Nakon ispovijedi o mobingu na poslu, za emisiju Provjereno, dobila otkaz
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Nakon ispovijedi o mobingu na poslu, za emisiju Provjereno, dobila otkaz
Jeasmo jerbo nam je Hasanbegović dodijelio potrebita sredstva... Bog ga blagoslovio. Voli Hase pedere, lezbe i tranđe.Ero wrote:Plus stranačko osoblje, jelda...To se zove samozapošljavanje. Jeste li bili na Paradi ponosa ove godine?provocator wrote:Za sada zapošljavam samo tri Ukrajinke. Stan, hrana i trideset posto od prometa.kaja_333 wrote:ma ja mislim da ih on bar 5 zapošljava s plaćom od barem 10 000 netto kad je ovako glasan u borbi za radnička prava
provocator- Posts : 5404
2015-08-11
Ništa čudno, uvijek je on pomagao invalide.provocator wrote:Jeasmo jerbo nam je Hasanbegović dodijelio potrebita sredstva... Bog ga blagoslovio. Voli Hase pedere, lezbe i tranđe.Ero wrote:Plus stranačko osoblje, jelda...To se zove samozapošljavanje. Jeste li bili na Paradi ponosa ove godine?provocator wrote:Za sada zapošljavam samo tri Ukrajinke. Stan, hrana i trideset posto od prometa.kaja_333 wrote:ma ja mislim da ih on bar 5 zapošljava s plaćom od barem 10 000 netto kad je ovako glasan u borbi za radnička prava
Ero wrote:Brojite krvna zrnca, a? Odakle ti podatak da je Hercegovac?veber wrote:otac, brat, veliki vjernik, slucajno ercegovac.
naravno 1ffrlnj, pedigre cist.
(di si ero? ne komentiras zemu lopinu)
Mamu li vam fašističku...
KIC?
Guest- Guest
tagaj ga...ne vidi sveUsne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Brojite krvna zrnca, a? Odakle ti podatak da je Hercegovac?veber wrote:otac, brat, veliki vjernik, slucajno ercegovac.
naravno 1ffrlnj, pedigre cist.
(di si ero? ne komentiras zemu lopinu)
Mamu li vam fašističku...
KIC?
Guest- Guest
Počeli su se dotepenci zbirat, kidam udesno...
Ero wrote:Počeli su se dotepenci zbirat, kidam udesno...
a otkud sam se to ja dotepla???
Guest- Guest
Noor wrote:Ero wrote:Počeli su se dotepenci zbirat, kidam udesno...
Ono kad lik iz Bosne koji živi u Sloveniji (kolikvijalnog naziva Čefur) nešto dobacuje nekom u RH
catabbath-
2015-08-22
Socijalist koji ne voli socijalnu državu.provocator wrote:Čemu? Kada se u ovoj državi i od rada na crno i kupleraja može dobro živjeti? Nisam blesav porez gnjidama plaćati.kaja_333 wrote::). znači nikoga, aj dobro. a što neki poslić ne otvoriš i ne zaposliš bar dvojicu?provocator wrote:Za sada zapošljavam samo tri Ukrajinke. Stan, hrana i trideset posto od prometa.kaja_333 wrote:ma ja mislim da ih on bar 5 zapošljava s plaćom od barem 10 000 netto kad je ovako glasan u borbi za radnička prava
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Nešto mislim da bi moglo bit sa isti strana kao i kalif Dawson.Noor wrote:Ero wrote:Počeli su se dotepenci zbirat, kidam udesno...
No, dobro, ti to barem ne kriješ, a on se jadan bori protiv vlastitih krvnih zrnaca.
Ero wrote:Nešto mislim da bi moglo bit sa isti strana kao i kalif Dawson.Noor wrote:Ero wrote:Počeli su se dotepenci zbirat, kidam udesno...
No, dobro, ti to barem ne kriješ, a on se jadan bori protiv vlastitih krvnih zrnaca.
budi konkretan...šta muljaš ko hasanpavelić
Guest- Guest
Zasad sam koREktan, a drugi put budem i konKREtan. Ako bude trebalo, naravno.Noor wrote:Ero wrote:Nešto mislim da bi moglo bit sa isti strana kao i kalif Dawson.Noor wrote:Ero wrote:Počeli su se dotepenci zbirat, kidam udesno...
budi konkretan...
Erina je zadnja..a bas me dobro nasmijaste...
Guest- Guest
pa daj onda...počMeš i staneš...što, cvikaš?Ero wrote:Zasad sam koREktan, a drugi put budem i konKREtan. Ako bude trebalo, naravno.Noor wrote:Ero wrote:Nešto mislim da bi moglo bit sa isti strana kao i kalif Dawson.Noor wrote:Ero wrote:Počeli su se dotepenci zbirat, kidam udesno...
budi konkretan...
Guest- Guest
bogomdani wrote:Erina je zadnja...
nije...
Guest- Guest
Nes si se poborala..
Guest- Guest
To tebe namata....smanjibogomdani wrote:Nes si se poborala..
Guest- Guest
Guest- Guest
Gemist..pivo..svejednobogomdani wrote:sto me namata??'
Guest- Guest
ebote..pfff..pa nisam ja pijani balkanac..pfffuj alkohol..cak niti ne cigarim...Noor wrote:Gemist..pivo..svejednobogomdani wrote:sto me namata??'
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ravnateljica skole dobila otkaz u skoli jer je ucenicima pokazala golog Davida
» HRT-e nakon crtića, emisija o glazbi sada ukida emisiju Kućni ljubimci
» Segregacija!Nikolina Pišek dobila je otkaz na srpskoj televiziji zbog hrvatskog jezika
» Otkazali emisiju doktoru, nakon što je ovaj izrazio sumnju u zdravstveno stanje Hillary Clinton
» Italija: AstraZeneca, dobila slog nakon 7 dana
» HRT-e nakon crtića, emisija o glazbi sada ukida emisiju Kućni ljubimci
» Segregacija!Nikolina Pišek dobila je otkaz na srpskoj televiziji zbog hrvatskog jezika
» Otkazali emisiju doktoru, nakon što je ovaj izrazio sumnju u zdravstveno stanje Hillary Clinton
» Italija: AstraZeneca, dobila slog nakon 7 dana
Page 4 of 4