?
Kitakyushu.
Nakitu Minayashi?
TO je stvarno ime grada mamlazu. Nisam ga ja nazvao tako :) luka velika.
Guest- Guest
uriel wrote:epikur37 wrote:uriel wrote:hoćeš meni platit put u Japan? samo to tražim
zašto duplo? :^^
Zato što bih htio nešto i zaraditi investirajući u tvoju glupost.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
MaximusDecimusMiridije wrote:uriel wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:uriel wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:uriel wrote:hoćeš meni platit put u Japan? samo to tražim
gdje si ti bio?
Kitakyushu.
Nakitu Minayashi?
TO je stvarno ime grada mamlazu. Nisam ga ja nazvao tako :) luka velika.
ok znam da je Kyushu najužniji veliki otok, ali ovaj prefiks Kita me zbunio :^^
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Rumunji bogatiji i od Mađara
» Rumunji strelovito napreduju
» Hvala,braćo Rumunji!!!
» Kako su Rumunji ubijali Srbe
» Žutarnji: Zli kepec i tiranin Putin bogatiji je od Hanžekovića i Rotšilda kombinovano
» Rumunji strelovito napreduju
» Hvala,braćo Rumunji!!!
» Kako su Rumunji ubijali Srbe
» Žutarnji: Zli kepec i tiranin Putin bogatiji je od Hanžekovića i Rotšilda kombinovano
Page 2 of 3