pitanje za 1M €
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: pitanje za 1M €
iz automata pokosit da mi nesluzi na sramotu.zamisli ja deklarirani nacist ono da mi zet bude camuga no fucking wayTommy Ramone wrote:Onda bi vježbao bacanje noževa na obojici.bafalo wrote:može i gore. zamisli da ti ga sin dovedemuckodjubre wrote:Tommy Ramone wrote:Da meni nedaj Bože jednog dana kćer dovede takvog majmuna doma, garantiram da taj nikad nebi sjeo sa mnom za stol.muckodjubre wrote:što misliš kako su njeni roditelji reagirali kada im je na upoznavanje dovela crnčugu s ovakvom frizurom? hahahah
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
da je barem dr.MENGELE ziv ...on bi najbolje provjerio sta se sa ovom glupacom dogadja.... steta zaista steta ...uriel wrote:stvarno je fina.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
moram priznat da su mi tamnokose i crvene oduvijek privlačnije od plavokosih i znam da bi adolf bio razočaran i zbog toga se kajem
2015-08-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» pitanje za kic-a
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
» pitanje za sve
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
» pitanje za kic-a
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
» pitanje za sve
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2