HDZ Ćoriću i Tepešu zabranio pristup javnosti
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
HDZ Ćoriću i Tepešu zabranio pristup javnosti
- To je već dogovoreno. HDZ gradi novi imidž i mi smo dio te priče. Mi smo i sa starim vodstvom imali dobre odnose, a sada nam s Plenkovićem još i više odgovara koalicija s njima - kaže nam izvor iz HSLS-a.
U toj stranci kažu kako je postignut dogovor da dobiju tri sigurna mjesta na listama za Sabor, a toliko bi dobio i HSP AS ako budu dio koalicije. No, šanse da se to dogodi u ovom su trenutku 50:50, govore nam naši izvori.
Desnica
Trenutno se rade istraživanja i u HDZ su svjesni, unatoč činjenici da žele graditi priču u centru, da HSP AS ima svoje desno biračko tijelo koje bi im moglo dobro doći u situaciji kad se se druge strane političkog bloka već izgradila jedna velika koalicija oko SDP-a koja sada s HSS-om grabi i u biračko tijelo desnog centra. Sada su, kažu nam izvori iz vrha HDZ-a, sve opcije otvorene. HSP AS može biti dio nove HDZ-ove koalicije, ali možda će morati ići i samostalno, pa će se nakon izbora dogovarati eventualna suradnja. U slučaju da u HDZ-u procijene da im ipak treba HSP AS, onda će se vodstvo te stranke, predsjednik Ivan Tepeš i glavni tajnik Pero Ćorić, morati utišati. U novom HDZ-u, naime, smatraju da HSP AS više ne smije biti “megafon” koalicije, kako je to dosad bio slučaj, jer se to ne uklapa u politiku novog vodstva na čelu s Plenkovićem. Konačnu će pak odluku oko HSP AS-a donijeti Predsjedništvo stranke nakon 17. srpnja kada će Plenković biti i službeno potvrđen za predsjednika.
Razgovori
- Razgovori još traju i ništa još nije odlučeno. Sve opcije su otvorene, moguće je da idemo zajedno na izbore, a moguće je i da ne idemo s njima, a svatko ima neke svoje poglede na to, pa se rade istraživanja i analize - kaže nam jedan član vrha stranke. Drugi naš sugovornik, također iz najužeg vodstva HDZ-a, također ističe da su obje varijante na stolu, a o tome će se razgovarati i na današnjem Predsjedništvu stranke.
U HDZ-u i HSLS-u i dalje vide Most kao glavnog partnera za moguću novu saborsku većinu. Vjeruju da će izvan dva politička bloka biti 30-ak osvojenih mandata, a tu spadaju Most, Bandić, IDS, HDSSB, Živi zid i manjinski zastupnici. Nadaju se da će se HDZ s Plenkovićem na čelu lakše dogovoriti s Mostom nego što bi to mogao SDP s Milanovićem. Usto, kažu, problem SDP-a će biti i to što će u svojoj koaliciji imati HSS i Stipu Gabrića Jamba, najžešće kritičare Mosta.
Kada je riječ o mogućoj suradnji s Bandićem i Čačićem, u HDZ-ovoj koaliciji ne odbacuju tu mogućnost, ali o tome će se razgovarati tek nakon izbora.
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/hsls-u-tri-mjesta-plenkovic-u-koaliciji-ne-zeli-hrast-o-hsp-as-u-odlucit-ce-sredinom-srpnja/4515587/
................................
U toj stranci kažu kako je postignut dogovor da dobiju tri sigurna mjesta na listama za Sabor, a toliko bi dobio i HSP AS ako budu dio koalicije. No, šanse da se to dogodi u ovom su trenutku 50:50, govore nam naši izvori.
Desnica
Trenutno se rade istraživanja i u HDZ su svjesni, unatoč činjenici da žele graditi priču u centru, da HSP AS ima svoje desno biračko tijelo koje bi im moglo dobro doći u situaciji kad se se druge strane političkog bloka već izgradila jedna velika koalicija oko SDP-a koja sada s HSS-om grabi i u biračko tijelo desnog centra. Sada su, kažu nam izvori iz vrha HDZ-a, sve opcije otvorene. HSP AS može biti dio nove HDZ-ove koalicije, ali možda će morati ići i samostalno, pa će se nakon izbora dogovarati eventualna suradnja. U slučaju da u HDZ-u procijene da im ipak treba HSP AS, onda će se vodstvo te stranke, predsjednik Ivan Tepeš i glavni tajnik Pero Ćorić, morati utišati. U novom HDZ-u, naime, smatraju da HSP AS više ne smije biti “megafon” koalicije, kako je to dosad bio slučaj, jer se to ne uklapa u politiku novog vodstva na čelu s Plenkovićem. Konačnu će pak odluku oko HSP AS-a donijeti Predsjedništvo stranke nakon 17. srpnja kada će Plenković biti i službeno potvrđen za predsjednika.
Razgovori
- Razgovori još traju i ništa još nije odlučeno. Sve opcije su otvorene, moguće je da idemo zajedno na izbore, a moguće je i da ne idemo s njima, a svatko ima neke svoje poglede na to, pa se rade istraživanja i analize - kaže nam jedan član vrha stranke. Drugi naš sugovornik, također iz najužeg vodstva HDZ-a, također ističe da su obje varijante na stolu, a o tome će se razgovarati i na današnjem Predsjedništvu stranke.
U HDZ-u i HSLS-u i dalje vide Most kao glavnog partnera za moguću novu saborsku većinu. Vjeruju da će izvan dva politička bloka biti 30-ak osvojenih mandata, a tu spadaju Most, Bandić, IDS, HDSSB, Živi zid i manjinski zastupnici. Nadaju se da će se HDZ s Plenkovićem na čelu lakše dogovoriti s Mostom nego što bi to mogao SDP s Milanovićem. Usto, kažu, problem SDP-a će biti i to što će u svojoj koaliciji imati HSS i Stipu Gabrića Jamba, najžešće kritičare Mosta.
Kada je riječ o mogućoj suradnji s Bandićem i Čačićem, u HDZ-ovoj koaliciji ne odbacuju tu mogućnost, ali o tome će se razgovarati tek nakon izbora.
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/hsls-u-tri-mjesta-plenkovic-u-koaliciji-ne-zeli-hrast-o-hsp-as-u-odlucit-ce-sredinom-srpnja/4515587/
................................
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: HDZ Ćoriću i Tepešu zabranio pristup javnosti
Bolje da su izbacili HSP AS a zadržali Hrast, hrast je malo moderniji i više konzervativan nego desno.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Lijepo da im je HDZ to zabranio, ipak nije li to bilo vise u domeni ministarstva zdravlja i to? :D
Guest- Guest
:)MaximusDecimusMiridije wrote:Lijepo da im je HDZ to zabranio, ipak nije li to bilo vise u domeni ministarstva zdravlja i to? :D
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
MaximusDecimusMiridije wrote:Lijepo da im je HDZ to zabranio, ipak nije li to bilo vise u domeni ministarstva zdravlja i to? :D
Dobar
.......čak i općeg zdravlja nacije
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
...citam da im je srb i hsp..hdz-u porucio da ne racunaju sa njim i hsp-om..imaju corica i tepesa kao 'hdz-ove pravase'...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kao onda s Kirinom...no Kirin u usporedbi s ova dva stooga doktor znanosti :D
Guest- Guest
Šeks ulazi u Predsjedništvo HDZ-a
A Plenković dovodi svoje tajnike u vrh stranke, njih 5-6
Znači čistka u adezeju, sad će to Šeki voditi i kormilariti
2014-04-20
..eto hdz dobio novog glasaca...Yehudi wrote:Šeks ulazi u Predsjedništvo HDZ-a
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Yehudi wrote:Šeks ulazi u Predsjedništvo HDZ-a
govno, manje udbaša ima u sdp-u skupa s oba perkovića
A tko ce glasati za njih jedino mi nije jasno.Yehudi wrote:Šeks ulazi u Predsjedništvo HDZ-a
2015-08-15
Jel ti znas nekoga tko ce glasati za njih? Ja ne.marcellus wrote:Yehudi wrote:Šeks ulazi u Predsjedništvo HDZ-a
2015-08-15
kaja_333 wrote:Jel ti znas nekoga tko ce glasati za njih? Ja ne.marcellus wrote:Yehudi wrote:Šeks ulazi u Predsjedništvo HDZ-a
znam, par članova HDZ-a kojima egzistencija i materijalni boljitak ovisi o HDZ-u, i drugi nitko. Moj glas ide Milanoviću, on je otvoreno to što je, a HDZ je isto to samo se prave da nisu.
uostalom otvorio sam temu o ovom što yehudi linka, "novi čovjek šeks"
da, hdz ide u pobjede s novim mladim nekompromitiranim ljudima, poput šeksa, a fuj karamarko on je udbaš
da, hdz ide u pobjede s novim mladim nekompromitiranim ljudima, poput šeksa, a fuj karamarko on je udbaš
vuksadinare wrote:...citam da im je srb i hsp..hdz-u porucio da ne racunaju sa njim i hsp-om..
To im je najtezi udarac do sada :)
Guest- Guest
jebote pa razgovaram nekidan s rojsom kaže mi da ovaj radi ujutro za udbu a popodne za kos
Da. Ja doduše vise neću glasati, nemam ja volje dva puta mjesečno na izbore. Sto sam glasala glasala sam.marcellus wrote:kaja_333 wrote:Jel ti znas nekoga tko ce glasati za njih? Ja ne.marcellus wrote:Yehudi wrote:Šeks ulazi u Predsjedništvo HDZ-a
znam, par članova HDZ-a kojima egzistencija i materijalni boljitak ovisi o HDZ-u, i drugi nitko. Moj glas ide Milanoviću, on je otvoreno to što je, a HDZ je isto to samo se prave da nisu.
2015-08-15
kaja_333 wrote:Da. Ja doduše vise neću glasati, nemam ja volje dva puta mjesečno na izbore. Sto sam glasala glasala sam.marcellus wrote:kaja_333 wrote:Jel ti znas nekoga tko ce glasati za njih? Ja ne.marcellus wrote:Yehudi wrote:Šeks ulazi u Predsjedništvo HDZ-a
pa za plenkovića će glasati pola članstva HDZ-a i njihova bliža familija, to je trideset mandata otprilike, i mislim da im je to plafon do daljnjeg
a kasnije sve manje kako se članstvo bude osipalo nakon desetljeća u oporbi
no dobro, tako im i treba
inače znam i dosta članova HDZ-a koji neće glasati za HDZ jer im plenković zaudara to je ok
ima i u HDZ-u nešto poštenog svijeta
ima i u HDZ-u nešto poštenog svijeta
marcellus wrote:uostalom otvorio sam temu o ovom što yehudi linka, "novi čovjek šeks"
A koliko tema ima o tome
2014-04-20
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Suspendirani članovi HSP-a AS o Ćoriću: "Gradi kult ličnosti, ilegalno izvlači novac iz stranke"
» Rugala se sova sjenici:SDP-ovci se rugaju Tepesu a Maras je imao 'priziv savjesti' u rarnim godinama
» Turska blokirala pristup Wikileaksu
» Počela matura - primijenjen je konceptualni pristup
» Savez za NATO, EU i novi pristup Kosovu
» Rugala se sova sjenici:SDP-ovci se rugaju Tepesu a Maras je imao 'priziv savjesti' u rarnim godinama
» Turska blokirala pristup Wikileaksu
» Počela matura - primijenjen je konceptualni pristup
» Savez za NATO, EU i novi pristup Kosovu
Page 1 of 2