Beograđanima na vozilo urezali ustaške simbole
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Beograđanima na vozilo urezali ustaške simbole
MaximusDecimusMiridije wrote:
U Rijeci je alternativa postala mainstream. A alternatici su postali desno-orijentirani nabrijani pojedinci. Sve je to jedna urbana kultura :D
Mislim ajd u Mokosici, ali u Rijeci, smak svijeta je blizu
darla- Admin
2015-10-22
oni, svi redom, koji su to ucinii sebe smatraju ustasama.
da se ja pitam, svaki srbin koji se pojavi
na gr. prelaz prema hrvatskoj imao bi zadoovljstvo
da uplati taksu od 2oo eura, sa vozilo i sebe, pa neka vozi.
a ustase, pa oni pred sopstvenom savescu uvek nadju
opravdanje za svoje zlocine ili gluposti.
da se ja pitam, svaki srbin koji se pojavi
na gr. prelaz prema hrvatskoj imao bi zadoovljstvo
da uplati taksu od 2oo eura, sa vozilo i sebe, pa neka vozi.
a ustase, pa oni pred sopstvenom savescu uvek nadju
opravdanje za svoje zlocine ili gluposti.
Guest- Guest
dzango wrote:
Što Sergeja? Viđam ga ponekad u lokalnom kafiću kada se vraćam sa posla. Dobar je u tom filmu.
Pa tako mi dajes, na Sergeja.
darla- Admin
2015-10-22
Oni koji su to ucinili sebe vjerojatno ne smatraju nicim sto bi bili sposobni objasniti na bilo koji nacin. A jos je vjerojatnije da nisu bili ni rodeni kad su sranja bila. Ali ajd kako ti drago bilo :)
Guest- Guest
Sonikkin wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:
U Rijeci je alternativa postala mainstream. A alternatici su postali desno-orijentirani nabrijani pojedinci. Sve je to jedna urbana kultura :D
Mislim ajd u Mokosici, ali u Rijeci, smak svijeta je blizu
Dobro jebote Mokosica je poseban slucaj. U Mokosici da Mad Maxa ides snimati nebi trebalo nista posebno uredjivati niti ljudima govoriti sto da pricaju ili rade :D
Guest- Guest
Dovoljna je jedna budala pa da ti sjebe cijeli boravak. Zaboravi granicu, pa tek troskovi. Tako mi prosli mjesec u Kragujevcu, registracija u gepek i mirno pijes pivo.MaximusDecimusMiridije wrote:dzango wrote:Ja baš mislim suprotno. Veća je mogućnost sranja u manjim sredinama. U većim sredinama su već navikli na raznorazne tablice.MaximusDecimusMiridije wrote:Dobro tehnicki sto je veci grad to je veca mogucnost sranja. Nama su kad smo na nekakav pogreb isli em registraciju isprejali, pa na pumpi nam ostavili pisamce iza brisaca....i onda u povratku kljucem punu liniju i s jedne i s druge strane....istinabog barem je simetricno ali eto :)
Ma je pizdumaterinu. U vecim mjestima bas redovito nekakav obijesni idiot napravi neko sranje iz njemu poznatih razloga. Doduse vjerojatno nema pravila, ovisi sve od toga koliko je netko nabrijan na takve stvari samo po sebi. Ali u vecim gradovima uvijek ima i vise ljudi koji se idu kurchiti na taj nacin. Nama u pogrebu ja to ne kuzim...dakle parkirali auto...ono groblje jebote. Gomile ljudi. Osli na sahranu vratili se i s prednje i sa zadnje strane isprejano. I onda slijed dogadaja....stali u povratku na pumpu i pismo jebote :D . I onda kljucom odradeno i s jedne i s druge strane u Slovackom selu :D . Ali ugravirano nije bila bas slovacka retorika.
Guest- Guest
fiat tipo (hatchbak) sve popularniji auto u srbiji.
odes u hrvatsku da te ustase zezaju, uniste auto a tebi razbiju glavu.
nikad, osim kad bude trebalo.
Guest- Guest
Ja sam lepši, mršaviji i viši. On se malo nabacio u poslednje vreme.Sonikkin wrote:dzango wrote:
Što Sergeja? Viđam ga ponekad u lokalnom kafiću kada se vraćam sa posla. Dobar je u tom filmu.
Pa tako mi dajes, na Sergeja.
Arthas wrote:Dovoljna je jedna budala pa da ti sjebe cijeli boravak. Zaboravi granicu, pa tek troskovi. Tako mi prosli mjesec u Kragujevcu, registracija u gepek i mirno pijes pivo.MaximusDecimusMiridije wrote:dzango wrote:Ja baš mislim suprotno. Veća je mogućnost sranja u manjim sredinama. U većim sredinama su već navikli na raznorazne tablice.MaximusDecimusMiridije wrote:Dobro tehnicki sto je veci grad to je veca mogucnost sranja. Nama su kad smo na nekakav pogreb isli em registraciju isprejali, pa na pumpi nam ostavili pisamce iza brisaca....i onda u povratku kljucem punu liniju i s jedne i s druge strane....istinabog barem je simetricno ali eto :)
Ma je pizdumaterinu. U vecim mjestima bas redovito nekakav obijesni idiot napravi neko sranje iz njemu poznatih razloga. Doduse vjerojatno nema pravila, ovisi sve od toga koliko je netko nabrijan na takve stvari samo po sebi. Ali u vecim gradovima uvijek ima i vise ljudi koji se idu kurchiti na taj nacin. Nama u pogrebu ja to ne kuzim...dakle parkirali auto...ono groblje jebote. Gomile ljudi. Osli na sahranu vratili se i s prednje i sa zadnje strane isprejano. I onda slijed dogadaja....stali u povratku na pumpu i pismo jebote :D . I onda kljucom odradeno i s jedne i s druge strane u Slovackom selu :D . Ali ugravirano nije bila bas slovacka retorika.
Ne isplati se sekirati oko toga. Od rata sam bio nekih 6-7 puta. Samo je to jednom bilo negativnije ajmo rec iskustvo. Ali da zna biti sranja opakih zna. Doduse Slano je komplet bilo spaljeno za vrijeme rata...nije kamen na kamenu ostao. Znaci bi po nekakvom defaultu ljudi trebali tu posebno biti nadrkani. I jesu, ali ne idu mjestom paliti aute od turista srpskih. Velim...to ide od osobe do osobe.
Guest- Guest
Dobro jebote Mokosica je poseban slucaj. U Mokosici da Mad Maxa ides snimati nebi trebalo nista posebno uredjivati niti ljudima govoriti sto da pricaju ili rade :D
Je, tamo ni ZG tablice ne prodju puno bolje
darla- Admin
2015-10-22
Je, tamo ni ZG tablice ne prodju puno bolje
Ne prodju ni DU tablice puno bolje tamo :D
Guest- Guest
Najbolje su bosanske tablice. Niko nema pojma da li si iz Mostara, BL ili SA.
dzango wrote:Najbolje su bosanske tablice. Niko nema pojma da li si iz Mostara, BL ili SA.
Te se onda okidaju preventivno.
Da, zbrckani slova i brojevi, iako kad bi si covjek dao truda, valjda ima neka sema kojom to ide.
darla- Admin
2015-10-22
dzango wrote:Najbolje su bosanske tablice. Niko nema pojma da li si iz Mostara, BL ili SA.
Mi nase uvijek prepoznamo :D
Guest- Guest
To mozda u donjem dijelu Naselja, ako bas parkiras ispred Torcidinog kluba, subotom navecer
darla- Admin
2015-10-22
To mozda u donjem dijelu Naselja, ako bas parkiras ispred Torcidinog kluba, subotom navecer
Ja s tim momcima nikada nisam problema imao molim lijepo
Guest- Guest
Ima kasetu Miše Kovača u kasetofonu?MaximusDecimusMiridije wrote:dzango wrote:Najbolje su bosanske tablice. Niko nema pojma da li si iz Mostara, BL ili SA.
Sve je to Frljićev performans, ipak se bacio u promociju priestolnice kulture.
dzango wrote:Ima kasetu Miše Kovača u kasetofonu?MaximusDecimusMiridije wrote:dzango wrote:Najbolje su bosanske tablice. Niko nema pojma da li si iz Mostara, BL ili SA.
Ma ne to, glazbu tamo manje-vise svi slusaju istu. Tip auta, stil voznje, broj ljudi u autu :) . A nekad naletis i na dodatne naljepnice i slicno.....evo ja sam vidio jednu "Neka Bog sacuva Duvno i posalje kvragu sve ostale". To je poprilicno jasan pokazatelj :D
Guest- Guest
A šta sa Hrvatima iz Srbije sa BG ili NS tablicama? Imaju li neki znak raspoznavanja, na primer šahovnica na retrovizoru?MaximusDecimusMiridije wrote:dzango wrote:Ima kasetu Miše Kovača u kasetofonu?MaximusDecimusMiridije wrote:dzango wrote:Najbolje su bosanske tablice. Niko nema pojma da li si iz Mostara, BL ili SA.
Ma ne to, glazbu tamo manje-vise svi slusaju istu. Tip auta, stil voznje, broj ljudi u autu :) . A nekad naletis i na dodatne naljepnice i slicno.....evo ja sam vidio jednu "Neka Bog sacuva Duvno i posalje kvragu sve ostale". To je poprilicno jasan pokazatelj :D
dzango wrote:A šta sa Hrvatima iz Srbije sa BG ili NS tablicama? Imaju li neki znak raspoznavanja, na primer šahovnica na retrovizoru?MaximusDecimusMiridije wrote:dzango wrote:Ima kasetu Miše Kovača u kasetofonu?MaximusDecimusMiridije wrote:dzango wrote:Najbolje su bosanske tablice. Niko nema pojma da li si iz Mostara, BL ili SA.
Jok njih u startu definiramo kao domace izdajnike i tu sve vrijedi isto kao i za Srbe :)
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Austrija zbog Hrvata zabranjuje ustaške simbole
» Napad na LGBT osobu u Crnoj Gori!Urezali joj kriz na grudima i ozljedili genitalije
» Španija odbila da istakne simbole tzv. Kosova
» Inspekcija konfiscirala prvo vozilo Ubera
» Predsjednička kolona zapela za još jedno vozilo
» Napad na LGBT osobu u Crnoj Gori!Urezali joj kriz na grudima i ozljedili genitalije
» Španija odbila da istakne simbole tzv. Kosova
» Inspekcija konfiscirala prvo vozilo Ubera
» Predsjednička kolona zapela za još jedno vozilo
Page 2 of 4