Tito bez maske
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Tito bez maske
Pa ko se tome isprječio, ko je zagrizao ponuđenu ruku kao bijesan pas i od kada je to počelo. Tih par pitanja pogađa u srža zašto to nije tako kako ti to zagovaraš ali svejedno u svemu na desnoj strani ti vidiš neko pravaštvo i slične pizdarije a da bi u srž problema pogodio nema teorije. Pa jebote mi smo prihvatili oficire JNA i partizane u svoje redove zbog pomirbe no oda je dopšao drug mesić i sve je otišlo u p**ku krasnu materinu antifašističku samo to ne želiš uopće ni spomenuti, lakše ti je laprdasti o granici na drini iako to niko ne zagovara a sve drugo ti se zbirno svelo na pravaštvo ma što god na desnici napravili.epikur37 wrote:tre911 wrote:Što ti imaš protiv toga da se kriminalci, bitange,koljači i lopine osude?epikur37 wrote:Ero wrote:epikur37 wrote:To ero, lustriraj :)
Brzo si ti to odgledao.Naprisikok, a?
Taman ću sad gledati po sata trakavicu o Titu. U to vrijeme virnuh na poskok, filmovitu koji su novi filmovi, ezabu je li legla plaća, napravih novi gemišt i pripremam se slušati glazbu......
a ti o titu i udbu ajme dobro to je ta generacija
Ništa, tito je bio diktator i pod njegovim režimom su se događali zločini.
To je jasno svakome. I u tom smislu mislim da bi i zagrebački trg trebao promijeniti ime.
S druge strane sam protiv lustracije ali jesam za povijesnu reviziju pri kojoj ne bi odbacili ni crne ni crvene nego uključili pozitivne aspekte jednih i drugih. a negativne jasno osudili.
Guest- Guest
Onaj koji se provuče :DDMaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:Što ti imaš protiv toga da se kriminalci, bitange,koljači i lopine osude?epikur37 wrote:Ero wrote:epikur37 wrote:To ero, lustriraj :)
Taman ću sad gledati po sata trakavicu o Titu. U to vrijeme virnuh na poskok, filmovitu koji su novi filmovi, ezabu je li legla plaća, napravih novi gemišt i pripremam se slušati glazbu......
To nacelno nije losa ideja. Ali ako to napravimo bas kako Bog zapovjeda...ko ce nam drzavu voditi? :D
Ma bilo bi ljudi, siguran sam da ima takvih u RH koji bi to mogli odraditi.
Guest- Guest
epikur37 wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:epikur37 wrote:
S druge strane sam protiv lustracije ali jesam za povijesnu reviziju pri kojoj ne bi odbacili ni crne ni crvene nego uključili pozitivne aspekte jednih i drugih. a negativne jasno osudili.
Radikalno radikalno. To je fora kod HDZnjara opcenito. Svi se pozivaju na Franceka ali samo na one dijelove koji im privatno odgovaraju :D
Ma seru, ovdje se radi o prodoru pravaša u HDZ koji je zaiustavljen i sad pizde.
Guest- Guest
tre911 wrote:Pa ko se tome isprječio, ko je zagrizao ponuđenu ruku kao bijesan pas i od kada je to počelo. Tih par pitanja pogađa u srža zašto to nije tako kako ti to zagovaraš ali svejedno u svemu na desnoj strani ti vidiš neko pravaštvo i slične pizdarije a da bi u srž problema pogodio nema teorije. Pa jebote mi smo prihvatili oficire JNA i partizane u svoje redove zbog pomirbe no oda je dopšao drug mesić i sve je otišlo u p**ku krasnu materinu antifašističku samo to ne želiš uopće ni spomenuti, lakše ti je laprdasti o granici na drini iako to niko ne zagovara a sve drugo ti se zbirno svelo na pravaštvo ma što god na desnici napravili.epikur37 wrote:tre911 wrote:Što ti imaš protiv toga da se kriminalci, bitange,koljači i lopine osude?epikur37 wrote:Ero wrote:
Ništa, tito je bio diktator i pod njegovim režimom su se događali zločini.
To je jasno svakome. I u tom smislu mislim da bi i zagrebački trg trebao promijeniti ime.
Pa Mesić je radio sranja i kritizirao sam to a i nisam nikad glasao za njega nijednom ! Također , lijevi su uradili sranje s ukidanjem pokroviteljstva Bleiburgu, to je isto bilo krivo.
I sad zato što je to bilo krivo treba sjesti na drugu pilu samo s druge strane?
Ja koji vidim dublje i pratim suptilne niti duha mogu ti reći da se društvo u Hravtskoj nadograđivalo i raslo, novim spoznajama zauzimalo kritički stav i prema titu a već je odprije prema ndh i paveliću. sve je to pomalo išlo i kako se to inače odvija------postupno.
I onda Milanović ukine pokroviteljstvo, karamrle rikne prem udbi i ode sve u pičku materinu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
tre911 wrote:Onaj koji se provuče :DDMaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:Što ti imaš protiv toga da se kriminalci, bitange,koljači i lopine osude?epikur37 wrote:Ero wrote:
To nacelno nije losa ideja. Ali ako to napravimo bas kako Bog zapovjeda...ko ce nam drzavu voditi? :D
Sta ja znam :) ako se uzme nase medije opcenito nebitno di covjek gleda...index,tportal,net.hr,... svi vole bas onako nekoga dignuti da bi ga na kraju sto jace prizemljili. Nebitno sto je i tko je netko ljudi si vole dati za pravo da kao znaju sve o svakomu. Evo ti na marcu primjera izvanrednog. Uhvatio se Petrova kao pijan plota...te ovakav je te onakav je. Pojma nema o covjeku...ali svejedno razapeo ga ko Isusa. Tu se frustracija vuce od cinjenice da je isti bio zao prema HDZ-u. Tako ide za svakoga. Izvor svih zala su dvije najvece stranke, koje trebaju nestati ono bas prah i pepeo...zajedno sa kadrom iz istih kojem treba zabraniti bavljenje politikom. Treba bas biti nekakav clean-slate politicki. Bez pizdarija o partizanima,ustasama i ostalim budalastinama nebitnim. Sama cinjenica da ce se gro ljudi uhvatiti za ovo zadnje napisano samo govori u prilog recenome. Totalno smo u kurcu i nema nam pomoci :) Barem ne ako se politicko ordiniranje nastavi pod patronatom idiota iz vec spomenutih stranaka.
Guest- Guest
Sutra i ja svoju pokazem...MaximusDecimusMiridije wrote:
Evo za ovu prigodu! Predzadnja generacija pionira :D stavio na facebook jedan prijatelj....nebi reko koji sam pa da mi je o glavu. Ali ovu sliku drzim uvijek pri srcu....naime ovo je zadnja slika koju imam svoju u zivotu a da sam na njoj mrsav :D :D :D
Guest- Guest
Ne može pomirbu i evolucijski skok raditi Hasanče koji otvoreno zaziva Pavelića a niti Mesić koji veliča Tita...
Jedan je put na kojem je udaren temelj ovoj Hrvatskoj a to je Tuđmanov...
Jednako su neprihvatljivi ovi tvrdolinijaši s vaše strane kao i ovi iz mesićeve jugoprovenijencioje.
Doduše zadržavam otklon pri kojem mislim da je Hrvatima općenito imanentnija ljevica i da je piotanje suverenosti nategnuto.
Jedan je put na kojem je udaren temelj ovoj Hrvatskoj a to je Tuđmanov...
Jednako su neprihvatljivi ovi tvrdolinijaši s vaše strane kao i ovi iz mesićeve jugoprovenijencioje.
Doduše zadržavam otklon pri kojem mislim da je Hrvatima općenito imanentnija ljevica i da je piotanje suverenosti nategnuto.
2015-08-06
Problem je maxo u ovome što pišeš upravo to što stare strukture uvijek prežive ma da dođe sam pavelić ili ronald regan ili nikita hrušćov, svi se mjenjaju samo oni ostaju i tu je problem. Rušenje HDZa ili SDPa se ništa ne rješava, ta ekipa nađe put i miran vodotok da ih opet dovede na mirno more.Pogledaj recimo samo (p)O(d)repića kako nije ni jednog mufljuza iz policije smjenio a svi došli po direktivi ostoje rankovića a vrlo vjerojatno sasvim drugog igrača koji stoji iznad ostoje a takvo stanje je u cijelom sustavu. Karamarko je to pokušao pokrenuti i izgorio eto prvenstveno od MOSTa koji je zakočio sve u tom smjeru.MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:Onaj koji se provuče :DDMaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:Što ti imaš protiv toga da se kriminalci, bitange,koljači i lopine osude?epikur37 wrote:
Sta ja znam :) ako se uzme nase medije opcenito nebitno di covjek gleda...index,tportal,net.hr,... svi vole bas onako nekoga dignuti da bi ga na kraju sto jace prizemljili. Nebitno sto je i tko je netko ljudi si vole dati za pravo da kao znaju sve o svakomu. Evo ti na marcu primjera izvanrednog. Uhvatio se Petrova kao pijan plota...te ovakav je te onakav je. Pojma nema o covjeku...ali svejedno razapeo ga ko Isusa. Tu se frustracija vuce od cinjenice da je isti bio zao prema HDZ-u. Tako ide za svakoga. Izvor svih zala su dvije najvece stranke, koje trebaju nestati ono bas prah i pepeo...zajedno sa kadrom iz istih kojem treba zabraniti bavljenje politikom. Treba bas biti nekakav clean-slate politicki. Bez pizdarija o partizanima,ustasama i ostalim budalastinama nebitnim. Sama cinjenica da ce se gro ljudi uhvatiti za ovo zadnje napisano samo govori u prilog recenome. Totalno smo u kurcu i nema nam pomoci :) Barem ne ako se politicko ordiniranje nastavi pod patronatom idiota iz vec spomenutih stranaka.
Guest- Guest
Ti opet u krivom smjeru, rekao sam ti u kontekstu struktura koje dominiraju državom a MOST je tu samo izvršioc kao i dvije stranke koje si rekao da treba spaliti. Oću ti reći kako sustav funkcionira bez obzira ko je na vlasti ili ih nasljedio.MaximusDecimusMiridije wrote:Yep sve je Most kriv :)
Guest- Guest
Ja ne smatram Most izvrsiocem nicije druge volje doli vlastite, ne smatram ih nekakvim pionima ili tudjim marionetama i ina sranja :) jer nisu jebiga. Ja kuzim da ljudi nemogu drukcije promatrati te stvari i da im je lakse prihvatiti razmisljanje koje im u trenutku odgovara. Ja tako ne mislim i to je to. Privatno misljenje, ne tvrdim ni da sam u pravu niti da bi moje misljenje trebalo biti univerzalno. Samo iznosim vlastito misljenje to je sve :)
Guest- Guest
Ali jesu maxo, ko ih je financirao i kome duguju odanost, malo proguglaj i zbroji dva i dva pogotovo kad pogledaš što su napravili za vrijeme vladavine(odnosno bolje da kažem što NISU napravili), koga su sve iz prošle vlasti ostavili a tukli su se na izborima kao za promjene itd itdMaximusDecimusMiridije wrote:Ja ne smatram Most izvrsiocem nicije druge volje doli vlastite, ne smatram ih nekakvim pionima ili tudjim marionetama i ina sranja :) jer nisu jebiga. Ja kuzim da ljudi nemogu drukcije promatrati te stvari i da im je lakse prihvatiti razmisljanje koje im u trenutku odgovara. Ja tako ne mislim i to je to. Privatno misljenje, ne tvrdim ni da sam u pravu niti da bi moje misljenje trebalo biti univerzalno. Samo iznosim vlastito misljenje to je sve :)
Guest- Guest
tre911 wrote:Ali jesu maxo, ko ih je financirao i kome duguju odanost, malo proguglaj i zbroji dva i dva pogotovo kad pogledaš što su napravili za vrijeme vladavine(odnosno bolje da kažem što NISU napravili), koga su sve iz prošle vlasti ostavili a tukli su se na izborima kao za promjene itd itdMaximusDecimusMiridije wrote:Ja ne smatram Most izvrsiocem nicije druge volje doli vlastite, ne smatram ih nekakvim pionima ili tudjim marionetama i ina sranja :) jer nisu jebiga. Ja kuzim da ljudi nemogu drukcije promatrati te stvari i da im je lakse prihvatiti razmisljanje koje im u trenutku odgovara. Ja tako ne mislim i to je to. Privatno misljenje, ne tvrdim ni da sam u pravu niti da bi moje misljenje trebalo biti univerzalno. Samo iznosim vlastito misljenje to je sve :)
Tko, Hanžeković, ovaj onaj. Svakog netko financira.
Kulindi je financijer Mamić.
O HDZ-u da ne govorimo.
Što su mogli napraviti za vrijeme koje vladavine? Kad vlast nije uredno uspostavljena a HDZ nije pristajao na kompromise (ukidanje županije i slično) . Da bi sve nakon 6 mjeseci završilo na tehničkoj vladi i novim izvanrednim izborima.
Neke su i ostavili iz prošle vlasti jer ne idu logikom čistke, kao sad smo mi došli ajte prtitie vi, jer oni nisu nijedna opcija i tu su dosljedni bili.
Na kraju razvalili su, i svakla čast.
2015-08-06
tre911 wrote:Ali jesu maxo, ko ih je financirao i kome duguju odanost, malo proguglaj i zbroji dva i dva pogotovo kad pogledaš što su napravili za vrijeme vladavine(odnosno bolje da kažem što NISU napravili), koga su sve iz prošle vlasti ostavili a tukli su se na izborima kao za promjene itd itdMaximusDecimusMiridije wrote:Ja ne smatram Most izvrsiocem nicije druge volje doli vlastite, ne smatram ih nekakvim pionima ili tudjim marionetama i ina sranja :) jer nisu jebiga. Ja kuzim da ljudi nemogu drukcije promatrati te stvari i da im je lakse prihvatiti razmisljanje koje im u trenutku odgovara. Ja tako ne mislim i to je to. Privatno misljenje, ne tvrdim ni da sam u pravu niti da bi moje misljenje trebalo biti univerzalno. Samo iznosim vlastito misljenje to je sve :)
Nemam potrebu guglati :)
Guest- Guest
Noor wrote:Epu..ne daj se
da epu :D ...ne dam se ja nikad.
Jednostavno nemoguće me je poraziti.
Možeš mi samo jedan dan pokvariti ali svaki novi je ponovno moja zora i moj start :)
2015-08-06
Sve ce se jednom doznati kad ja svoje memoare objavim. Onda cete vi vidjeti s kojom ste velicinom imali cast vrijeme provoditi :D
Guest- Guest
epikur37 wrote:Noor wrote:Epi..ne daj se
da epi :D ...ne dam se ja nikad.
Možeš mi samo jedan dan pokvariti ali svaki novi je ponovno moja zora i moj start :)
Ja ti cuvam leđa ...dušmanima u inat
(ispravila sam ;)
Last edited by Noor on 12/7/2016, 00:22; edited 1 time in total
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Sve ce se jednom doznati kad ja svoje memoare objavim. Onda cete vi vidjeti s kojom ste velicinom imali cast vrijeme provoditi :D
Pa znaš,imaš matrijala za forumske ali si lenj (rekli bi srbi) pa nećeš da pišeš...
Ja moram u roku tjedan napisati 20 sranica predavanja, font verdana 12....ne bih ali pinka ekstra :) hoću makar crko :D
2015-08-06
Noor wrote:epikur37 wrote:Noor wrote:Epi..ne daj se
da epi :D ...ne dam se ja nikad.
Ja ti cuvam leđa ...dušmanima u inat
(ispravila sam ;)
Ne treba, bolje nalinpiće i odigraj na šipci ako si u gabaritima...ako ne samo pšiće...ja i bruce lee uvijek smo u kantunu i sami pazimo leđa :)
2015-08-06
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Tko će navesti da je doktorirao na Tito i ribari, Tito i njegov pas i slične budalaštine...
» Maske
» Jeo burek bez maske pa ga kaznili
» Predsjednik RH jedini bez maske na NATO summitu...
» Rasprodane izraelske antivirusne maske s bakrom
» Maske
» Jeo burek bez maske pa ga kaznili
» Predsjednik RH jedini bez maske na NATO summitu...
» Rasprodane izraelske antivirusne maske s bakrom
Page 2 of 3