Sunce materino (chat)
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Sunce materino (chat)
nemoj se petljat u to, nek policija radi svoj posofrakcija wrote:ne znam jel su imigranti il drogirani turisti..a znaju govorit naš..ne kužim naglasak zbog dernjave i vriske..crni mi se posebno kočoperio, zurio, gotovo unosio u facu dok sam ga ignoriralaprckov wrote:neka te tute bidni i nemoj ićfrakcija wrote:tute.prckov wrote:a di si sad
nisam razumio ko je to lupo tu kod vas u kvartu
šta crni, jel crnac
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
aj dobroprckov wrote:ahahaha di sam bio da to vidimfrakcija wrote:A meni je bilo najgore kad bi me ćaća vodija u zadrugu , meni pipi, njemu pivo..nisam znala pit iz male flaše pa bi mi se jezik zaglavio zbog vakuuma..onda bi trčala doma plačuć sa flašom koja visi na jeziku.
krepo bi od smjeha
poslije bi te tješio
2014-04-19
garav ko ugalj..i čini mandrila osebe..ma nego naš je kvart takav da u 3 ujutro moš nać male dice po ljuljama..zbog vrućine.. neću da mi se svakakve spodobe tu počnu motatprckov wrote:nemoj se petljat u to, nek policija radi svoj posofrakcija wrote:ne znam jel su imigranti il drogirani turisti..a znaju govorit naš..ne kužim naglasak zbog dernjave i vriske..crni mi se posebno kočoperio, zurio, gotovo unosio u facu dok sam ga ignoriralaprckov wrote:neka te tute bidni i nemoj ićfrakcija wrote:tute.prckov wrote:a di si sad
šta crni, jel crnac
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
to su najvjerojatnije migranti, nemojfrakcija wrote:garav ko ugalj..i čini mandrila osebe..ma nego naš je kvart takav da u 3 ujutro moš nać male dice po ljuljama..zbog vrućine.. neću da mi se svakakve spodobe tu počnu motatprckov wrote:nemoj se petljat u to, nek policija radi svoj posofrakcija wrote:ne znam jel su imigranti il drogirani turisti..a znaju govorit naš..ne kužim naglasak zbog dernjave i vriske..crni mi se posebno kočoperio, zurio, gotovo unosio u facu dok sam ga ignoriralaprckov wrote:neka te tute bidni i nemoj ićfrakcija wrote:
tute.
šta crni, jel crnac
zovi policiju
oni koji prave probleme izgube azil
2014-04-19
prohujali su brzo dalje..moj najgori autodestruktivni nagon je negon kvočke koja štiti piliće..a pilići su svi koji su mirni..uvjerena sam da ću tako jednog dana i okončat..nastojim taj nagon kontrolirat.
2016-03-09
a šta bi ja da ti se neśto desifrakcija wrote:prohujali su brzo dalje..moj najgori autodestruktivni nagon je negon kvočke koja štiti piliće..a pilići su svi koji su mirni..uvjerena sam da ću tako jednog dana i okončat..nastojim taj nagon kontrolirat.
a šta b ti dica a i čovik
nemoj:kiss:
2014-04-19
frakcija wrote:prohujali su brzo dalje..moj najgori autodestruktivni nagon je negon kvočke koja štiti piliće..a pilići su svi koji su mirni..uvjerena sam da ću tako jednog dana i okončat..nastojim taj nagon kontrolirat.
Ti i ja ka da smo od iste matere po tom pitanju, iako mi se ti cinis stalozenija
darla- Admin
2015-10-22
u svakoj situaciji u kojoj je neka pijana budala izvukla pištolj sam skočila pred pištolj u bijesu (ili za vrat ako prijeti veslom i sl..) ..dosad se uvijek dogodilo da su se bulingeri ispričavali..al možda me jednog dana anđeo čuvar napusti.prckov wrote:a šta bi ja da ti se neśto desifrakcija wrote:prohujali su brzo dalje..moj najgori autodestruktivni nagon je negon kvočke koja štiti piliće..a pilići su svi koji su mirni..uvjerena sam da ću tako jednog dana i okončat..nastojim taj nagon kontrolirat.
nemoj:kiss:
2016-03-09
frakcija wrote:
u svakoj situaciji u kojoj je neka pijana budala izvukla pištolj sam skočila pred pištolj u bijesu (ili za vrat ako prijeti veslom i sl..) ..dosad se uvijek dogodilo da su se bulingeri ispričavali..al možda me jednog dana anđeo čuvar napusti.
Okinit ce Prcka srcani od brige zlocno, a ionako slabo spava
darla- Admin
2015-10-22
Ma sav život sam u kriznim situacijama i umirujem ljude koji gube kontrolu nad sobom..zato to..sad radim sa sumanutim adolescentima i vrhunski se kontroliram jer im ne zamjeram..toliko sam suzdržana da sami sebe kažnjavaju od frustracije :D. Nekidan su mi aplaudirali kad sam im konačno podijelila opaske i ase..kao uspjeli su to izvuč iz mene..Sonikkin wrote:frakcija wrote:prohujali su brzo dalje..moj najgori autodestruktivni nagon je negon kvočke koja štiti piliće..a pilići su svi koji su mirni..uvjerena sam da ću tako jednog dana i okončat..nastojim taj nagon kontrolirat.
Ti i ja ka da smo od iste matere po tom pitanju, iako mi se ti cinis stalozenija
2016-03-09
sa nasim opet i nekako, znaš im mentalitet,frakcija wrote:u svakoj situaciji u kojoj je neka pijana budala izvukla pištolj sam skočila pred pištolj u bijesu (ili za vrat ako prijeti veslom i sl..) ..dosad se uvijek dogodilo da su se bulingeri ispričavali..al možda me jednog dana anđeo čuvar napusti.prckov wrote:a šta bi ja da ti se neśto desifrakcija wrote:prohujali su brzo dalje..moj najgori autodestruktivni nagon je negon kvočke koja štiti piliće..a pilići su svi koji su mirni..uvjerena sam da ću tako jednog dana i okončat..nastojim taj nagon kontrolirat.
nemoj
ali ne treba se izlagat itražit bela
nemoj rek sam
2014-04-19
volio bi se naspavatSonikkin wrote:frakcija wrote:w
u svakoj situaciji u kojoj je neka pijana budala izvukla pištolj sam skočila pred pištolj u bijesu (ili za vrat ako prijeti veslom i sl..) ..dosad se uvijek dogodilo da su se bulingeri ispričavali..al možda me jednog dana anđeo čuvar napusti.
Okinit ce Prcka srcani od brige zlocno, a ionako slabo spava
2014-04-19
frakcija wrote:
Ma sav život sam u kriznim situacijama i umirujem ljude koji gube kontrolu nad sobom..zato to..sad radim sa sumanutim adolescentima i vrhunski se kontroliram jer im ne zamjeram..toliko sam suzdržana da sami sebe kažnjavaju od frustracije :D. Nekidan su mi aplaudirali kad sam im konačno podijelila opaske i ase..kao uspjeli su to izvuč iz mene..
Haha, svaka cast. Ja sam radila sa NKV fizickim radnicima, sa studentima, sad sam se mizantropno zatvorila u labos, ne da mi se vise krive Drine ispravljat, iako me svako toliko opali pedagoski moment
darla- Admin
2015-10-22
priadaš dicu afrakcija wrote:Ma sav život sam u kriznim situacijama i umirujem ljude koji gube kontrolu nad sobom..zato to..sad radim sa sumanutim adolescentima i vrhunski se kontroliram jer im ne zamjeram..toliko sam suzdržana da sami sebe kažnjavaju od frustracije :D. Nekidan su mi aplaudirali kad sam im konačno podijelila opaske i ase..kao uspjeli su to izvuč iz mene..Sonikkin wrote:frakcija wrote:prohujali su brzo dalje..moj najgori autodestruktivni nagon je negon kvočke koja štiti piliće..a pilići su svi koji su mirni..uvjerena sam da ću tako jednog dana i okončat..nastojim taj nagon kontrolirat.
2014-04-19
prckov wrote:
volio bi se naspavat
Ja po ljeti slabo spavam, slabo vrucine podnosim.
A ti brate idi lec za koju uru, taman kad se probudis, eto nas u nocnoj smjeni
darla- Admin
2015-10-22
jel i ti radiš u školiSonikkin wrote:frakcija wrote:
Ma sav život sam u kriznim situacijama i umirujem ljude koji gube kontrolu nad sobom..zato to..sad radim sa sumanutim adolescentima i vrhunski se kontroliram jer im ne zamjeram..toliko sam suzdržana da sami sebe kažnjavaju od frustracije :D. Nekidan su mi aplaudirali kad sam im konačno podijelila opaske i ase..kao uspjeli su to izvuč iz mene..
Haha, svaka cast. Ja sam radila sa NKV fizickim radnicima, sa studentima, sad sam se mizantropno zatvorila u labos, ne da mi se vise krive Drine ispravljat, iako me svako toliko opali pedagoski moment
2014-04-19
prckov wrote:
jel i ti radiš u školi
Ne, relacija Sveuciliste-Institut.
darla- Admin
2015-10-22
ako legnem ranije onda se probudim prerano i ne mogu zaspatSonikkin wrote:prckov wrote:
volio bi se naspavat
Ja po ljeti slabo spavam, slabo vrucine podnosim.
A ti brate idi lec za koju uru, taman kad se probudis, eto nas u nocnoj smjeni
i onda ak nema frakcije šta ću
a nje nikad nema, ko para
2014-04-19
pa dobro, tu je to negdjeSonikkin wrote:prckov wrote:
jel i ti radiš u školi
Ne, relacija Sveuciliste-Institut.
kakav institut
2014-04-19
prckov wrote:
ako legnem ranije onda se probudim prerano i ne mogu zaspat
i onda ak nema frakcije šta ću
a nje nikad nema, ko para
Pa za dva, tri sata je kod tebe taman za ici spavat, da spavas osam sati probudis se prije nase ponoci i eto Frakcije i budealesanja po gradu
Moras racionalizirati vrijeme, satrat ces se.
darla- Admin
2015-10-22
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Page 31 of 50