HASANBEGOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA JUTARNJI 'Zašto se neću kandidirati za šefa HDZ-a'
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: HASANBEGOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA JUTARNJI 'Zašto se neću kandidirati za šefa HDZ-a'
Ero,svi ste vi komjunisti..najvise prikriveni...Ero wrote:99.98%, a možda i više.bogomdani wrote:De ne sanjaj..da bude lkustracija,ne bih vas ostalo 5%...Ero wrote:Bez toga nema naprid. Još malo pa ćete i Albaniji gledati u leđa.epikur37 wrote:..lustracija e da :)
No imate vi Sinčića Gromkog iz zadnje klupe i Ribbit Stazića , zabave vam barem neće nedostajati...
Guest- Guest
Re: HASANBEGOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA JUTARNJI 'Zašto se neću kandidirati za šefa HDZ-a'
Za to su Bosanci pravi. Bez šale.bogomdani wrote:Ero,jel znaju Hertzegovci bajustelariti..??Ero wrote:Bez toga nema naprid. Još malo pa ćete i Albaniji gledati u leđa.epikur37 wrote:..lustracija e da :)
No imate vi Sinčića Gromkog iz zadnje klupe i Ribbit Stazića , zabave vam barem neće nedostajati...
Narucit cu radove doli u RH,pa mi jedna zenska Tutlek kaze..Znas Ivicu?(Hertzegovac) rekoh znam..e on zna ljude..pa ne gradim neki bunker ili stotijaznam,samo kutju..Ero wrote:Za to su Bosanci pravi. Bez šale.bogomdani wrote:Ero,jel znaju Hertzegovci bajustelariti..??Ero wrote:Bez toga nema naprid. Još malo pa ćete i Albaniji gledati u leđa.epikur37 wrote:..lustracija e da :)
Guest- Guest
Ero wrote:Za to su Bosanci pravi. Bez šale.bogomdani wrote:Ero,jel znaju Hertzegovci bajustelariti..??Ero wrote:Bez toga nema naprid. Još malo pa ćete i Albaniji gledati u leđa.epikur37 wrote:..lustracija e da :)
Ovo potvrđujem, hercegovci su tu za hurac....nikad nisam radio građevinu ali čim sam dohvatio sve slažem i gradim bez problema.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Šjiptari isto su opaki,bar tu u svabiji..nis drugo niti ne znaju raditi..
Guest- Guest
A što je to tako velikoga sve te godine dok je bio na vlasti HDZ napravio? Curac od ovce... FIMI medija, Čobanković, Polančec, Vidošević, farbanje tunela... Nastavi niz da se ja ne umaram.Ero wrote:Bez toga nema naprid. Još malo pa ćete i Albaniji gledati u leđa.epikur37 wrote:..lustracija e da :)
to moramo provjeriti ero, norka, ja, mozda samo mislis da znas:)epikur37 wrote:Ero wrote:Za to su Bosanci pravi. Bez šale.bogomdani wrote:Ero,jel znaju Hertzegovci bajustelariti..??Ero wrote:Bez toga nema naprid. Još malo pa ćete i Albaniji gledati u leđa.epikur37 wrote:..lustracija e da :)
Ovo potvrđujem, hercegovci su tu za hurac....nikad nisam radio građevinu ali čim sam dohvatio sve slažem i gradim bez problema.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:to moramo provjeriti ero, norka, ja, mozda samo mislis da znas:)epikur37 wrote:Ero wrote:Za to su Bosanci pravi. Bez šale.bogomdani wrote:Ero,jel znaju Hertzegovci bajustelariti..??Ero wrote:
Bez toga nema naprid. Još malo pa ćete i Albaniji gledati u leđa.
kaj si sad pa i ti hercegovac..
2015-08-06
nigdje veze, posvud timse prividjaju ercegovci, pravasiepikur37 wrote:dijagram wrote:to moramo provjeriti ero, norka, ja, mozda samo mislis da znas:)epikur37 wrote:Ero wrote:Za to su Bosanci pravi. Bez šale.bogomdani wrote:
Ero,jel znaju Hertzegovci bajustelariti..??
mi poznajemo struku i dijelimo ocjene, pripremi alat za pregled :)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:nigdje veze, posvud timse prividjaju ercegovci, pravasiepikur37 wrote:dijagram wrote:to moramo provjeriti ero, norka, ja, mozda samo mislis da znas:)epikur37 wrote:Ero wrote:
Za to su Bosanci pravi. Bez šale.
aha kao građevinac...
može,
što oči vide ruke rade :)
2015-08-06
epikur37 wrote:dijagram wrote:nigdje veze, posvud timse prividjaju ercegovci, pravasiepikur37 wrote:dijagram wrote:to moramo provjeriti ero, norka, ja, mozda samo mislis da znas:)epikur37 wrote:
aha kao građevinac...
može,
što oči vide ruke rade :)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:to moramo provjeriti ero, norka, ja, mozda samo mislis da znas:)epikur37 wrote:Ero wrote:Za to su Bosanci pravi. Bez šale.bogomdani wrote:Ero,jel znaju Hertzegovci bajustelariti..??Ero wrote:
Bez toga nema naprid. Još malo pa ćete i Albaniji gledati u leđa.
Cujem tamo na drugom kraju da idem na neki put...pa rekoh, da vidim o cemu se radi
Guest- Guest
Ero wrote:Bez toga nema naprid. Još malo pa ćete i Albaniji gledati u leđa.epikur37 wrote:..lustracija e da :)
treba napraviti lustraciju, ali ne lustraciju od komunista(ionako je većina po HDZu) nego lustraciju od HDZOvaca i SDPovaca(i HNSa)..
jednostavno da sam na vlasti, zabranio bih ove dvije stranke(i njihove priljepke) a onda usput napravio lustraciju, gdje tko je god imao člansku iskaznicu jednu od ove dvije stranke, ne može obnašati javnu funkciju itd..
ove dvije stranke su nas dovele i odvele u propast, sa naglaskom da su ipak HDZovci veće lopine i kradljivci, ne zato što su SDPovci pošteniji, nego je HDZ duže vlada pa duže je i razjebava
Guest- Guest
asilovski wrote:Inače je Hase jedina karakterna osoba u Hadezeu što prije svega jako čudno, jer je to prva osobina koja je preduvjet da se ne učlanjuješ u tu banditsku organizaciju
Cijela tragikomičnost te stranke sažeta u jednoj rečenici....
darth_vader-
2014-04-17
dijagram wrote:oce, s ovim plenkovicem sigurnoepikur37 wrote:Treba do kraja istjerati započetu dinamiku na desnici, ali na žalost teško jer su ziheraši.
Karamarko, Hasanče i ekipa skloni pravaštvu bi se trebali odvojiti i ujediniti stranke prava, to je ok. To treba jasno artikulirati i iznijeti na političku pijacu pa tko kupi kupi, ja sigurno neću ali ima potražnje.
A HDZ bi se trebao vratiti u radićevsku, umjereno desnu i konzervativnu većinu.
da, plenković je desno negdje otprilike između Peđe Grbina i Stazića. Doduše Grbin sluša Tompsona pa je vjerojatno malo desnije od Plenkija.
Meni su lakmus papir neki moji lokalni HDZ-ovci... uglavnom Plenki je svetac, a Karamarko nas izdao, majku mu udbašku...sad jedva čekam izbore, čisto da se malo zabavim....
darth_vader-
2014-04-17
Radić nije bio ni desničar, ni konzervativac, za prilike svoga vremena bio je liberal sa snažnim otklonom u lievo, da baš ne kažem socijalliberal.epikur37 wrote:A HDZ bi se trebao vratiti u radićevsku, umjereno desnu i konzervativnu većinu.
Ako su ozbiljni, budale su. Karamarko je izdanak domaćih interesah, a Plenković je Merkeličin dečko.jasambrend wrote:Meni su lakmus papir neki moji lokalni HDZ-ovci... uglavnom Plenki je svetac, a Karamarko nas izdao, majku mu udbašku...sad jedva čekam izbore, čisto da se malo zabavim....
To im više dođe kao obrazac ponašanja.... srećom ima jedan kojem tek sad dolazi do glave što sam mu govorio svih ovih godina....mlad pa ima za njega nade,... jednostavno stranka konvertita koji bi redom u roblje prodali i najmilije samo zato da ih sunce malo jače ugrije.... čast izuzecima, ali...
darth_vader-
2014-04-17
Svaka je stranka takva, ali je HDZ imao najviše potresah, na njega je najjači udar.jasambrend wrote:To im više dođe kao obrazac ponašanja.... srećom ima jedan kojem tek sad dolazi do glave što sam mu govorio svih ovih godina....mlad pa ima za njega nade,... jednostavno stranka konvertita koji bi redom u roblje prodali i najmilije samo zato da ih sunce malo jače ugrije.... čast izuzecima, ali...
epikur37 wrote:........ boji se :D
Strah je vrag.
Mali hase je ozbiljno shvatio - karačmarkov puočak-
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Džaferović: Neću se više kandidirati za Predsjedništvo, logično je da kandidat bude Izetbegović
» HUDA JAMA: PREDSJEDNICA I PAHOR- EKSKLUZIVNO ZA JUTARNJI 'Očekujemo da ovaj dan prođe bez tenzija, mirno i dostojanstveno'
» EKSKLUZIVNO: JUTARNJI LIST U POSJEDU DOKUMENTA Predsjednica pisala premijeru: 'Hitno sazovite sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost!'
» Jutarnji u strahu za Plenkija:Hasanbegović igra vrlo mudru igru i čeka svojih 5 minuta
» Zašto volim čitati Jutarnji
» HUDA JAMA: PREDSJEDNICA I PAHOR- EKSKLUZIVNO ZA JUTARNJI 'Očekujemo da ovaj dan prođe bez tenzija, mirno i dostojanstveno'
» EKSKLUZIVNO: JUTARNJI LIST U POSJEDU DOKUMENTA Predsjednica pisala premijeru: 'Hitno sazovite sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost!'
» Jutarnji u strahu za Plenkija:Hasanbegović igra vrlo mudru igru i čeka svojih 5 minuta
» Zašto volim čitati Jutarnji
Page 4 of 6