Tukli se domaći i turisti
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Tukli se domaći i turisti
Masovna tučnjava u Vodicama: Tukli se mještani i turisti?
Do masovne tučnjave došlo je u subotu oko četiri sata ujutro na Malom portu u Vodicama. Intervenirale su policija i Hitna.
Mještani Vodica neslužbeno kazuju da su se sukobili domaći momci i gosti iz Zagreba
Do masovne tučnjave došlo je u subotu oko četiri sata ujutro na Malom portu u Vodicama. Intervenirale su policija i Hitna. Mještani Vodica neslužbeno kazuju da su se sukobili domaći momci i gosti iz Zagreba te da je nekolicini pružena liječnička pomoć.
Policija je bila štura u davanju informacija. Rekli su samo da rade na slučaju i ispituju sve okolnosti.
http://www.24sata.hr/news/masovna-tucnjava-u-vodicama-tukli-se-mjestani-i-turisti-481353
-------------------------------------------------------------------------------------------
Adezeova ostavština.
hase i čmarko
- Dva oka u glavi bi zavadili -
Do masovne tučnjave došlo je u subotu oko četiri sata ujutro na Malom portu u Vodicama. Intervenirale su policija i Hitna.
Mještani Vodica neslužbeno kazuju da su se sukobili domaći momci i gosti iz Zagreba
Do masovne tučnjave došlo je u subotu oko četiri sata ujutro na Malom portu u Vodicama. Intervenirale su policija i Hitna. Mještani Vodica neslužbeno kazuju da su se sukobili domaći momci i gosti iz Zagreba te da je nekolicini pružena liječnička pomoć.
Policija je bila štura u davanju informacija. Rekli su samo da rade na slučaju i ispituju sve okolnosti.
http://www.24sata.hr/news/masovna-tucnjava-u-vodicama-tukli-se-mjestani-i-turisti-481353
-------------------------------------------------------------------------------------------
Adezeova ostavština.
hase i čmarko
- Dva oka u glavi bi zavadili -
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Re: Tukli se domaći i turisti
Nista novo...ja pred dosta godina cim sam u Tribunju izgovorila KAJ...provokacije su pocele, al zensko ko zensko...omeksali su brzo
Guest- Guest
navijam za vodice
2014-04-19
Do masovne tučnjave došlo je u subotu oko četiri sata ujutro
---
Pijana posla.
---
Pijana posla.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jednom sam ljetovao tamo i u sitne sate me probudila tučnjava. Momčadi su bile iste.
Lokalni napali nekog purgera, a onda izletila mater iz kuće pa se počela derati na domaće koji nisu bili totalno retardirani da i nju nalupaju... bože sačuvaj, kamenje na rakitića, ovdje napadaju purgere, orjina napada Mamića, predsjednica pleše drmeš i umalo izaziva požar od trenja butina...bogomdani wrote:balkanska posla...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
a ebi ga...sramota..tutleki ne mogu shvatiti da to odasilje i poruku stranim turistima..i odbija ihmutava baštarda wrote:Lokalni napali nekog purgera, a onda izletila mater iz kuće pa se počela derati na domaće koji nisu bili totalno retardirani da i nju nalupaju... bože sačuvaj, kamenje na rakitića, ovdje napadaju purgere, orjina napada Mamića, predsjednica pleše drmeš i umalo izaziva požar od trenja butina...bogomdani wrote:balkanska posla...
Guest- Guest
Mladog Vodičanina mladići iz Zagreba najprije su bacili u more, a nakon njegova izlaska na obalu udarili su ga metalnom palicom 'teleskopkom' u glavu, a potom ga pogodili i bocom u glavu dok je bježao
link
ipak domoljubne snage udarile na orjunu
link
ipak domoljubne snage udarile na orjunu
U "Điru" su nam odma rekli da cila priča nema nikakve veze ni s Torcidom ni BBB-ovcima, Zagrepčanima i Dalmatincima, reprezentacijom i sličnim stvarima.
- Sad su se svi toga uvatili, a nema veze. Jeste vidili kako je bilo s Rakitićem? Najprije su javili da ih je bilo šest, sedan, deset, da su porazbijali sva vrata i prozore da bi na koncu ispalo da je stradalo samo jedno caklo. Još će ispast da je koji mulac tića gađa - veli nam jedan iz ekipe koji je očito dobro upućen u cijelu priču.
- Ovako vam je bilo. Bija je jedan naš mlađi momak, s curon, osamnaestogodišnjak, koji se zakačija s njih par momaka iz Zagreba izlazeći iz 'Opijuma', noćnog bara, oko četiri i pol, pet sati ujutro, s petka na subotu. Posovali su se tamo oko spomenika hrvatskim braniteljima i ode su ga napali u portu. Kada su naši Vodičani, mlađarija šta je sidila na parapetu, vidili da tri - četiri njih tuku maloga, da su ga bacili u more, skočili su i oni, braniti ga, bija je to fajt. Ispalo je da su Zagrepčani u pitanju, ali isto bi tako bilo da su i koji drugi - vele nam.
No potvrdila nam je da je policija zbog sudjelovanja u tučnjavi obradila sedam osoba, tri iz Vodica, četvero iz Zagreba, da je većina od njih bila alkoholizirana, te da tučnjava nema veze s navijačkim animozitetima, nego je svemu izgleda kumovala veća količina promila i adrenalina.
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/crna-kronika/clanak/id/318297/ocevidac-krvave-tuce-vodicana-i-zagrepcana-kad-su-nasi-vidili-da-tuku-momka-i-bacaju-ga-u-moree-onda-su-skocili-na-njih
- Sad su se svi toga uvatili, a nema veze. Jeste vidili kako je bilo s Rakitićem? Najprije su javili da ih je bilo šest, sedan, deset, da su porazbijali sva vrata i prozore da bi na koncu ispalo da je stradalo samo jedno caklo. Još će ispast da je koji mulac tića gađa - veli nam jedan iz ekipe koji je očito dobro upućen u cijelu priču.
- Ovako vam je bilo. Bija je jedan naš mlađi momak, s curon, osamnaestogodišnjak, koji se zakačija s njih par momaka iz Zagreba izlazeći iz 'Opijuma', noćnog bara, oko četiri i pol, pet sati ujutro, s petka na subotu. Posovali su se tamo oko spomenika hrvatskim braniteljima i ode su ga napali u portu. Kada su naši Vodičani, mlađarija šta je sidila na parapetu, vidili da tri - četiri njih tuku maloga, da su ga bacili u more, skočili su i oni, braniti ga, bija je to fajt. Ispalo je da su Zagrepčani u pitanju, ali isto bi tako bilo da su i koji drugi - vele nam.
No potvrdila nam je da je policija zbog sudjelovanja u tučnjavi obradila sedam osoba, tri iz Vodica, četvero iz Zagreba, da je većina od njih bila alkoholizirana, te da tučnjava nema veze s navijačkim animozitetima, nego je svemu izgleda kumovala veća količina promila i adrenalina.
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/crna-kronika/clanak/id/318297/ocevidac-krvave-tuce-vodicana-i-zagrepcana-kad-su-nasi-vidili-da-tuku-momka-i-bacaju-ga-u-moree-onda-su-skocili-na-njih
2014-04-11
Uglavnom :
http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/318254/svatko-ima-svoje-ljetne-radosti-plaze-prepune-kupaca-nema-do-morskog-osvjezenja
Mljac mljac.
http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/318254/svatko-ima-svoje-ljetne-radosti-plaze-prepune-kupaca-nema-do-morskog-osvjezenja
Mljac mljac.
2014-04-11
Tzv. jadranski susreti.... gratis adrenalinska zabava.... treba njegovati naše stare lokalne običaje, zar ne...Vodice, naš bokser turizma...
darth_vader-
2014-04-17
All inclusive turizam.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Tipična jutarnja slika na našoj obali.
Rigotina, isparavanja ustajale mokraće,boce i krv.
Slomljene klupe,prevrnuti kontejneri i kante za smeće.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja ne znam po kakvim se ti dijelovima obale kreces ali ja na ovo jos nisam uspio naletit, doduse u Vodicama sam bio samo 2 dana u zivotu.jastreb wrote:Tipična jutarnja slika na našoj obali.
omni-
2014-04-12
Pardon, rvat na dalmatinca...Stanojko wrote:Udario rvat na rvata!
Nece tebe,ne brini..to su neki nedovrseni racuni od prije..i ti su tamo pomalo,khmmm,cudni,i mi ih se bojimo..kratka fitilja ;P
2014-04-12
Znaci ti si purgerka... :)IvyTeasdale wrote:Nece tebe,ne brini..to su neki nedovrseni racuni od prije..i ti su tamo pomalo,khmmm,cudni,i mi ih se bojimo..kratka fitilja ;P
Similar topics
» Doći će i nama neki domaći V.A.
» HSS i ostali domaći politički odnos snaga
» Domaći proizvođači hrane spremni za dolazak imigranata?
» Mogu li u Grčkoj "domaći" biti samo Grci ?
» Zagrepčanin porijeklom iz Gane: "Ne prijavljujte me policiji, domaći sam"
» HSS i ostali domaći politički odnos snaga
» Domaći proizvođači hrane spremni za dolazak imigranata?
» Mogu li u Grčkoj "domaći" biti samo Grci ?
» Zagrepčanin porijeklom iz Gane: "Ne prijavljujte me policiji, domaći sam"
Page 1 of 3