Beograđanima na vozilo urezali ustaške simbole
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Na Fejsbuku je objavljena fotografija na kojoj se vidi kako je beogradski automobil u Rijeci izgreban i na njemu su ugravirani ustaški simboli.
Kako prenosi regionalna TV N1, jedan Riječanin obavestio je "javnost" kakvu su "divnu dobrodošlicu" dobili njegovi prijatelji iz Beograda, i to u hrvatskom gradu koji važi za najnapredniji i najtolerantniji.
"'Divan' grad koji teče. Pa dosta više Hrvata, Srba, Bosanaca i Japanaca, dosta je da glumimo ljubavnike, skrivamo prijatelje i aute", poručio je Riječanin putem Fejsbuka.
Njegovi prijatelji dele njegovo razočaranje, premda svi ne krive grad, već činjenicu da šovinista ima svuda. Rijeka je, sa izuzetkom grupa koje su na nacionalističkoj i šovinističkoj osnovi napadale bivšeg intendanta Hrvatskog narodnog pozorišta Olivera Frljića, uglavnom čuvala svoju reputaciju otvorenosti.
Ovakvi napadi na automobile turista sa srpskim registarskim tablicama, nažalost, ponavljaju se iz godine u godinu, navodi N1.
Na Fejsbuku je objavljena fotografija na kojoj se vidi kako je beogradski automobil u Rijeci izgreban i na njemu su ugravirani ustaški simboli.
Kako prenosi regionalna TV N1, jedan Riječanin obavestio je "javnost" kakvu su "divnu dobrodošlicu" dobili njegovi prijatelji iz Beograda, i to u hrvatskom gradu koji važi za najnapredniji i najtolerantniji.
"'Divan' grad koji teče. Pa dosta više Hrvata, Srba, Bosanaca i Japanaca, dosta je da glumimo ljubavnike, skrivamo prijatelje i aute", poručio je Riječanin putem Fejsbuka.
Njegovi prijatelji dele njegovo razočaranje, premda svi ne krive grad, već činjenicu da šovinista ima svuda. Rijeka je, sa izuzetkom grupa koje su na nacionalističkoj i šovinističkoj osnovi napadale bivšeg intendanta Hrvatskog narodnog pozorišta Olivera Frljića, uglavnom čuvala svoju reputaciju otvorenosti.
Ovakvi napadi na automobile turista sa srpskim registarskim tablicama, nažalost, ponavljaju se iz godine u godinu, navodi N1.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Beograđanima na vozilo urezali ustaške simbole
Cuj sad ovo....pa jebiga kako radis tako ti rade :) ne prolaze ni hr auti kod vas bolje.
Guest- Guest
Doći u sred Hrvatske s tablicama na kojima su četnički 4 s, to je čista provokacija
Što očekuju?
Što očekuju?
crvenkasti-
2014-04-17
Jebiga, uštedeli su na smeštaju za letovanje. Red je da odvoje 80 evra za lakiranje vrata. Nije ni mnogo. Juče sam video jedan auto sa ZG tablama kod mene u kraju. Ali nisam imao šrafciger pri ruci.
Last edited by dzango on 11/7/2016, 12:13; edited 1 time in total
Dobro tehnicki sto je veci grad to je veca mogucnost sranja. Nama su kad smo na nekakav pogreb isli em registraciju isprejali, pa na pumpi nam ostavili pisamce iza brisaca....i onda u povratku kljucem punu liniju i s jedne i s druge strane....istinabog barem je simetricno ali eto :)
Guest- Guest
Ja baš mislim suprotno. Veća je mogućnost sranja u manjim sredinama. U većim sredinama su već navikli na raznorazne tablice.MaximusDecimusMiridije wrote:Dobro tehnicki sto je veci grad to je veca mogucnost sranja. Nama su kad smo na nekakav pogreb isli em registraciju isprejali, pa na pumpi nam ostavili pisamce iza brisaca....i onda u povratku kljucem punu liniju i s jedne i s druge strane....istinabog barem je simetricno ali eto :)
dzango wrote:Jebiga, uštedeli su na smeštaju za letovanje. Red je da odvoje 80 evra za lakiranje vrata. Nije ni mnogo. Juče sam video jedan auto sa ZG tablama kod mene u kraju. Ali nisam imao šrafciger pri ruci.
Kakva vam je to registarska oznaka UB? Ubrenovac?
crvenkasti-
2014-04-17
dzango wrote:Ja baš mislim suprotno. Veća je mogućnost sranja u manjim sredinama. U većim sredinama su već navikli na raznorazne tablice.MaximusDecimusMiridije wrote:Dobro tehnicki sto je veci grad to je veca mogucnost sranja. Nama su kad smo na nekakav pogreb isli em registraciju isprejali, pa na pumpi nam ostavili pisamce iza brisaca....i onda u povratku kljucem punu liniju i s jedne i s druge strane....istinabog barem je simetricno ali eto :)
Ma je pizdumaterinu. U vecim mjestima bas redovito nekakav obijesni idiot napravi neko sranje iz njemu poznatih razloga. Doduse vjerojatno nema pravila, ovisi sve od toga koliko je netko nabrijan na takve stvari samo po sebi. Ali u vecim gradovima uvijek ima i vise ljudi koji se idu kurchiti na taj nacin. Nama u pogrebu ja to ne kuzim...dakle parkirali auto...ono groblje jebote. Gomile ljudi. Osli na sahranu vratili se i s prednje i sa zadnje strane isprejano. I onda slijed dogadaja....stali u povratku na pumpu i pismo jebote :D . I onda kljucom odradeno i s jedne i s druge strane u Slovackom selu :D . Ali ugravirano nije bila bas slovacka retorika.
Guest- Guest
U Rijeci? E kud ovaj svijet ide.
Inace Dzango, ja onako zenski prepredeno bi ti stavila Sergeja na avatar, mozes i sliku iz Filma Turneja.
Inace Dzango, ja onako zenski prepredeno bi ti stavila Sergeja na avatar, mozes i sliku iz Filma Turneja.
darla- Admin
2015-10-22
Opština Ub. Odatle je Džaja. Grebi vrata čim vidiš.crvenkasti wrote:dzango wrote:Jebiga, uštedeli su na smeštaju za letovanje. Red je da odvoje 80 evra za lakiranje vrata. Nije ni mnogo. Juče sam video jedan auto sa ZG tablama kod mene u kraju. Ali nisam imao šrafciger pri ruci.
Kakva vam je to registarska oznaka UB? Ubrenovac?
Sonikkin wrote:U Rijeci? E kud ovaj svijet ide.
U Rijeci je alternativa postala mainstream. A alternatici su postali desno-orijentirani nabrijani pojedinci. Sve je to jedna urbana kultura :D
Guest- Guest
Slovaci su stub srpstva a Kovačica srce Srbije.MaximusDecimusMiridije wrote:dzango wrote:Ja baš mislim suprotno. Veća je mogućnost sranja u manjim sredinama. U većim sredinama su već navikli na raznorazne tablice.MaximusDecimusMiridije wrote:Dobro tehnicki sto je veci grad to je veca mogucnost sranja. Nama su kad smo na nekakav pogreb isli em registraciju isprejali, pa na pumpi nam ostavili pisamce iza brisaca....i onda u povratku kljucem punu liniju i s jedne i s druge strane....istinabog barem je simetricno ali eto :)
Ma je pizdumaterinu. U vecim mjestima bas redovito nekakav obijesni idiot napravi neko sranje iz njemu poznatih razloga. Doduse vjerojatno nema pravila, ovisi sve od toga koliko je netko nabrijan na takve stvari samo po sebi. Ali u vecim gradovima uvijek ima i vise ljudi koji se idu kurchiti na taj nacin. Nama u pogrebu ja to ne kuzim...dakle parkirali auto...ono groblje jebote. Gomile ljudi. Osli na sahranu vratili se i s prednje i sa zadnje strane isprejano. I onda slijed dogadaja....stali u povratku na pumpu i pismo jebote :D . I onda kljucom odradeno i s jedne i s druge strane u Slovackom selu :D . Ali ugravirano nije bila bas slovacka retorika.
U Rijeci se to dogodilo? Onda je počinitelj poznat.
Guest- Guest
Što Sergeja? Viđam ga ponekad u lokalnom kafiću kada se vraćam sa posla. Dobar je u tom filmu.Sonikkin wrote:U Rijeci? E kud ovaj svijet ide.
Jastreb se malo napio u biblioteci.Eva wrote:U Rijeci se to dogodilo? Onda je počinitelj poznat.
Tamo su još gori. Sve ziloti. Tamo ni ja ne smem da uđem.MaximusDecimusMiridije wrote:Ovo bjese Backi Petrovac, al ajd :)
MaximusDecimusMiridije wrote:
U Rijeci je alternativa postala mainstream. A alternatici su postali desno-orijentirani nabrijani pojedinci. Sve je to jedna urbana kultura :D
Mislim ajd u Mokosici, ali u Rijeci, smak svijeta je blizu
darla- Admin
2015-10-22
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Austrija zbog Hrvata zabranjuje ustaške simbole
» Napad na LGBT osobu u Crnoj Gori!Urezali joj kriz na grudima i ozljedili genitalije
» Španija odbila da istakne simbole tzv. Kosova
» Inspekcija konfiscirala prvo vozilo Ubera
» Predsjednička kolona zapela za još jedno vozilo
» Napad na LGBT osobu u Crnoj Gori!Urezali joj kriz na grudima i ozljedili genitalije
» Španija odbila da istakne simbole tzv. Kosova
» Inspekcija konfiscirala prvo vozilo Ubera
» Predsjednička kolona zapela za još jedno vozilo
Page 1 of 4