Zagrepčanin porijeklom iz Gane: "Ne prijavljujte me policiji, domaći sam"
Page 1 of 1
ZAGREPČANIN porijeklom iz Gane Ato Markin na svom je Facebook profilu objavio status kao reakciju na jučer objavljenu vijest iz Samobora, gdje je žena prijavila radnike Rimac Automobila misleći da su migranti.
"Ne prijavljujte me policiji. Domaći sam dečec iako na prvi pogled ne bi rekli.
Inače uvijek obrijan, fine zurkice i tako to... Sadašnji look je za potrebe snimanja jednog filma.
#Samokažem da me ne zamijenite za migranta.
I za kraj hit pitanje - Jel vam izgledam nervozno?", napisao je sarkastično Ato kao komentar na slučaj iz Samobora.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/zagrepcanin-porijeklom-iz-gane-ne-prijavljujte-me-policiji-domaci-sam/2041165.aspx
Guest- Guest
Re: Zagrepčanin porijeklom iz Gane: "Ne prijavljujte me policiji, domaći sam"
https://www.facebook.com/masazablackhandsmagic/
Ako postoji raj na zemlji onda je to Atina masaža
Ako postoji raj na zemlji onda je to Atina masaža
Guest- Guest
a cuj, ako te i prijave pokazi osobnu pa ce te pustiti. nece te objesiti nismo u pakistanu.
uzjebali se ljubitelji migranata dobro, sa hiljadu policajaca je lako izmigoljiti ali s 3 000 000 malo teze a?
evo i ja sam ih jucer htjela nazvati zbog jednog sumnjivca ali prijatelj me odgovorio:)
no nije proslo 15 ak minuta i dosli su policajci. netko drugi ih je nazvao
uzjebali se ljubitelji migranata dobro, sa hiljadu policajaca je lako izmigoljiti ali s 3 000 000 malo teze a?
evo i ja sam ih jucer htjela nazvati zbog jednog sumnjivca ali prijatelj me odgovorio:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
podrska migrantima :D
ttrpaaaaaaj kak bi reko epi
ttrpaaaaaaj kak bi reko epi
:)kic wrote:hahakaya wrote:a cuj, ako te i prijave pokazi osobnu pa ce te pustiti. nece te objesiti nismo u pakistanu.
moje srce taman se smeksalo i pomislim aj pravicu se da ne vidim kad vidis malo kasnije parkira se murja, on kupi stvari i ono “fuckajuci” se udaljava , kao nema veze s tim..
al, bilo je prekasno:)
a netko ih zvao ...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Similar topics
» Suljo najozbiljnije:'Momci prijavljujte se u vojsku,naoruzavamo se ozbiljno'
» Beograđani prisustvovali dramatičnim scenama u Istri, Zagrepčanin izbo nožem Nemca
» Zagrepcanin nokautirao njemackog turista jer mu je je ovaj otkinuo retrovizor.Njemac mrtav
» Maradona je porijeklom Hrvat!
» Građani porijeklom iz BiH su drugi po brojnosti u Austriji
» Beograđani prisustvovali dramatičnim scenama u Istri, Zagrepčanin izbo nožem Nemca
» Zagrepcanin nokautirao njemackog turista jer mu je je ovaj otkinuo retrovizor.Njemac mrtav
» Maradona je porijeklom Hrvat!
» Građani porijeklom iz BiH su drugi po brojnosti u Austriji
Page 1 of 1