Objavljen indeks kvalitete života u Svijetu
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Objavljen indeks kvalitete života u Svijetu
a za zvake i Levis-ke si mogao banciti dva tjedna i ebati prezgodne madjarice..omni wrote:Da to je istina. Samo kad se sjetim Ceha i Poljaka koji su u bescjenje prodavali opremu koju su donosili na more, a tek kad sam bio u Madzarskoj kako sam se mogao provodit ko budala za 2 kg Vegete. Yugoslavija nije bila ni prismrdila zapadu po standardu al ovi su bili posebna prica.provocator wrote:Za ove neke gore pobrojane zemlje Jugoslavija je bila Eldorado... Yebiga, nema to veze s jugonostaligojom to je naprosto istina i nepobitna činjenica.
Guest- Guest
Ja ebo te moji starci otisli da vide Moskvu ono krajem 60-ih, starog copila murija zvakao zvaku ulicom i nosio farmerice, morao pokazat pasos da dokaze da nije Rus i onda je bilo ok. Staroj zene nudile krznenu bundu za 4 para najlon carapa.bogomdani wrote:a za zvake i Levis-ke si mogao banciti dva tjedna i ebati prezgodne madjarice..omni wrote:Da to je istina. Samo kad se sjetim Ceha i Poljaka koji su u bescjenje prodavali opremu koju su donosili na more, a tek kad sam bio u Madzarskoj kako sam se mogao provodit ko budala za 2 kg Vegete. Yugoslavija nije bila ni prismrdila zapadu po standardu al ovi su bili posebna prica.provocator wrote:Za ove neke gore pobrojane zemlje Jugoslavija je bila Eldorado... Yebiga, nema to veze s jugonostaligojom to je naprosto istina i nepobitna činjenica.
omni-
2014-04-12
sjecam se kako su se Yugovici rugali Madjarima da su 50 godina iza yuge,a vid danas..da nisu dopustili notornu rasprodaju drzavnog zlata,nekretnina,i zemlje bili bi glavni u poljoprivredi Europe..omni wrote:Ja ebo te moji starci otisli da vide Moskvu ono krajem 60-ih, starog copila murija zvakao zvaku ulicom i nosio farmerice, morao pokazat pasos da dokaze da nije Rus i onda je bilo ok. Staroj zene nudile krznenu bundu za 4 para najlon carapa.bogomdani wrote:a za zvake i Levis-ke si mogao banciti dva tjedna i ebati prezgodne madjarice..omni wrote:Da to je istina. Samo kad se sjetim Ceha i Poljaka koji su u bescjenje prodavali opremu koju su donosili na more, a tek kad sam bio u Madzarskoj kako sam se mogao provodit ko budala za 2 kg Vegete. Yugoslavija nije bila ni prismrdila zapadu po standardu al ovi su bili posebna prica.provocator wrote:Za ove neke gore pobrojane zemlje Jugoslavija je bila Eldorado... Yebiga, nema to veze s jugonostaligojom to je naprosto istina i nepobitna činjenica.
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Indeks nastavlja sa agitpropom
» Uhljebi napadaju slobodno tržište, žele državnu reguliraciju kvalitete hrane
» OBJAVLJEN RASPORED
» Objavljen registar suradnika UDBE
» Objavljen Lex Todorić: kriminal u zakonu
» Uhljebi napadaju slobodno tržište, žele državnu reguliraciju kvalitete hrane
» OBJAVLJEN RASPORED
» Objavljen registar suradnika UDBE
» Objavljen Lex Todorić: kriminal u zakonu