Majka zločinca iz BiH:Moj džihadist Jasmin je junak
Page 1 of 1
Majka zločinca iz BiH:Moj džihadist Jasmin je junak
http://www.vecernji.hr/svijet/majka-zlocinca-iz-bih-moj-dzihadist-jasmin-je-junak-1096650
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Majka zločinca iz BiH:Moj džihadist Jasmin je junak
....za nju je junak svakako...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ima tema...
...al se slabo "ocitujete". :)
Kod vas stvarno svasta zivi...
Kod vas stvarno svasta zivi...
Ovi hasančetovi hrvati sve nabrijaniji.....koja je to pravaška stranka
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Jasmin(cvijet) se zove slučajno ili?
gledaj face i pogleda ma drogiran 100% ,nesto im stavljaju u hranu
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
BIĆE IM UBACILI NEKU DROGU U HEROIN
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Taj lik se već drugi put pojavljuje u prijetećim snimkama.
Već je jednom bio u društvu sličnih maškara iz Bosne ,Kosova i Albanije.
Ma,treba ga samo sačekati na granici. IS su dani obrojani i pitanje je samo dana kad će se vratiti u Bosnu.
I onda ga treba neutralizirati.
Već je jednom bio u društvu sličnih maškara iz Bosne ,Kosova i Albanije.
Ma,treba ga samo sačekati na granici. IS su dani obrojani i pitanje je samo dana kad će se vratiti u Bosnu.
I onda ga treba neutralizirati.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
I spalit mu kuću.
2014-04-22
Nemojte srati po bratu od Hase, tužiti će vas na sudu
Islamizam je jedna ispuhana stvar. Nakon pada Isl.države preostat će još fanatika koji će se dati na posao oko samoubilačkih napada.
Ostatke koji preostanu gore,asadovske,prosunitske,kurdske i ine skupine uništiti će temeljito.
Spremimo se na masovno čišćenje i pripremimo se na neke prosvjede raznih udruga za ljudska prava i za zaštitu prirode,ali takvi su zakoni prirode i društva.
Na Zapadu će biti sve manje budala spremnih na odlaske u džihad.
I to će po svoj prilici biti to. Već sad se osjeća u zraku golema razočaranost ne samo u džihadizam,već i u islam.
Kod muslimana u džihadizam,a kod nemuslimanske javnosti i u sam islam.
Islam više nitko (osim naivnih i dobronamjernih muslimana) ne doživljava kao religiju mira.
Ostatke koji preostanu gore,asadovske,prosunitske,kurdske i ine skupine uništiti će temeljito.
Spremimo se na masovno čišćenje i pripremimo se na neke prosvjede raznih udruga za ljudska prava i za zaštitu prirode,ali takvi su zakoni prirode i društva.
I to će po svoj prilici biti to. Već sad se osjeća u zraku golema razočaranost ne samo u džihadizam,već i u islam.
Islam više nitko (osim naivnih i dobronamjernih muslimana) ne doživljava kao religiju mira.
2014-04-22
meh....zaboravio si ove europske islamiste,kojih je nemali broj u Europi,a postaju sve arogantniji,bahjatiji i bješnji...oni budu krenuli raditi sranja..jastreb wrote:Islamizam je jedna ispuhana stvar. Nakon pada Isl.države preostat će još fanatika koji će se dati na posao oko samoubilačkih napada.
Guest- Guest
Lako za njih. Oni su ,istinabog,u stanju napraviti dosta belaja,ali i tu se vidi njihova nemoć i očaj.bogomdani wrote:meh....zaboravio si ove europske islamiste,kojih je nemali broj u Europi,a postaju sve arogantniji,bahjatiji i bješnji...oni budu krenuli raditi sranja..jastreb wrote:Islamizam je jedna ispuhana stvar. Nakon pada Isl.države preostat će još fanatika koji će se dati na posao oko samoubilačkih napada.
Oni ubijaju one koje mogu,a ne one koje žele ubiti.
Uglavnom, padom kalifata te će očajne i smrtno ranjene zmije ,istina,išikljati još puno otrova,ali kraj im se nadzire.
Prije samo3-4 godine toliko su se uzoholili i bili uvjereni da je cijeli svijet njihov i da je Hilafet samo početak.
Ustvari,bio i je početak. Početak kraja.
2014-04-22
ovo je samo pocetak , islam ce u narednim desetljecima napraviti nezamisliva sranja sirom svijeta , zamislite samo kad sva ova wahabijska djeca odrastu ,kakvi ce biti njihovi umovi odgojeni u xenofobiji i fatalizmu religijskg sujevjerja
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Ovo je početak kraja islamizma.Clone Stormtrooper wrote:ovo je samo pocetak , islam ce u narednim desetljecima napraviti nezamisliva sranja sirom svijeta , zamislite samo kad sva ova wahabijska djeca odrastu ,kakvi ce biti njihovi umovi odgojeni u xenofobiji i fatalizmu religijskg sujevjerja
Padom Isl.države,raspršit će se po svijetu i izvoditi terorist.akcije,ali to će biti odraz njihove nemoći.
Na tenkove,toyota terence,i topove moći će zaboraviti.
A onda će polako,ali sigurno njihove ćelije biti otkrivane,gonjene i uništavane.
2014-04-22
ma jok..Islam je religija mira i ljubavi...Clone Stormtrooper wrote:ovo je samo pocetak , islam ce u narednim desetljecima napraviti nezamisliva sranja sirom svijeta , zamislite samo kad sva ova wahabijska djeca odrastu ,kakvi ce biti njihovi umovi odgojeni u xenofobiji i fatalizmu religijskg sujevjerja
Guest- Guest
Zastrasuje me tvoja ignorantnost..sto sa milijunima islamista koji se sve vise nabrijavaju u EU..tu ne mislim na ekstreme nego obicne muslimane,koji brojem "otkidaju" cijele kvartove ili zone gradova,a nerijetko i cijela mjesta i namecu svoj vjerski konstrukt..jastreb wrote:Ovo je početak kraja islamizma.Clone Stormtrooper wrote:ovo je samo pocetak , islam ce u narednim desetljecima napraviti nezamisliva sranja sirom svijeta , zamislite samo kad sva ova wahabijska djeca odrastu ,kakvi ce biti njihovi umovi odgojeni u xenofobiji i fatalizmu religijskg sujevjerja
Padom Isl.države,raspršit će se po svijetu i izvoditi terorist.akcije,ali to će biti odraz njihove nemoći.
A onda će polako,ali sigurno njihove ćelije biti otkrivane,gonjene i uništavane.
Guest- Guest
To će s vremenom prerasti u geta.bogomdani wrote:Zastrasuje me tvoja ignorantnost..sto sa milijunima islamista koji se sve vise nabrijavaju u EU..tu ne mislim na ekstreme nego obicne muslimane,koji brojem "otkidaju" cijele kvartove ili zone gradova,a nerijetko i cijela mjesta i namecu svoj vjerski konstrukt..jastreb wrote:Ovo je početak kraja islamizma.Clone Stormtrooper wrote:ovo je samo pocetak , islam ce u narednim desetljecima napraviti nezamisliva sranja sirom svijeta , zamislite samo kad sva ova wahabijska djeca odrastu ,kakvi ce biti njihovi umovi odgojeni u xenofobiji i fatalizmu religijskg sujevjerja
A geto (to znaš i sam) ne može opstati.
2014-04-22
E da im je Tito živ...
Bi se onda curčili? Bi, ali malo sutra.
Bi se onda curčili? Bi, ali malo sutra.
Similar topics
» Majka Terezija:'Ako majka može ubiti svoje dijete,što nam je ostalo nego da poubijamo jedni druge'!
» Preminuo Jasmin Stavros
» Srpski džihadist opet u zatvoru!
» U Hrvatsku se vraća prvi džihadist -povratnik
» Vaš junak Milo Yiannopoulos
» Preminuo Jasmin Stavros
» Srpski džihadist opet u zatvoru!
» U Hrvatsku se vraća prvi džihadist -povratnik
» Vaš junak Milo Yiannopoulos
Page 1 of 1