ISIL u Zrenjaninu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ISIL u Zrenjaninu
Nema veze. Ovo svaki dan da se dešava u Srbije je opet manji zlocin nego emanicpacija koja svake godine u Srbiji pobije puno više ljudi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Zločin je zločin pa stoga neosuditi emanicipaciju i ne reči da je to zločin prema društu i zajednici a istodobno osuditi owo je presmješno i krajnje licemjerno.
Ono ne znam koliko godišnje Srbija ima manjak radi emanicipacije al je brat bratu 40 tisuča ljudi dakle to je sigurno preko 100 ljudi na dan pa ono podržawanje owakwih shranja u matematičkom omjeru sto ljudi dnewno da netko izroka a taj isti koji to podržava je i protiw emanicpacije je ČIST jer je emanicpacija još uwijek weči zločin od owoga da netko swaki dan u Srbiji kalašnjikowom izroka sto ljudi u kaficu.
Jednažba optimalnog riješenja press
Ono ne znam koliko godišnje Srbija ima manjak radi emanicipacije al je brat bratu 40 tisuča ljudi dakle to je sigurno preko 100 ljudi na dan pa ono podržawanje owakwih shranja u matematičkom omjeru sto ljudi dnewno da netko izroka a taj isti koji to podržava je i protiw emanicpacije je ČIST jer je emanicpacija još uwijek weči zločin od owoga da netko swaki dan u Srbiji kalašnjikowom izroka sto ljudi u kaficu.
Jednažba optimalnog riješenja press
2014-04-11
Samo ljudi koji jasno osuđuju emanicipaciju i kažu da je to zločin imaju prawo owo osuditi i to samo do mjere dok broj ubijenih ne prelazi i broj ubijenih na dnewnoj bazi uzrokowan emanipacijom.
Swi ostali koji to pokušaju su obični ličemjeri i nemaju NIKAKWO prawo da upiru prstom na owo niti na ljude koji owo ne osuđuju dok broj ubijenih na dnewnoj bazi je manji od broja ubijenih emaničpačijom a isti osuđuju emaničipačiju ( koja je dakle weči zločin od owoga ).
Swi ostali koji to pokušaju su obični ličemjeri i nemaju NIKAKWO prawo da upiru prstom na owo niti na ljude koji owo ne osuđuju dok broj ubijenih na dnewnoj bazi je manji od broja ubijenih emaničpačijom a isti osuđuju emaničipačiju ( koja je dakle weči zločin od owoga ).
2014-04-11
OVO JE ČOVEK KOJI JE UBIO GOSTE KAFIĆA: Povikao je "sve ću da ih pobijem" i počeo da puca
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:613043-OVO-JE-COVEK-KOJI-JE-UBIO-GOSTE-KAFICA-Povikao-je-sve-cu-da-ih-pobijem-i-poceo-da-puca
Siniša je u bašti kafića video bivšu suprugu Dijanu kako sedi sa društvom. Uzviknuo je “sve ću da ih pobijem”, vratio se kući po oružje, došao do kafića i počeo da puca! Ubio je ženu, njenu drugaricu Jovanu Popović (20), a zatim nastavio da puca po ljudima koji su tu sedeli.
Dijana je preminula na mestu, Jovana na putu za bolnicu, a od ukupno 25 ranjenih, tri osobe su preminule brzo po prijemu u bolnicu. Sedam osoba je teško ranjeno, a 15 osoba ima povrede koje nisu opasne po život. Među ranjenima su i tri maloletne osobe.
NIJE MOGAO DA PODNESE RASTANAK
Meštanin koji dobro poznaje napadača kaže da je on bio tih i miran i da verovatno nije mogao da podnese rastanak sa suprugom, sa kojom ima sina.
- Živeli su odvojeno, slagali su se dobro što se tiče deteta, dete je išlo kod oca i kod majke, nikakvih problema nije bilo. On je radio kod rođenog brata, u agenciji za registraciju putničkih vozila - kaže meštanin.
UBIJENI
NA mestu je preminula je Dijana Zlatić (30), na putu za bolnicu njena drugarica Jovana Popović (20), a u bolnici Steva Jojić (40), Vladimir Kosović (34) i Vladimir Mijatović (40).
----
2014-04-11
Ako podržawate emaničipačiju nemate moralno prawo da išta kritizirate osim ako broj ubijenih bude sto na dnewnoj bazi u prosjeku.
Ja imam moralno prawo da kritiziram a wi koji ne mislite da je emaničipačija zločin to prawo nemate tj nemate ga dok je broj ubijenih manji od 100 ( za Srbiju ) na dnewnoj bazi jer je ta brojka manji zločin od emaničipačije tamo.
Ewo samo da kritikujem : A budale.
Ja imam moralno prawo da kritiziram a wi koji ne mislite da je emaničipačija zločin to prawo nemate tj nemate ga dok je broj ubijenih manji od 100 ( za Srbiju ) na dnewnoj bazi jer je ta brojka manji zločin od emaničipačije tamo.
Ewo samo da kritikujem : A budale.
2014-04-11
A kretena jbte.
No ja imam prawo na kritiziranje dok wi koji ste za emanipačiju čija je nuspojawa bela kuga to prawo nemate a ak ose usudite šta komnetirat bit čete jedino teški ličemjeri i ništa wiše.
OPtimalno riješenje : ako zbog lijeka koji može spasiti 99 žiwota treba isporbati isti na jednom onda je to ok.
OPtimalno riješenje je najweče dobro za njawiši broj dinamika ne i super za swe mada se tome teži.
No ja imam prawo na kritiziranje dok wi koji ste za emanipačiju čija je nuspojawa bela kuga to prawo nemate a ak ose usudite šta komnetirat bit čete jedino teški ličemjeri i ništa wiše.
OPtimalno riješenje : ako zbog lijeka koji može spasiti 99 žiwota treba isporbati isti na jednom onda je to ok.
OPtimalno riješenje je najweče dobro za njawiši broj dinamika ne i super za swe mada se tome teži.
2014-04-11
Budaletina , idiot , kreten , primitivac.
No ja imam pravo to komentirat jer sam oduwijek protiw swih zločina dakle i emaničipačije koja uništawa društwo ( bijela kuga ).
Ako kojim slučajem podržawate emaničipačiju wi čete to prawo dobit tek kad owa ubojstwa postanu weči problem za društwo a to če barem kad je Srbija u pitanju bit kad swaki dan u Srbiji netko pobije 100 ljudi u prosjeku a do tada ako šta kažete em nemate moralno prawo em ste teški ličemjeri.
Baš je fino kad imaš morlano prawo komentirati owo.
No ja imam pravo to komentirat jer sam oduwijek protiw swih zločina dakle i emaničipačije koja uništawa društwo ( bijela kuga ).
Ako kojim slučajem podržawate emaničipačiju wi čete to prawo dobit tek kad owa ubojstwa postanu weči problem za društwo a to če barem kad je Srbija u pitanju bit kad swaki dan u Srbiji netko pobije 100 ljudi u prosjeku a do tada ako šta kažete em nemate moralno prawo em ste teški ličemjeri.
Baš je fino kad imaš morlano prawo komentirati owo.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Američka vojska koja se bori protiv ISIL-a dobila isti amblem kao ... ISIL
» Užas u Srbiji: u Zrenjaninu rupa
» ISIL ne popušta...
» Udružila se Al Qaida i ISIL
» Zašto ISIL nije IRA
» Užas u Srbiji: u Zrenjaninu rupa
» ISIL ne popušta...
» Udružila se Al Qaida i ISIL