Objavljen indeks kvalitete života u Svijetu
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Objavljen indeks kvalitete života u Svijetu
za ne povjerovati..ako nisam u nekoj moralnoj i financijskoj fukoebini,onda se zgnijezdim u klimatskojm paradoxu... uzas zivi..prckov wrote:opizdi jebogomdani wrote:svabija mi dopizdila..
Guest- Guest
morao bih se slozit s marcom, posto sam prosao jebeno velik broj zemalja i mogu reci da sam jedino u italiji nasao koliko toliko zadovoljavajuce podudaranje s nasi zivotnim navikama, inace usrano mjerilo za kvalitet zivota je koliko covjek zaradjuje i koliko ajfona ima ocito, ja sam jako kvalitetno zivio i dok nisam imao auto ni mobitel a bogme ni televizor, pa cak i jedan period dok sam bio nezaposlen, ko zeli uvijek priskrbi neki dinar na neki nacin, telefon nij eneophodan a bogami ni auto, tabani u kombinaciji s javnijem prijevozom je zadovoljavajuci nacin za prelazak udaljenosti a proljetno sunce (koje necete naci u jebenoj finskoj il kanadi a ni u hrpu tijeh drzava) vrijedi suhog zlata, za ljeto da ne govorimo, bio sam u svedistanu belgistanu norwistanu kanadistanu i ne hvala, nebih svoj zivot podredio njihovom zivotu ni za 100 auta i ajfona i kuracpalaca,
Last edited by Leviathan2 on 3/7/2016, 15:31; edited 1 time in total
Ajde Isusati svi kukaju...nevalja ovo nevalja ono. Nacelno je u Hr ekstra zivot. Doduse ja gledam po sebi. Ja nemam zivaca ni volje za pratiti tempo kakav je u vecini zemalja vani. Jebes ti i pare kad ih nemas kada trositi.
Guest- Guest
jebo svabiju, u malim selendricama kako tako al vece selendre i gradovi, stravabogomdani wrote:svabija mi dopizdila..
max, eo momentalno ja sam vani, sljakam spavam sljakam spavam i tako, subota i nedelja slobodni, zivot mi se svodi na radni tjedan i dva dana odmora od toga tjedna, kuratz od zivota, ok , nitko me ne sili na to a imam i cilj da odradim jos godinu i pol i onda u picku materinu, odoh nazad u svoje selo uzgajat kupine i oskoruse, ne vrijedi novaca toliko odricanje, kad to covjek shvati uglavnom je vec izradjen i zakurac, di si bio nigdje, sta prozivio nista i sto si zaradio, grbuMaximusDecimusMiridije wrote:Ajde Isusati svi kukaju...nevalja ovo nevalja ono. Nacelno je u Hr ekstra zivot. Doduse ja gledam po sebi. Ja nemam zivaca ni volje za pratiti tempo kakav je u vecini zemalja vani. Jebes ti i pare kad ih nemas kada trositi.
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
u početku bijaše manga
i tama nad balkanom
i manga reče neka bude juga
i bi tuga
i tama nad balkanom
i bi tuga
2014-04-19
tempo je brz,ali uz 8 sati dnevno,ostane ti dovoljno od dana za sve sto moras obaviti,a preko vikenda i se i istinski opustiti i zabaviti.,.MaximusDecimusMiridije wrote:Ajde Isusati svi kukaju...nevalja ovo nevalja ono. Nacelno je u Hr ekstra zivot. Doduse ja gledam po sebi. Ja nemam zivaca ni volje za pratiti tempo kakav je u vecini zemalja vani. Jebes ti i pare kad ih nemas kada trositi.
Itekako se nadje vremena za trositi..e druga je stvar tko drlja po 12 sati dnevno,pa se preko vikenda izvrne u krevet i regenerira za iduci tjedan..ima svega..meni samo klima smeta..promjeni se u danu stoput,nijedno godisnje doba nema jasnu formu,sve je izmjesano..
Guest- Guest
Zaboravio naglasiti....cisto osobni stav. Ne tvrdim ja da svima ne odgovara. :)
Guest- Guest
LOL, gledaj, ja uvijek tvrdim da svako mjesto ima svoju vibraciju i kad odes dalje nemos se sihronizirat, medjutim realno govoreci za koji kuratz letam okolo, moj rodjo je odbio otici bilo kamo osim kao turista, mic po mic si je slozio mali raj na zemlji, on se zabavlja dok radi i gradi oko kuce, kad mu se neda izvali se pod shljivu , pivu u ruke i zavija kao vuk, cisto ga boli ona stvar, bio ja kod njega i sprema se kisa, zena se uzvrpoljila da treba sjeno pokupit, ma ko ga jebe, pokupicemo ga kad se osusi od kise, nema boga koji se ga natjerat da napravi nesto ako nije po njegovoj voljiIvyTeasdale wrote:Pukla vas nostalgija...been there,done that..O_O
ebite se, odoh gledat, upravo izaslo
http://gogoanime.io/dragon-ball-super-episode-50
http://gogoanime.io/dragon-ball-super-episode-50
Leviathan2 wrote:max, eo momentalno ja sam vani, sljakam spavam sljakam spavam i tako, subota i nedelja slobodni, zivot mi se svodi na radni tjedan i dva dana odmora od toga tjedna, kuratz od zivota, ok , nitko me ne sili na to a imam i cilj da odradim jos godinu i pol i onda u picku materinu, odoh nazad u svoje selo uzgajat kupine i oskoruse, ne vrijedi novaca toliko odricanje, kad to covjek shvati uglavnom je vec izradjen i zakurac, di si bio nigdje, sta prozivio nista i sto si zaradio, grbuMaximusDecimusMiridije wrote:Ajde Isusati svi kukaju...nevalja ovo nevalja ono. Nacelno je u Hr ekstra zivot. Doduse ja gledam po sebi. Ja nemam zivaca ni volje za pratiti tempo kakav je u vecini zemalja vani. Jebes ti i pare kad ih nemas kada trositi.
a meni se mater čudi kada kažem da neman vrimena ići na more.. trenutno radin 15h dnevno, ali još par dana.. onda ću samo 8h :D
a onda zimi padne često i niže...
Guest- Guest
taj ce dugo zivit..flegma teska,a nije ni previse radoznao..;-)Leviathan2 wrote:LOL, gledaj, ja uvijek tvrdim da svako mjesto ima svoju vibraciju i kad odes dalje nemos se sihronizirat, medjutim realno govoreci za koji kuratz letam okolo, moj rodjo je odbio otici bilo kamo osim kao turista, mic po mic si je slozio mali raj na zemlji, on se zabavlja dok radi i gradi oko kuce, kad mu se neda izvali se pod shljivu , pivu u ruke i zavija kao vuk, cisto ga boli ona stvar, bio ja kod njega i sprema se kisa, zena se uzvrpoljila da treba sjeno pokupit, ma ko ga jebe, pokupicemo ga kad se osusi od kise, nema boga koji se ga natjerat da napravi nesto ako nije po njegovoj voljiIvyTeasdale wrote:Pukla vas nostalgija...been there,done that..O_O
A,na nova mjesta se naviknes ili ne,zavisno jesi li odlucio ostat ili lutat dalje..neke uvijek zovu daljine..uzivaj u filmu B-)
2014-04-12
sve se moze, recimo rodjo uzgaja povrce i voce, nis pretjerano veliko al ubije oko 10 000 eura godisnje, bez nekog prevelikog znoja, proda nest janjaca i to je to, i boli ga kitic za sve, nema opg, nema niki kuratz i ne zanima ga, jednostavno sve proda ispod radarabogomdani wrote:Moram priznati da sam smisljao kako ostati doli,nis ne raditi,ili raditi,a ne imati posla sa lokalnim serifima i low level politicarima,ali ne dobih ideju..
to stoji,no nije svatko za zemlju i stoku,mada duboko to respektiram,jer znaci dobru papicu..Leviathan2 wrote:sve se moze, recimo rodjo uzgaja povrce i voce, nis pretjerano veliko al ubije oko 10 000 eura godisnje, bez nekog prevelikog znoja, proda nest janjaca i to je to, i boli ga kitic za sve, nema opg, nema niki kuratz i ne zanima ga, jednostavno sve proda ispod radarabogomdani wrote:Moram priznati da sam smisljao kako ostati doli,nis ne raditi,ili raditi,a ne imati posla sa lokalnim serifima i low level politicarima,ali ne dobih ideju..
ebi ga..ne gine mi pecalba..kad popizdim odem Majčici Rusiji..
Guest- Guest
ja se naviknem na svako mjesto, to mi nie problem, medjutim i jebe me radoznalost pa se gibam non stop, to me spasava od one robije radi spavaj jedi i opet, a rodjo je car, ja uzmem godisnji i odem do njega cisto da uzivam u njegovim kreativnim ispadima, napravio bazen, protocni, i onda ga podijelio pleksiglasom na dva dijela, u jednom dijelu pliva on u drugom pastrve,IvyTeasdale wrote:taj ce dugo zivit..flegma teska,a nije ni previse radoznao..;-)Leviathan2 wrote:LOL, gledaj, ja uvijek tvrdim da svako mjesto ima svoju vibraciju i kad odes dalje nemos se sihronizirat, medjutim realno govoreci za koji kuratz letam okolo, moj rodjo je odbio otici bilo kamo osim kao turista, mic po mic si je slozio mali raj na zemlji, on se zabavlja dok radi i gradi oko kuce, kad mu se neda izvali se pod shljivu , pivu u ruke i zavija kao vuk, cisto ga boli ona stvar, bio ja kod njega i sprema se kisa, zena se uzvrpoljila da treba sjeno pokupit, ma ko ga jebe, pokupicemo ga kad se osusi od kise, nema boga koji se ga natjerat da napravi nesto ako nije po njegovoj voljiIvyTeasdale wrote:Pukla vas nostalgija...been there,done that..O_O
A,na nova mjesta se naviknes ili ne,zavisno jesi li odlucio ostat ili lutat dalje..neke uvijek zovu daljine..uzivaj u filmu B-)
haha,koji lik..skoro sam mislila da ces napisat "zena", umjesto pastrve ;DLeviathan2 wrote:zIvyTeasdale wrote:taj ce dugo zivit..flegma teska,a nije ni previse radoznao..;-)Leviathan2 wrote:LOL, gledaj, ja uvijek tvrdim da svako mjesto ima svoju vibraciju i kad odes dalje nemos se sihronizirat, medjutim realno govoreci za koji kuratz letam okolo, moj rodjo je odbio otici bilo kamo osim kao turista, mic po mic si je slozio mali raj na zemlji, on se zabavlja dok radi i gradi oko kuce, kad mu se neda izvali se pod shljivu , pivu u ruke i zavija kao vuk, cisto ga boli ona stvar, bio ja kod njega i sprema se kisa, zena se uzvrpoljila da treba sjeno pokupit, ma ko ga jebe, pokupicemo ga kad se osusi od kise, nema boga koji se ga natjerat da napravi nesto ako nije po njegovoj voljiIvyTeasdale wrote:Pukla vas nostalgija...been there,done that..O_O
ja se naviknem na svako mjesto, to mi nie problem, medjutim i jebe me radoznalost pa se gibam non stop, to me spasava od one robije radi spavaj jedi i opet, a rodjo je car, ja uzmem godisnji i odem do njega cisto da uzivam u njegovim kreativnim ispadima, napravio bazen, protocni, i onda ga podijelio pleksiglasom na dva dijela, u jednom dijelu pliva on u drugom pastrve,
2014-04-12
prckov wrote:u početku bijaše manga
i tama nad balkanom
i bi tuga
Guest- Guest
Da to je istina. Samo kad se sjetim Ceha i Poljaka koji su u bescjenje prodavali opremu koju su donosili na more, a tek kad sam bio u Madzarskoj kako sam se mogao provodit ko budala za 2 kg Vegete. Yugoslavija nije bila ni prismrdila zapadu po standardu al ovi su bili posebna prica.provocator wrote:Za ove neke gore pobrojane zemlje Jugoslavija je bila Eldorado... Yebiga, nema to veze s jugonostaligojom to je naprosto istina i nepobitna činjenica.
omni-
2014-04-12
a za zvake i Levis-ke si mogao banciti dva tjedna i ebati prezgodne madjarice..omni wrote:Da to je istina. Samo kad se sjetim Ceha i Poljaka koji su u bescjenje prodavali opremu koju su donosili na more, a tek kad sam bio u Madzarskoj kako sam se mogao provodit ko budala za 2 kg Vegete. Yugoslavija nije bila ni prismrdila zapadu po standardu al ovi su bili posebna prica.provocator wrote:Za ove neke gore pobrojane zemlje Jugoslavija je bila Eldorado... Yebiga, nema to veze s jugonostaligojom to je naprosto istina i nepobitna činjenica.
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Indeks nastavlja sa agitpropom
» Uhljebi napadaju slobodno tržište, žele državnu reguliraciju kvalitete hrane
» OBJAVLJEN RASPORED
» Objavljen registar suradnika UDBE
» Objavljen Lex Todorić: kriminal u zakonu
» Uhljebi napadaju slobodno tržište, žele državnu reguliraciju kvalitete hrane
» OBJAVLJEN RASPORED
» Objavljen registar suradnika UDBE
» Objavljen Lex Todorić: kriminal u zakonu