Predsjednički izbori
Page 3 of 13
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Na predsjedničkim izborima koji će se održati 28. prosinca 2014. godine, svoj glas ću dati za sljedećeg kandidata:
Re: Predsjednički izbori
Sad sam siguran, na izbore ne izlazim. Kakvi izbori, izbor između čega?
Guest- Guest
Etoc, ja bila...
Samo da znate, neizlazak na izbore je također je izbor. Poslije đaba jamrati...
Trinity-
2014-04-17
kako to?Trinity wrote:Etoc, ja bila...
2014-04-16
Slažem se, i nedjelovanje je oblik djelovanja... Al' između ovih četvoro, čak i da idem omraženom mi "najmanje zlo" metodom izbora, opet se ne da iščupati nekoga koga bih zaokružila.
Nisam još bila, idem kasnije popodne, najvjerojatnije poništiti listić
Nisam još bila, idem kasnije popodne, najvjerojatnije poništiti listić
Guest- Guest
s obzirom da je na svakoj anketi do sad Ivo bio daleko najpopularniji politicar, ovo je pirova pobjeda koja navjestava njegov poraz, toliko o medijima koji nam nabijaju krive slike..
Sad će biti zanimljivo gledati što će nam mediji servirati.
Inače, Mirelica je razočarana...
Inače, Mirelica je razočarana...
Trinity-
2014-04-17
Za početak net.hr , članak i slika u raskoraku:
Trinity-
2014-04-17
njega uspoređuju s političarima aktivnih funkcija koi kradu poreze i otimlju imovinu, naravski da će jedno mrtvo puvalo biti na čelu takvog popisa.kic wrote:s obzirom da je na svakoj anketi do sad Ivo bio daleko najpopularniji politicar, ovo je pirova pobjeda koja navjestava njegov poraz, toliko o medijima koji nam nabijaju krive slike..
izbori su drugo, tu uhljebi osnažuju svoju poziciju i vidmo da su lijepo nivelirani.
i ne znam kako vidiš poraz, glasovi sinčića josipoviću a kujundžića kolindi.
2014-04-16
glasacima Sincica je puna kapa i plavih i crvenih, a Kujundzicevi glasovi Jopi sigurno ne idu..
ali stihijski lom koji se dogodio je brutalno niska izlaznost BH Hrvata..
kujundžićevi idu kolindi, al sinčićevi glasovi su bili neozbiljni, nezrelo disidentski. u drugom se kurgu oni vraćaju kući. mark my words.kic wrote:glasacima Sincica je puna kapa i plavih i crvenih, a Kujundzicevi glasovi Jopi sigurno ne idu..
pa, kolko se sićan, to je sad već duže tako s bosnon. mi odjebali njih, oni odjebali nas. tako i triba.
2014-04-16
odjebalo ih je "nase" ministarstvo, izlaznost ispod 5%, ovo sto mi radimo svom dijelu naroda nema nigdje..
I opra Pilat ruke u lavoru...e jbg...aben wrote:mi odjebali njih, oni odjebali nas.
Guest- Guest
po mon mišljenju pilat je potpuno nevin, ali mi ode nismo ni blizu toga, političke elite su ih odjebale, komunisti, a ne ti i ja.von_Starhemberg wrote:I opra Pilat ruke u lavoru...e jbg...aben wrote:mi odjebali njih, oni odjebali nas.
2014-04-16
aben wrote:kujundžićevi idu kolindi, al sinčićevi glasovi su bili neozbiljni, nezrelo disidentski. u drugom se kurgu oni vraćaju kući. mark my words.
Što se tiče Sinčićevih glasova ne bih se zalijetala s predviđanjima... Mislim da bi solidan broj njih mogao jednostavno ostati doma ili poništiti listić. Članovi Josipovićevog izbornog stožera su jučerašnjim izjavama o Sinčiću (i praktički vrijeđanjem njegovih birača) sebi pucali u nogu, Leko je nešto malo pokušao spasiti situaciju kasnijom izjavom.
I SDP i HDZ iza sebe imaju mašineriju i glasače koje će ih zagarantirano zaokružiti bez da trepnu. Što se tiče ostalih, onih koji fluktuiraju, zanimljiv indikator političke situacije u Hrvatskoj i zasićenosti HDZ-SDP izmjenama i spremnosti velikog broja glasača da radije daju glas anonimusu, klincu s nikakvim programom nego jednoj od te dvije opcije je skoro 300 000 glasova koje je Sinčić skupio.
Guest- Guest
uništavači listića rietko prelaze dva posto a oni koi ne izađu ne utječu na rezultat.Vegvísir wrote:aben wrote:kujundžićevi idu kolindi, al sinčićevi glasovi su bili neozbiljni, nezrelo disidentski. u drugom se kurgu oni vraćaju kući. mark my words.
Što se tiče Sinčićevih glasova ne bih se zalijetala s predviđanjima... Mislim da bi solidan broj njih mogao jednostavno ostati doma ili poništiti listić. Članovi Josipovićevog izbornog stožera su jučerašnjim izjavama o Sinčiću (i praktički vrijeđanjem njegovih birača) sebi pucali u nogu, Leko je nešto malo pokušao spasiti situaciju kasnijom izjavom.
I SDP i HDZ iza sebe imaju mašineriju i glasače koje će ih zagarantirano zaokružiti bez da trepnu. Što se tiče ostalih, onih koji fluktuiraju, zanimljiv indikator političke situacije u Hrvatskoj i zasićenosti HDZ-SDP izmjenama i spremnosti velikog broja glasača da radije daju glas anonimusu, klincu s nikakvim programom nego jednoj od te dvije opcije je skoro 300 000 glasova koje je Sinčić skupio.
šta će učiniti sinčićevi glasači?
da su tili promjenu, glasovali bi za kolindu, jedinu realnu snagu. to se iznova pokazuje na parlametarnim izborima di fluktuirajuća masa nestranačkih glasača glasuje malo za hdz a malo za sdp, odnosno za oporbu.
držin da sinčićevi nisu glasovali za promjenu i da ne bi ponovo glasovali za njega da je proša u drugi krug.
ljudi ne vole promjene i zato mislin da ivo ostaje.
što se mene tiče, budući da su svi kandidati socijaliti, vriedi i nakon ive-ivo.
2014-04-16
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Predsjednički izbori
» Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički
» Rusija: Predsjednički izbori 17. marta 2024.
» Ponavljaju se predsjednički izbori u Austriji, sud poništio rezultate
» Da su danas predsjednički izbori KGK bi pobijedila već u prvom krugu
» Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički
» Rusija: Predsjednički izbori 17. marta 2024.
» Ponavljaju se predsjednički izbori u Austriji, sud poništio rezultate
» Da su danas predsjednički izbori KGK bi pobijedila već u prvom krugu
Page 3 of 13