Portugal osvaja EURO 2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Portugal osvaja EURO 2016
Svaka čast bracala, al ti si to rekao zbog RonaldaBraćala wrote:Predvideo mesec dana pre majmuna...
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
naravno, ali ne večeras.muckodjubre wrote:istina...svaka čast MOĆNI MAJMUNE,ŽIVOTINJO...mocni majmun wrote:reko sam, znao sam jer kad ja nešto kažem da je tako onda je tako, a ako nešto ne znam stojim sa strane šutim i učim, ali o sportu ja znam sve i nema niko da zna bolje od mene. nikad nije postojao i niti neće.
volio bi da nam malo proanaliziraš šanse naših košarkaš na olimpijskim igrama a znam da si vrhunski poznavatelj košarke
sada moram popit malo mlijeka i najest se banana i naspavat se.
Guest- Guest
Nije teško pogodit da će osvojit momčad za koju igra najbolji nogometaš na svijetu. Ne pika ti se predviđanjeBraćala wrote:Normalno brt, racionalno i logičko razmišljanje.
dogovoreno. naspavaj se,odmori pa ćemo drugi putamocni majmun wrote:naravno, ali ne večeras.muckodjubre wrote:istina...svaka čast MOĆNI MAJMUNE,ŽIVOTINJO...mocni majmun wrote:reko sam, znao sam jer kad ja nešto kažem da je tako onda je tako, a ako nešto ne znam stojim sa strane šutim i učim, ali o sportu ja znam sve i nema niko da zna bolje od mene. nikad nije postojao i niti neće.
volio bi da nam malo proanaliziraš šanse naših košarkaš na olimpijskim igrama a znam da si vrhunski poznavatelj košarke
sada moram popit malo mlijeka i najest se banana i naspavat se.
Tko u Rusiji osvaja? I hoće li nuklearni rat u međuvremenu izbiti?
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» EURO 2016.
» EURO 2016.
» EURO 2016.
» Kvalifikacije - Euro 2016
» EURO 2016.: rat u Marseju Englezi bježali pred Rusima, kaos na ulicama i pištolj na utakmici
» EURO 2016.
» EURO 2016.
» Kvalifikacije - Euro 2016
» EURO 2016.: rat u Marseju Englezi bježali pred Rusima, kaos na ulicama i pištolj na utakmici
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2