Zatvoren krug: Država plaća Debeljaku, on pozajmljuje HDZ-u
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Zatvoren krug: Država plaća Debeljaku, on pozajmljuje HDZ-u
Ljudi kod nas misle da se nešto tako veliko događa samo od sebe to je potpuna besmislica, ali katarstrofalna
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Mi smo između nakovnja i čekića, samo EU je u raspadu, nema ničega sigurnog osim plenkoviće frizureIknar je gay wrote:Za 20 god. globalne prilike će utjecati na Hrvatsku tako da će doista i biti promjenjna do neprepoznatljivosti,no bojim se da će tada žal i za ovakvom prčijom biti veći nego današnje razočarenje.
Kermit-
2014-04-17
Maček je imao jednu dobru,,kad se veliki tuku,malima je mjesto ispod stola'' samo bojim se da u hrvatskom slučaju,i ovaj put će se naći oni koji se ne mogu pomiriti s tim da smo mali,te će htjeti biti veliki i zbog toga ponovno ostatak naroda gurnuti u propast.asilovski wrote:Mi smo između nakovnja i čekića, samo EU je u raspadu, nema ničega sigurnog osim plenkoviće frizureIknar je gay wrote:Za 20 god. globalne prilike će utjecati na Hrvatsku tako da će doista i biti promjenjna do neprepoznatljivosti,no bojim se da će tada žal i za ovakvom prčijom biti veći nego današnje razočarenje.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
realnost ako ne bude nekakvih sukoba oruzanihasilovski wrote:to neki sdepe slogan? pa to su budalaštine, nije karamarko išta, puno gori je jedan Šeki, Omejecka, Toda, Mamić i njihov sistem veza to je prošlost i budućnostdebotoijusto wrote:za 20-ak g. nasi klinci nece vjerovat da je postojao lik kao karamarko i imao podrsku masa..
a biti ce neki drugi problemi
za tu prigodu imam saku novcanica za prvu ruku u ladici desno i nikakve obveze prema nikome
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Možda za 20,ali za 30 god. sigurno,uvjeren sam kako će najsigurnija zemlja na planeti biti ona koja je danas najomraženija.Sjeverna Koreja.
2015-07-23
Najžalosnije što Plenković, Pusićka i plejade lažnih desničara mole boga da to učineIknar je gay wrote:Maček je imao jednu dobru,,kad se veliki tuku,malima je mjesto ispod stola'' samo bojim se da u hrvatskom slučaju,i ovaj put će se naći oni koji se ne mogu pomiriti s tim da smo mali,te će htjeti biti veliki i zbog toga ponovno ostatak naroda gurnuti u propast.asilovski wrote:Mi smo između nakovnja i čekića, samo EU je u raspadu, nema ničega sigurnog osim plenkoviće frizureIknar je gay wrote:Za 20 god. globalne prilike će utjecati na Hrvatsku tako da će doista i biti promjenjna do neprepoznatljivosti,no bojim se da će tada žal i za ovakvom prčijom biti veći nego današnje razočarenje.
Kermit-
2014-04-17
A misliš i da je Kolinda tek tako postala predsjednica što je eto,pametna,lijepa,ljudi je vole.
2015-07-23
I zanimljivo kako se po pitanju Rusije na istoj strani nađu oni koji skupa ne bi mogli sjediti ni u gradskom prevozu.Tu bi čak Pusićka i Bujanec išli ruku pod ruku.
2015-07-23
Izgleda da se pokazalo kako ipak Stipe Mesić ima pameti više nego svi ostali političari zajedno.Još prije 7-8 god. rekao je kako se nada da će Hrvati imati zdravog razuma i naći se na ispravnoj strani povijesti.Nažalost,Hrvati ga razočarali tako što su slavili zabijanje štapa u guzicu njegovom intimnom prijatelju.
2015-07-23
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» VIŠNJA STAREŠINA: Gašenjem Aluminija zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH
» Plaća od 2500 eura vas tamo zarobi i nemate života. Ta plaća je, uz sve troškove tamo, bezvrijedna
» Putin Debeljaku: Možete li mi izgraditi nosač aviona?
» Fenomen Hercegovina : Nije država, ali je u sportu jača i od većih država
» Masovan bijeg gejeva iz Rusije, država istočne Europe ali i iz drzava bivše ex yu na Zapad.
» Plaća od 2500 eura vas tamo zarobi i nemate života. Ta plaća je, uz sve troškove tamo, bezvrijedna
» Putin Debeljaku: Možete li mi izgraditi nosač aviona?
» Fenomen Hercegovina : Nije država, ali je u sportu jača i od većih država
» Masovan bijeg gejeva iz Rusije, država istočne Europe ali i iz drzava bivše ex yu na Zapad.
Page 2 of 2