Srpski mediji: "Merkel zbog Srbije ribala HDZ usred svečane večere u Parizu"
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Srpski mediji: "Merkel zbog Srbije ribala HDZ usred svečane večere u Parizu"
Pare tražite u Berlinu. Od Beografa se nećete ofajditi. Em što para nema, em što vam neće dati.vuksadinare wrote:pare ništa za đabe
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Srpski mediji: "Merkel zbog Srbije ribala HDZ usred svečane večere u Parizu"
RayMabus wrote:Ja mislim da su Hrvati pobili više Švaba u ww2 nego vi.chater wrote:RayMabus wrote:Al vas ne žele u EU.chater wrote:RayMabus wrote:hrvate posebno jebe cinjenica da ih sad gooze sweini zbog srba i srbije.
---
Ne guze nas Švabe nego Merkelica i taj poredak. Postoji razlika.
da li je tebi jasno da nemacke desne partije, kao i austrijske, zele istorijski dogovor sa rusima.
a takodje se nadamo da ce nas favorit pobediti na predsednickim izborima u austriji.
koji takodje afirmise uvazvanje srba i srbije na balkanu.
niko vas nije podrzao, gde su ??
to cemo videti za par godina. to nas ne brine. vazno da vama zachepe cokulu,
da prestanete da sanjate kako cete vi ucenjivati srbiju u procesu pregovaranja.
Misliš da me brige za tamo neke Naziste ?
moguce, srbi, iz hrvatske i bosne, koji su pobegli u šume, od ndh.
Guest- Guest
Ne zanima me šta Švabe misle.
chater wrote:RayMabus wrote:Ja mislim da su Hrvati pobili više Švaba u ww2 nego vi.chater wrote:RayMabus wrote:Al vas ne žele u EU.chater wrote:
da li je tebi jasno da nemacke desne partije, kao i austrijske, zele istorijski dogovor sa rusima.
a takodje se nadamo da ce nas favorit pobediti na predsednickim izborima u austriji.
koji takodje afirmise uvazvanje srba i srbije na balkanu.
niko vas nije podrzao, gde su ??
to cemo videti za par godina. to nas ne brine. vazno da vama zachepe cokulu,
da prestanete da sanjate kako cete vi ucenjivati srbiju u procesu pregovaranja.
Misliš da me brige za tamo neke Naziste ?
moguce, srbi, iz hrvatske i bosne, koji su pobegli u šume, od ndh.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Znaš šta ja mislim ?
Da Nijemči nemaju izlaz na Mediteransko more.
http://www.defender.hr/naslovnica-izdvojeno/americki-raketni-razarac-uss-gravelly-uplovio-u-loru/
http://www.defender.hr/naslovnica-izdvojeno/razarac-britanske-mornarice-hms-defender-usidren-pred-splitom/
Da Nijemči nemaju izlaz na Mediteransko more.
http://www.defender.hr/naslovnica-izdvojeno/americki-raketni-razarac-uss-gravelly-uplovio-u-loru/
http://www.defender.hr/naslovnica-izdvojeno/razarac-britanske-mornarice-hms-defender-usidren-pred-splitom/
2014-04-11
tito, a daaaa, on je posebno zasluzan sto ni jedan jedini logor ndh nije " uznemiravan "
toko ceog rata. ubijali su srbe neometano.
Guest- Guest
MOžete se preko Mađarske spojit sa Ewropom.chater wrote:tito, a daaaa, on je posebno zasluzan sto ni jedan jedini logor ndh nije " uznemiravan "
Sretan put.
2014-04-11
RayMabus wrote:MOžete se preko Mađarske spojit sa Ewropom.chater wrote:tito, a daaaa, on je posebno zasluzan sto ni jedan jedini logor ndh nije " uznemiravan "
Sretan put.
to i cinimo. a to sto ti rece, da mi nemamo more.
netacno, imamo, samo je trenutno okupirano, polako.
Guest- Guest
Činite wi kuraz. Hbte nikidan neki momak i čura iz Čačka owdje. Kulturno im objasnio.chater wrote:RayMabus wrote:MOžete se preko Mađarske spojit sa Ewropom.chater wrote:tito, a daaaa, on je posebno zasluzan sto ni jedan jedini logor ndh nije " uznemiravan "
Sretan put.
to i cinimo. a to sto ti rece, da mi nemamo more.
netacno, imamo, samo je trenutno okupirano, polako.
Odhebite kod Orbana šta s tiče politčke podrške.
2014-04-11
Ljudi i politika. Dwije stwari koje treba razlikowat.
Taj Wučić i to ......nemojte nam to .....aj makni se brale.
Ostali mogu.
Taj Wučić i to ......nemojte nam to .....aj makni se brale.
Ostali mogu.
2014-04-11
RayMabus wrote:MOžete se preko Mađarske spojit sa Ewropom.chater wrote:tito, a daaaa, on je posebno zasluzan sto ni jedan jedini logor ndh nije " uznemiravan "
Sretan put.
2014-04-12
pare da date....dzango wrote:Pare tražite u Berlinu. Od Beografa se nećete ofajditi. Em što para nema, em što vam neće dati.vuksadinare wrote:pare ništa za đabe
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ljubicice bela voli te srbija cela iz tri delachater wrote:tito, a daaaa, on je posebno zasluzan sto ni jedan jedini logor ndh nije " uznemiravan "
2015-09-08
Da, Kovač izvršio harakiri..
2014-04-12
Wučić kao prwo i prwo nije hr držawljanin a u ratu je huškao u owjoj držawi.
Lik je kreten al imam ja slonowsku memoriju tako da ono on je šta se tiče Hr diskreditiran a politčari neka se saginju pred kime god oče al to je njihow problem.
Ja da sam došao u Srbiju pa huškao rat a sa istom nemam weze i da me netko pljune u liče tamo kad dođem : JBGA U PRAWU JE ŠTO ME PLJUNUO JER SAM LIČEMJERAN DO BOLA ....u tom slučaju.
Wučić je .....ma sine no komment.
Lik je kreten al imam ja slonowsku memoriju tako da ono on je šta se tiče Hr diskreditiran a politčari neka se saginju pred kime god oče al to je njihow problem.
Ja da sam došao u Srbiju pa huškao rat a sa istom nemam weze i da me netko pljune u liče tamo kad dođem : JBGA U PRAWU JE ŠTO ME PLJUNUO JER SAM LIČEMJERAN DO BOLA ....u tom slučaju.
Wučić je .....ma sine no komment.
2014-04-11
Pa ne bi me čudilo..... takvu razinu beskičmenjaštva može imati samo provjereni HDZ kadar....
darth_vader-
2014-04-17
marcellus wrote:sitting_bull wrote:
Perkovića i mustača je izručilo domoljubno pravosuđe u najjadnijoj epizodi hrvatskog pravosuđa: hrvatska je jedina zemlja na svijetu koja je do sada izručila visoke dužnosnike svojih tajnih službi drugoj državi.
otkad je udba naša tajna služba? Vaša možda. A da vlada hrvatskom to da.
Perković je bio jedan od čelnika hrvatskih obavještajnih službi u Tuđmanovo doba...
sitting_bull-
2015-09-28
Owo im je još jedna pleska pred izbore i neka je. Bar neka korist od Merkelice,jasambrend wrote:Pa ne bi me čudilo..... takvu razinu beskičmenjaštva može imati samo provjereni HDZ kadar....
Domoljubna koaličija................ha ha hahahah ahahahaha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
2014-04-11
Naravno da je merkelica pljunula domljube u cubemarcellus wrote:sitting_bull wrote:popizdila na domoljube jer sindičić nije teretio Perkovića na suđenja o ubojstvu Đurekovića.
naravno da je
Nek je
Kad dode Milanovic bar bude imala neki respect prema pravom premjeru i covjeku
..je..taj brise na prvu nevoljuSora wrote:Naravno da je merkelica pljunula domljube u cubemarcellus wrote:sitting_bull wrote:popizdila na domoljube jer sindičić nije teretio Perkovića na suđenja o ubojstvu Đurekovića.
naravno da je
Nek je
2015-09-08
sitting_bull wrote:marcellus wrote:sitting_bull wrote:
Perkovića i mustača je izručilo domoljubno pravosuđe u najjadnijoj epizodi hrvatskog pravosuđa: hrvatska je jedina zemlja na svijetu koja je do sada izručila visoke dužnosnike svojih tajnih službi drugoj državi.
otkad je udba naša tajna služba? Vaša možda. A da vlada hrvatskom to da.
Perković je bio jedan od čelnika hrvatskih obavještajnih službi u Tuđmanovo doba...
Jebote koji salto mortale izvodi taj marcelko
Imas ti kakvu zastitu ispod ?
Kad tak letis po cirkusu ..
To govno od adzeja koje je unistilo Hrvatsku ..
Izrucilo bi rodenu mater vragu , samo da odrze svoju diktsturu
Nsbijrm ih na ..
Tko ne vidi kojinsu to zlocnci, zavrijedio je sva ponizenja i samare
[quote="vuksadinare"]
Izbrisat ce lazne invalide nadam se
Jer neeeeeema vise
Sto je bilo bilo je
Nacicali ste se brte l idite u hercegovnu sad u medugorje i prosite kisu
..je..taj brise na prvu nevolju[/quoteSora wrote:Naravno da je merkelica pljunula domljube u cubemarcellus wrote:sitting_bull wrote:popizdila na domoljube jer sindičić nije teretio Perkovića na suđenja o ubojstvu Đurekovića.
naravno da je
Nek je
Izbrisat ce lazne invalide nadam se
Jer neeeeeema vise
Sto je bilo bilo je
Nacicali ste se brte l idite u hercegovnu sad u medugorje i prosite kisu
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Srpski mediji protiv Tita zbog Jasenovca
» Srpkinja Vesna usred Dubrovnika snimala kamerom i uzvikivala:'Ovo je srpski grad,ovo je Srbija..'
» Srpski mediji o Hrvatskoj..ustaški krikovi, klanje
» Ugrozeni odnosi Hrvatske i Srbije zbog "bunjevackog jezika".Prosvjedna nota zbog toga.
» The White House usred Srbije...pardon, Kosova.
» Srpkinja Vesna usred Dubrovnika snimala kamerom i uzvikivala:'Ovo je srpski grad,ovo je Srbija..'
» Srpski mediji o Hrvatskoj..ustaški krikovi, klanje
» Ugrozeni odnosi Hrvatske i Srbije zbog "bunjevackog jezika".Prosvjedna nota zbog toga.
» The White House usred Srbije...pardon, Kosova.
Page 3 of 4