Slučaj Boso, Vinkovci
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Slučaj Boso, Vinkovci
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kmecanje-poslodavaca-kako-nema-radnika--najbolja-vijest-godine/903821.aspx
odlična kolumna od Vojkovića na ovu temu.. Na jadranu se zbog ovoga popravila situacija
odlična kolumna od Vojkovića na ovu temu.. Na jadranu se zbog ovoga popravila situacija
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Takvi ljudi su stoka kajo. Najgori sljam u ovoj zemlji. Veliki takvi poslodavci....su opcenito najveci problem i uteg u samoj zemlji. Zelim mu sve najgore u zivotu, dabogda trajalo dugo i dugo se mucio. U trenutku kad zavrsi nadam se da nece biti ni brzo ni jednostavno. Ni njemu ni ikome od slicnih. Milu im majku redom jebem.
x
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
preko_vode_do_slobode wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/kmecanje-poslodavaca-kako-nema-radnika--najbolja-vijest-godine/903821.aspx
U Dubrovniku je nezaposlenost ono mizerna. Nece nitko ziv da radi poslove dostave i slicna sranja, robovati u tisku ili konzumu i slicne pizdarije. Nije nitko toliko lud. Pa su morali povisiti place....znam zensku koja ima kemijsku cistionicu u Zupi. I radi na foru dakle da dostavi ti robu na adresu nakon sto se ocisti i slicno. Nemoze naci dostavljaca-sofera pa da neznam koliko ponudi. Prvo je probala sa 4 keke pa 5 pa 6 sada. Nece nitko jebote. Muka Isusova od posla, pa nema tih para led te jebo....zamisli da moras dostaviti 6-7 odijela u stari grad...na razlicite dijelove istoga. A smijes dole doci autom od 7:30 do 9....niti jedan poslodavac ti nece platiti troskove kazne neke, nemas gdje parkirati. Kazu ti otvoreno da se snadjes za parking...nece oni placati parking 20kn i ostale cirkuse. Pa nece nitko normalan da se s time zajebava. U Lidlu,Dm-u,robnim kucama i slicno....nadji mi ne lokalca, nego nekoga tko zivi u krugu 50km...i ono svaka cast jebote.
Guest- Guest
Tebe je Boso bas naljutio vidim. Ma lik je očito debil ali radnička priča ti je uvijek pacenicka , oni su uvijek izrabljeni i pate, i kad kradu i uništavaju oni pate. I uvijek ti je to tako, i kad im vlasnik nije Boso nego pero.MaximusDecimusMiridije wrote:Takvi ljudi su stoka kajo. Najgori sljam u ovoj zemlji. Veliki takvi poslodavci....su opcenito najveci problem i uteg u samoj zemlji. Zelim mu sve najgore u zivotu, dabogda trajalo dugo i dugo se mucio. U trenutku kad zavrsi nadam se da nece biti ni brzo ni jednostavno. Ni njemu ni ikome od slicnih. Milu im majku redom jebem.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:Tebe je Boso bas naljutio vidim. Ma lik je očito debil ali radnička priča ti je uvijek pacenicka , oni su uvijek izrabljeni i pate, i kad kradu i uništavaju oni pate. I uvijek ti je to tako, i kad im vlasnik nije Boso nego pero.MaximusDecimusMiridije wrote:Takvi ljudi su stoka kajo. Najgori sljam u ovoj zemlji. Veliki takvi poslodavci....su opcenito najveci problem i uteg u samoj zemlji. Zelim mu sve najgore u zivotu, dabogda trajalo dugo i dugo se mucio. U trenutku kad zavrsi nadam se da nece biti ni brzo ni jednostavno. Ni njemu ni ikome od slicnih. Milu im majku redom jebem.
U usporedbi s takvim vlasnicima? I ne bila pacenicka.
Guest- Guest
kod mene na bivšem poslu su patili svi odreda, radili su možda par sati ostalo na netu i kavi , nije se znalo tko je veći mučenik i koga se vise izrabljuje .
2015-08-15
Dobro ove boso stvarno maltretira ali i inače ti to tak.
2015-08-15
kaja_333 wrote:Dobro ove boso stvarno maltretira ali i inače ti to tak.
kaže kaja ,pomiri se, glavu dolje ...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nije to isto kao rad u supermarketima i slicno. Ima raznih radnih mjesta, nije privatno iskustvo garancija da je svugdje tako. Ja sam svojevremeno radio u kapetaniji....moglo je biti 200 nesreca na jadranu dnevno spasili bi se eventualno plivaci dobri ako je suditi po kvaliteti kadra iste :D . Pa nemora znaciti da je svugdje tako ili da je to pravilo.
Guest- Guest
U kafiću gdje pijem kavu ujutro vlasnik se izdere na konobaricu jer zena sjedi na šanku, puši i pije kavu i ne jebe goste pol posto , jos ih podjebava nešto i udari u kuknjavu kasnije da je to teror...
2015-08-15
Ja nevolim kafiche bas. To mi nikad u zivotu leglo nije. Sam koncept...ono sjesti medju gomilu drugih i onda pricati o necemu. Radije negdje ici nemam pojma setati ili neki Isus. Nikad se nisam mogao opustiti u kaficima. Uvijek imam osjecaj da nemogu pricati nista privatno.
Guest- Guest
Pa ni ne možes , popit kavu eventualno i to je to.MaximusDecimusMiridije wrote:Ja nevolim kafiche bas. To mi nikad u zivotu leglo nije. Sam koncept...ono sjesti medju gomilu drugih i onda pricati o necemu. Radije negdje ici nemam pojma setati ili neki Isus. Nikad se nisam mogao opustiti u kaficima. Uvijek imam osjecaj da nemogu pricati nista privatno.
2015-08-15
kaja_333 wrote:kod mene na bivšem poslu su patili svi odreda, radili su možda par sati ostalo na netu i kavi , nije se znalo tko je veći mučenik i koga se vise izrabljuje .
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
u gulivera u solinu primaju minimalac, al nakon isplate minimalca moraju tisuću kuna vratit gazdi na ruke
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
što ti pričaš, jesi poludio, kakav socijalizam, regulativa i državna ruka? :Dpreko_vode_do_slobode wrote:Što socijalistička Rh učini od države..
prvo socijalizam razjebe tržište rada i ekonomiju. Onda zbog socijalizma radnici su u slabijoj poziciji.
Država RH ima jedan od najreguliranijih zakona o radu u svijetu, koji ne vrijedi kurca jer lik je politički (preko HDZa) povezan sa državom.
Da smo nekim slučajem neoliberalni kapitalizam, radnici bi mu pokazali srednji prst, otišli bi u drugu firmu(u neoliberalnim državama poput Njemačke uvijek treba radnika ) a usput bi se stvorila medijska pumpa i kod lika nitko nebi kupova , propao bi u roku 48sati.. ali to je u prokletom neoliberalnom kapitalizmu, gdje nevidljiva ruka djeluje..
ovdje gdje upravlja državna ruka RH preko saveza komunista iz HDZa i SDPa(koje financiraju ovaj ili mamići) ovo je sasvim normalno
kod nas je kaos, 'divlji zapad', ne zato što pravna država i njezina pravila funkcioniraju, nego upravo zato što ne funkcioniraju
probaj u nekoj uređenoj državi ne platiti radnicima prekovremene, ne isplatiti im plaću nekoliko mjeseci ili im 'plaćati' svojim proizvodima, odmah bi te tužili, a poslodavac bi zaradio kaznu od koje bi se dobro preznojio
neva- Posts : 4367
2014-04-12
pa kolko dobijufrakcija wrote:u gulivera u solinu primaju minimalac, al nakon isplate minimalca moraju tisuću kuna vratit gazdi na ruke
2014-04-19
minimalno za sss oko 3 i po ..prckov wrote:pa kolko dobijufrakcija wrote:u gulivera u solinu primaju minimalac, al nakon isplate minimalca moraju tisuću kuna vratit gazdi na ruke
2016-03-09
HarleyQ wrote:što ti pričaš, jesi poludio, kakav socijalizam, regulativa i državna ruka? :Dpreko_vode_do_slobode wrote:Što socijalistička Rh učini od države..
prvo socijalizam razjebe tržište rada i ekonomiju. Onda zbog socijalizma radnici su u slabijoj poziciji.
Država RH ima jedan od najreguliranijih zakona o radu u svijetu, koji ne vrijedi kurca jer lik je politički (preko HDZa) povezan sa državom.
Da smo nekim slučajem neoliberalni kapitalizam, radnici bi mu pokazali srednji prst, otišli bi u drugu firmu(u neoliberalnim državama poput Njemačke uvijek treba radnika ) a usput bi se stvorila medijska pumpa i kod lika nitko nebi kupova , propao bi u roku 48sati.. ali to je u prokletom neoliberalnom kapitalizmu, gdje nevidljiva ruka djeluje..
ovdje gdje upravlja državna ruka RH preko saveza komunista iz HDZa i SDPa(koje financiraju ovaj ili mamići) ovo je sasvim normalno
kod nas je kaos, 'divlji zapad', ne zato što pravna država i njezina pravila funkcioniraju, nego upravo zato što ne funkcioniraju
probaj u nekoj uređenoj državi ne platiti radnicima prekovremene, ne isplatiti im plaću nekoliko mjeseci ili im 'plaćati' svojim proizvodima, odmah bi te tužili, a poslodavac bi zaradio kaznu od koje bi se dobro preznojio
pa kada ste vi u Hrvatskoj stvari odlučili dati državi u ruke.
u normalnom kapitalističkom svijetu za ovakvog debila sutra nebi nitko niti htio raditi, niti bi mu itko kupovao u njegovim trgovinama da se sazna.. lik bi samo zakonom "nevidljive ruke" propao u roku tjedan dana..
ovako vi sve date u ruke državi da regulira , al lik se učlani u HDZ i možete mu duvati kitu.. kao da ja znam malo .. samo na par mjesta gdje sam radio dešavalo se slično, ekipa prijavljuje inspektorima, inspektori ne izlaze na teren itd..
a onda isti inspektor ode do ove što prodaje sladoled, i trči ne uzima račun, ova baci račun, on dodje i zatvori joj štand na 20dana
Guest- Guest
lHarleyQ wrote:što ti pričaš, jesi poludio, kakav socijalizam, regulativa i državna ruka? :Dpreko_vode_do_slobode wrote:Što socijalistička Rh učini od države..
nije to to ako u post ne ubaci i socijalizam i neoliberalni kapitalizam...
Budi sretna..mogo je razbacat se i provjerenim postocima ...
Guest- Guest
i vrate jednu?frakcija wrote:minimalno za sss oko 3 i po ..prckov wrote:pa kolko dobijufrakcija wrote:u gulivera u solinu primaju minimalac, al nakon isplate minimalca moraju tisuću kuna vratit gazdi na ruke
2014-04-19
da..to je navodno kako bi gazda skupio za zimske plaće, kad je loš promet..tada opet isto i tak..prckov wrote:i vrate jednu?frakcija wrote:minimalno za sss oko 3 i po ..prckov wrote:pa kolko dobijufrakcija wrote:u gulivera u solinu primaju minimalac, al nakon isplate minimalca moraju tisuću kuna vratit gazdi na ruke
2016-03-09
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Priča o uspjehu ili kako je Boso otrovao cijele svatove
» Vinkovci
» Vinkovci: mega Čardak
» Khashoggi slučaj
» Fortenova Podravki prodaje Belje, PIK Vinkovci i Vupik, Mađari izvisili
» Vinkovci
» Vinkovci: mega Čardak
» Khashoggi slučaj