ponovo žena ubila bivšeg supruga i njegove prijatelje
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: ponovo žena ubila bivšeg supruga i njegove prijatelje
da ti pomognem da zauzmeš stranu, vidim zbunjuju te ljudi koji pričaju pa si nijem na zločin,MaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:činjenica je da mu je zabila nož i ubila ga,MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:Isto jel? Iz ljubomore sigurno..MaximusDecimusMiridije wrote:Nedavno je jedna u Plocama isto rijesila supruga.
Sorry ne procitah clanak od starta :) . Nemam pojma sto se desilo izmedu to dvoje u Plocama. Svatko ima svoju verziju pa je nezahvalno to komentirati. Curu sam upoznao na nekom tecaju, mladja je bila dosta od pokojnika 10+ godina. Zna se samo da je isla na nekakvu djevojacku zabavu,dosla doma,posvadili se...i zabila mu noz u prsa. Sta,kako i zasto....ostavljeno ljudima valjda na vlastiti zakljucak. Pa ljudi pausalno zauzimaju stranu jedne ili druge strane unaprijed bez potrebe za cinjenicama i slicno.
koju stranu bi trebo uzet
isto kao i ovaj s puškom, sad bi se kao ja trebo dvoumit koju stranu d uzmem
ajme
Ti radi sta hoces i misli sta hoces, briga me i koju ces stranu uzeti i sto ces misliti ili mislis. Zasto si opce pisao ovo?
čisto sam human
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Prema prvim saznanjima ubistvo se dogodilo tokom rasprave zbog kockarskog duga od 10.000 evra koji je Cvetković imao. Irena nije htela to više da trpi i navodno je rekala da će da ode.
On je ostavio i oproštajno pismo detetu u kome piše da će ostati bez majke koju najviše voli jer tata ovo više ne može da izdrži.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:613037-Izbo-suprugu-pred-detetom-zbog-kockarskog-duga
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
prckov wrote:da ti pomognem da zauzmeš stranu, vidim zbunjuju te ljudi koji pričaju pa si nijem na zločin,MaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:činjenica je da mu je zabila nož i ubila ga,MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:
Isto jel? Iz ljubomore sigurno..
Sorry ne procitah clanak od starta :) . Nemam pojma sto se desilo izmedu to dvoje u Plocama. Svatko ima svoju verziju pa je nezahvalno to komentirati. Curu sam upoznao na nekom tecaju, mladja je bila dosta od pokojnika 10+ godina. Zna se samo da je isla na nekakvu djevojacku zabavu,dosla doma,posvadili se...i zabila mu noz u prsa. Sta,kako i zasto....ostavljeno ljudima valjda na vlastiti zakljucak. Pa ljudi pausalno zauzimaju stranu jedne ili druge strane unaprijed bez potrebe za cinjenicama i slicno.
koju stranu bi trebo uzet
isto kao i ovaj s puškom, sad bi se kao ja trebo dvoumit koju stranu d uzmem
ajme
Ti radi sta hoces i misli sta hoces, briga me i koju ces stranu uzeti i sto ces misliti ili mislis. Zasto si opce pisao ovo?
čisto sam human
Je to je, hvala ti.
Guest- Guest
Jbga.
Ovaj ovu izrešetao ovaj drugi ovu priklao .......ne znam ljude al bez obzira na to glupobi bilo tvrditi da nebi volio da se to ne dešava al isto tako vidio sam neke stvari u životu pa sam se maka od žena i lagao bi da svaki put kad ovo procitam se nasmijem al ne zbog ovih shranja njima nego šta mi prođe kroz glavu : moga sam i ja ovako nahebat s nekom ludom sreca pa sam se izvuka na vrime.
Ovaj ovu izrešetao ovaj drugi ovu priklao .......ne znam ljude al bez obzira na to glupobi bilo tvrditi da nebi volio da se to ne dešava al isto tako vidio sam neke stvari u životu pa sam se maka od žena i lagao bi da svaki put kad ovo procitam se nasmijem al ne zbog ovih shranja njima nego šta mi prođe kroz glavu : moga sam i ja ovako nahebat s nekom ludom sreca pa sam se izvuka na vrime.
2014-04-11
Sreca je relatiwna stwar ....šta jest jest.RayMabus wrote:Jbga.
PS : Imajte uwidu da ja nikakwi utječaj nemam na to šta su oni naprawili to shranje , bolje bi bilo da nisu al očito se dešawa al brale swaki put kad owo pročitam a toga ima dosta uwik mi prođe kroz glawu : moga sam i ja owako nagabusit , sreča pa sam na wrime skužija da nešto ne štima i uteka od swega toga.
2014-04-11
Eto ....malo mi za sreču triba,.RayMabus wrote:Sreca je relatiwna stwar ....šta jest jest.RayMabus wrote:Jbga.
PS : Imajte uwidu da ja nikakwi utječaj nemam na to šta su oni naprawili to shranje , bolje bi bilo da nisu al očito se dešawa al brale swaki put kad owo pročitam a toga ima dosta uwik mi prođe kroz glawu : moga sam i ja owako nagabusit , sreča pa sam na wrime skužija da nešto ne štima i uteka od swega toga.
Iako su owo črnjači i bilo bi bolje da se ne dese ipak mi razwuču osmijeh samo iz činjeniče da san na wrime skužija da tu gadno nešto neštima i uteka od swega i nemam tih problema.
2014-04-11
Eto,longi,spasio si se..mozes prestat trcat ;D
2014-04-12
Sreća pa sam oženio ženu, a ne psihopaticu.RayMabus wrote:moga sam i ja ovako nahebat s nekom ludom
Ray, ne znam koji tebe filmovi pucaju, niti kakva si loša iskustva imao. Uviek možeš uzimati najgore primjere i navoditi ih kao dokaze, ali za uživanje u životu, moraš se prepustiti, ne možeš stalno vagati i biti na oprezu.
Negledam ja to tako nego više na levele pa ovdje skužiš da bit samac i nije najgori lewel.IvyTeasdale wrote:Eto,longi,spasio si se..mozes prestat trcat ;D
2014-04-11
Bolje nego mrtav, jasno.RayMabus wrote:Negledam ja to tako nego više na levele pa ovdje skužiš da bit samac i nije najgori lewel.IvyTeasdale wrote:Eto,longi,spasio si se..mozes prestat trcat ;D
Il ko ovih par šta ih znam ; žena dala košaricu , djeca njoj a njima alimentacije a nit kučeta ni mačeta. To je baš neka shebana situacija pa mi se čak čini da je bolje uzet onda komad špaga i objesti se i sebi prekratit muke nego se owako mučit i maltretirat ostatak žiwota.Regoč wrote:Bolje nego mrtav, jasno.RayMabus wrote:Negledam ja to tako nego više na levele pa ovdje skužiš da bit samac i nije najgori lewel.IvyTeasdale wrote:Eto,longi,spasio si se..mozes prestat trcat ;D
2014-04-11
IvyTeasdale wrote:Eto,longi,spasio si se..mozes prestat trcat ;D
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ime joj je Kosjenka :)Regoč wrote:Sreća pa sam oženio ženu, a ne psihopaticu.RayMabus wrote:moga sam i ja ovako nahebat s nekom ludom
Guest- Guest
Ne trčim ja odawno.
Samo zahaljujuči svom umu koji je jako skeptičan i koristi logiku pa kad mu nešto nije sjelo dubizno to prouci sam se izvuka.
Ja vam nisma zna ni za ono šta je Tesla napisao , niti šta je to emanicpacija dok se nisam susreo s istom i spasila me samo moja logika da kad nešto mi ne štima da stanem i proučim.
Aj brajo moj wozite do daljnega.
Samo zahaljujuči svom umu koji je jako skeptičan i koristi logiku pa kad mu nešto nije sjelo dubizno to prouci sam se izvuka.
Ja vam nisma zna ni za ono šta je Tesla napisao , niti šta je to emanicpacija dok se nisam susreo s istom i spasila me samo moja logika da kad nešto mi ne štima da stanem i proučim.
Aj brajo moj wozite do daljnega.
2014-04-11
Nemoj ga prekidat...volim njegov solilokvijIvyTeasdale wrote:Eto,longi,spasio si se..mozes prestat trcat ;D
Guest- Guest
Jes, vala, sva plava i jedra.Noor wrote:Ime joj je Kosjenka :)Regoč wrote:Sreća pa sam oženio ženu, a ne psihopaticu.RayMabus wrote:moga sam i ja ovako nahebat s nekom ludom
"VIKNUO je 'Kurvo, nećeš živjeti!', a onda je uslijedio prvi rafal", ovako počinje svoju priču o sinoćnjem masovnom ubojstvu u Žitištu Isidor Sučević, jedan od heroja koji je skočio na Sinišu Zlatića i oteo mu pušku te tako spriječio još veći broj žrtava.
Prema njegovim riječima, došao je sinoć u kafić kao ispomoć najboljem prijatelju koji je ujedno i gazda lokala. A kako kaže, Sinišu zna od ranije.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/junak-koji-je-zaustavio-pokolj-vikao-je-kurvo-neces-zivjeti-a-onda-je-uslijedio-prvi-rafal/903772.aspx
Prema njegovim riječima, došao je sinoć u kafić kao ispomoć najboljem prijatelju koji je ujedno i gazda lokala. A kako kaže, Sinišu zna od ranije.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/junak-koji-je-zaustavio-pokolj-vikao-je-kurvo-neces-zivjeti-a-onda-je-uslijedio-prvi-rafal/903772.aspx
2014-04-11
sve je to od lošeg vina.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Regoč-
2015-08-21
alkohol, kockarski dugovi, dno društva...
priča je uvijek ista
priča je uvijek ista
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Žena ubila muškarca u automobilu
» Čudo u Atlanti: žena doji svog vanbračnog supruga bildera
» Poštujemo tradicionalne prijatelje, ali idemo ka EU!
» Ruska pšenica samo za prijatelje
» Suljo:Pitam ruske prijatelje-Zašto?
» Čudo u Atlanti: žena doji svog vanbračnog supruga bildera
» Poštujemo tradicionalne prijatelje, ali idemo ka EU!
» Ruska pšenica samo za prijatelje
» Suljo:Pitam ruske prijatelje-Zašto?
Page 2 of 3