ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hoću vegete, a ne FRANCUSKE baguette

Go down

Hoću vegete, a ne FRANCUSKE baguette Empty Hoću vegete, a ne FRANCUSKE baguette

Post by Guest 9/7/2016, 18:49

crne pederčine igraju nogomet zahvaljujući arapskim parama, puše kurac arapima koji drže PSG. to je prljavi bolesni zarazni crni klub u koji se dobro uklapao ibra jer je njihov. liga im je ljiga i zato nikad neće bit ni do kurca španjolskim klubovima ni talijanskim.
repka im je puna niže rase koja nema mozga nego trči ko kokoš kad joj se odsječe glava pa trči po dvorištu još pola minute bez glave, a glava s druge strane kokodače jer za to ne treba mozak. to je samo refleks i insinkt. oni su naučeni da trče bosi po džungli i kamenju.
od početka prvenstva sam navijao za portugal jer sam znao da je namješten ždrijeb i da će francuski crnci završit u finalu, a volio bih da ih portugal ponizi i hoće u njihovoj usranoj zemlji trulog smrdljivog sira i kiselog vina. želim im da se 1 po 1 bace s tornja, ali na noge jer bi na glavu mogli i preživjeti pošto im je mozak kokošji. bio sam u francuskom baru punom navijačica, ali to su sve lezbe muškarače koje ja ne mogu smislit i zato sam se ustao i rekao na njemačkom: la france republik is švajne republik.
odmah su počele kreketati pa sam najprije strgao jednu koja je bila obučena u francusku zastavu do gaća, šutnuo je i izbacio je na cestu, a druge su pobjegle za njom van. tako sam mogao na miru gledat utakmicu. čak i gazda mi je bio zahvalan.
Guest
Guest

Back to top Go down

Hoću vegete, a ne FRANCUSKE baguette Empty Re: Hoću vegete, a ne FRANCUSKE baguette

Post by bafalo 9/7/2016, 20:32

francuska je izgubljena zemlja kao i cijela zapadna europa

2015-08-08

Back to top Go down

Hoću vegete, a ne FRANCUSKE baguette Empty Re: Hoću vegete, a ne FRANCUSKE baguette

Post by FRANK 9/7/2016, 21:59

bafalo wrote:francuska je izgubljena zemlja kao i cijela zapadna europa
jedino je rjesenjeposjeta parisu kakva je bila prije 76 godina
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics