HASANBEGOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA JUTARNJI 'Zašto se neću kandidirati za šefa HDZ-a'
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: HASANBEGOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA JUTARNJI 'Zašto se neću kandidirati za šefa HDZ-a'
Ma nema šanse, Plenković je izabran prije koji mjesec u Buzinu Hase jedino mže početi pisati šestotomsku biografiu Handžar Divizijeepikur37 wrote:A bilo bi fora da se kandidira....no boji se :D
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Re: HASANBEGOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA JUTARNJI 'Zašto se neću kandidirati za šefa HDZ-a'
asilovski wrote:Ma nema šanse, Plenković je izabran prije koji mjesec u Buzinu Hase jedino mže početi pisati šestotomsku biografiu Handžar Divizijeepikur37 wrote:A bilo bi fora da se kandidira....no boji se :D
nu to mu je i domet
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ne nekome nego plenkijevim svodniciman_razbojnik wrote:Vjeerojatno si u pravu, kada se nađe na meti izredat će se na njemu kao na maloljetnici u New Delhiuepikur37 wrote:A bilo bi fora da se kandidira....no boji se :D
samo od HOSove kape čovjek najeba k'o ni'ko, zamisli da se nekome zbilja i zamjeri
Kermit-
2014-04-17
Inače je Hase jedina karakterna osoba u Hadezeu što prije svega jako čudno, jer je to prva osobina koja je preduvjet da se ne učlanjuješ u tu banditsku organizaciju
Kermit-
2014-04-17
HaleyGoffage777 wrote:
i što ja cijelo vrijeme govorim o loudspeakerima...
Pa tu grijesis, Franjo je od pravastva bjezao kao vrag od tamjana.
darla- Admin
2015-10-22
Kod Njegoša bi visio o prvo drvo.Ero wrote:Svaka mu je ka u Njegoša.
Na van - da.darla wrote:HaleyGoffage777 wrote:
i što ja cijelo vrijeme govorim o loudspeakerima...
Pa tu grijesis, Franjo je od pravastva bjezao kao vrag od tamjana.
Guest- Guest
HaleyGoffage777 wrote:
Na van - da.
Pa ne samo na van, nego i djelima konkretnim .
darla- Admin
2015-10-22
Zbog čega je onda Hrvatska bila u tihoj izolaciji od završetka rata pa do njegove smrti? Zbog njegove demokršćanske orjentacije? I think not.
Guest- Guest
HaleyGoffage777 wrote:Zbog čega je onda Hrvatska bila u tihoj izolaciji od završetka rata pa do njegove smrti? Zbog njegove demokršćanske orjentacije? I think not.
Zbog njegove sveusrdne podrske Dobroslavu Paragi i Blazu Kraljevicu
darla- Admin
2015-10-22
Izvanredni stranački izbori za novoga predsjednika HDZ-a odvijaju se kao posljedica niza političkih odluka, odnosa i spleta okolnosti na koje ni na koji način nisam utjecao, kojima nisam pridonosio i za koje ne snosim ni moralnu ni političku odgovornost.
izgubljen u prostoru i vremenu
jos i pizda , na kraju balade plenkovic ga bude sazvakao i ispljunuo
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
jedini pametan čovjek s tri čiste u Hrvatskoj
reko sam danas na hrtu, ne bi mu bilo pametno sad se kandidirat jer će HDZ doživjet odron na parlamentarnima, a i ne bi prošo protiv kandidata NWO-a
reko sam danas na hrtu, ne bi mu bilo pametno sad se kandidirat jer će HDZ doživjet odron na parlamentarnima, a i ne bi prošo protiv kandidata NWO-a
asilovski wrote:Inače je Hase jedina karakterna osoba u Hadezeu što prije svega jako čudno, jer je to prva osobina koja je preduvjet da se ne učlanjuješ u tu banditsku organizaciju
bijela vrana, organizacija je šljam, ali hase bi da nije musliman mogo proć i bio bi rvacki orban ili blizu toga
Da nije muswliman, bio bi Srbin. Ercov iz Užica.marcellus wrote:asilovski wrote:Inače je Hase jedina karakterna osoba u Hadezeu što prije svega jako čudno, jer je to prva osobina koja je preduvjet da se ne učlanjuješ u tu banditsku organizaciju
bijela vrana, organizacija je šljam, ali hase bi da nije musliman mogo proć i bio bi rvacki orban ili blizu toga
dzango wrote:Da nije muswliman, bio bi Srbin. Ercov iz Užica.marcellus wrote:asilovski wrote:Inače je Hase jedina karakterna osoba u Hadezeu što prije svega jako čudno, jer je to prva osobina koja je preduvjet da se ne učlanjuješ u tu banditsku organizaciju
da je babi kurac bila bi deda. Ili bi bar jako čudno izgledala.
Imaš link na taj HRt-ov intervju?marcellus wrote:jedini pametan čovjek s tri čiste u Hrvatskoj
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Respect.marcellus wrote:jedini pametan čovjek s tri čiste u Hrvatskoj
2014-04-14
gargamel0101 wrote:Imaš link na taj HRt-ov intervju?marcellus wrote:jedini pametan čovjek s tri čiste u Hrvatskoj
a ne znam studio 4 u 1 i nešto ja i rodijak ljubo ako imaš doma mogućnost moš premotat
doduše ja i ljubo nismo tako zabavna kombinacija ko pokojni rođo spajić i ljubo... to je bilo nenadjebivo
marcellus wrote:jedini pametan čovjek s tri čiste u Hrvatskoj
Točno to. U ostalom mlad je, tek je u čedrdesetoj, neće niti plenković dugo, hasi vrijeme ne gine..
zašto da se kandidira pa da ga izjebu od medija, do svih iz vanka, do samog plenkovića.. ovako se "povukao" a to je pametno. ako plenković izgubi izbore, plenković je kriv jer je bio "pre mekan pre liberalan" pa tu odmah Haso uskače, ako dobije opet dobro - Haso opet ministar i gradit će popularnost.
Guest- Guest
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Džaferović: Neću se više kandidirati za Predsjedništvo, logično je da kandidat bude Izetbegović
» HUDA JAMA: PREDSJEDNICA I PAHOR- EKSKLUZIVNO ZA JUTARNJI 'Očekujemo da ovaj dan prođe bez tenzija, mirno i dostojanstveno'
» EKSKLUZIVNO: JUTARNJI LIST U POSJEDU DOKUMENTA Predsjednica pisala premijeru: 'Hitno sazovite sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost!'
» Jutarnji u strahu za Plenkija:Hasanbegović igra vrlo mudru igru i čeka svojih 5 minuta
» Zašto volim čitati Jutarnji
» HUDA JAMA: PREDSJEDNICA I PAHOR- EKSKLUZIVNO ZA JUTARNJI 'Očekujemo da ovaj dan prođe bez tenzija, mirno i dostojanstveno'
» EKSKLUZIVNO: JUTARNJI LIST U POSJEDU DOKUMENTA Predsjednica pisala premijeru: 'Hitno sazovite sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost!'
» Jutarnji u strahu za Plenkija:Hasanbegović igra vrlo mudru igru i čeka svojih 5 minuta
» Zašto volim čitati Jutarnji
Page 2 of 6