ISIL u Zrenjaninu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
ISIL u Zrenjaninu
MUŠKARAC koji je ilegalno posjedovao oružje ubio je u noći na subotu u jednom kafiću u mjestu Žitište kod Zrenjanina petero ljudi, a više od 20 je ranio, javili su srbijanski mediji.
Radi se navodno o muškarcu koji je ubio svoju suprugu i njezinu prijateljicu, te nastavio pucati po gostima kafića i ubio još tri osobe. Četiri osobe su teško ranjene, a među ozlijeđenima je i najmanje troje maloljetnika.
Ubojica (38) je ubrzo nakon zločina uhićen.
Srbijanski ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je za RTS da muškarac nije imao ni jednu kaznenu prijavu, uključivo obiteljsko nasilje. "Ništa nije ukazivalo da bi se takva tragedija mogla dogoditi", naglasio je.
"On je noćas oko pola dva iz automatske puške koju je ilegalno posjedovao s više rafala ubio pet osoba i ranio dvadeset", rekao je Stefanović.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pucnjava-kod-zrenjanina-usao-u-kafic-i-otvorio-vatru-ubio-pet-a-ranio-20-osoba/903653.aspx
Radi se navodno o muškarcu koji je ubio svoju suprugu i njezinu prijateljicu, te nastavio pucati po gostima kafića i ubio još tri osobe. Četiri osobe su teško ranjene, a među ozlijeđenima je i najmanje troje maloljetnika.
Ubojica (38) je ubrzo nakon zločina uhićen.
Srbijanski ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je za RTS da muškarac nije imao ni jednu kaznenu prijavu, uključivo obiteljsko nasilje. "Ništa nije ukazivalo da bi se takva tragedija mogla dogoditi", naglasio je.
"On je noćas oko pola dva iz automatske puške koju je ilegalno posjedovao s više rafala ubio pet osoba i ranio dvadeset", rekao je Stefanović.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pucnjava-kod-zrenjanina-usao-u-kafic-i-otvorio-vatru-ubio-pet-a-ranio-20-osoba/903653.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: ISIL u Zrenjaninu
Ako desnica u Europi dođe na vlast, Srbi će dobiti mandat od Europe da riješe islamističko pitanje na Balkanu...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Naslov je parodija i nema veze s ISILom a ocu s naslovom pokazat da nama pored domacih budala kojih ima u izobilju ISIL nije ni potreban da se ovdje rade shranja.epikur37 wrote:Ako desnica u Europi dođe na vlast, Srbi će dobiti mandat od Europe da riješe islamističko pitanje na Balkanu...
2014-04-11
Pet osoba je ubijeno i 22 ranjeno u selu Žitište kod Zrenjanina kada je muškarac ušao i kafić i počeo pucati, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.
On je za Radio-televiziju Srbije (RTS) kazao da je riječ o Z. S. (38) iz Žitišta koji nije imao "nijednu prekršajnu ni krivičnu prijavu, niti prijavu za porodično nasilje, niti bilo šta što bi ukazivalo da bi takva tragedija mogla da se dogodi".
"On je noćas oko pola dva iz automatske puške, koju je ilegalno posedovao, sa više rafala usmrtio pet osoba i ranio 20. Meštani koji su bili u kafiću su uspeli da mu otmu pušku i on je počeo da beži", rekao je Stefanović.
On je dodao da ga je policija uhvatila i odvela u stanicu.
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije je saopćilo da se ubistvo desilo u kafiću Makijato, kada je Z. S. ušao u kafić i ispalio više hitaca i ubio svoju suprugu i još jednu žensku osobu, nakon čega je nastavio pucati.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/pet-mrtvih-22-ranjenih-u-pucnjavi-kod-zrenjanina
On je za Radio-televiziju Srbije (RTS) kazao da je riječ o Z. S. (38) iz Žitišta koji nije imao "nijednu prekršajnu ni krivičnu prijavu, niti prijavu za porodično nasilje, niti bilo šta što bi ukazivalo da bi takva tragedija mogla da se dogodi".
"On je noćas oko pola dva iz automatske puške, koju je ilegalno posedovao, sa više rafala usmrtio pet osoba i ranio 20. Meštani koji su bili u kafiću su uspeli da mu otmu pušku i on je počeo da beži", rekao je Stefanović.
On je dodao da ga je policija uhvatila i odvela u stanicu.
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije je saopćilo da se ubistvo desilo u kafiću Makijato, kada je Z. S. ušao u kafić i ispalio više hitaca i ubio svoju suprugu i još jednu žensku osobu, nakon čega je nastavio pucati.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/pet-mrtvih-22-ranjenih-u-pucnjavi-kod-zrenjanina
2014-04-11
Žena u kafiću , jedan i po iza ponoći ........izgleda da je ovdje emanicpacija izvukla deblji kraj.
2014-04-11
Kakvu ženu ? Nemam ja sa njima nikakvog posla. Problem riješen tako da sam ih odheba. I sad se mogu kesit ovim budalama koje još nisu skužile da živimo u matrijahalnoj imperiji i da će ih ove hebavat u zdrav mozak pa mogu ili se pokunit il puknit ovako nekako po šavovima. Ovaj je ocito odlucija puknit al je i zakljucija : kad idem ja idete i svi ostali .....pajdo ocito ispuca par šanžera po punom disku.frakcija wrote:al ti ženu ne bi pušća u krčmu?
2014-04-11
hm, mene čudi kako nije primjetila da mu nije drago što ona lumpuje..il nije uzeo lijek?RayMabus wrote:Kakvu ženu ? Nemam ja sa njima nikakvog posla. Problem riješen tako da sam ih odheba. I sad se mogu kesit ovim budalama koje još nisu skužile da živimo u matrijahalnoj imperiji i da će ih ove hebavat u zdrav mozak pa mogu ili se pokunit il puknit ovako nekako po šavovima. Ovaj je ocito odlucija puknit al je i zakljucija : kad idem ja idete i svi ostali .....pajdo ocito ispuca par šanžera po punom disku.frakcija wrote:al ti ženu ne bi pušća u krčmu?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Sad više nije ni bitno šta je ona primjetila , nije primjetila , koji kuraz oce , nece .....KOGA NEMA TAJ NE POSTOJI.frakcija wrote:hm, mene čudi kako nije primjetila da mu nije drago što ona lumpuje..il nije uzeo lijek?RayMabus wrote:Kakvu ženu ? Nemam ja sa njima nikakvog posla. Problem riješen tako da sam ih odheba. I sad se mogu kesit ovim budalama koje još nisu skužile da živimo u matrijahalnoj imperiji i da će ih ove hebavat u zdrav mozak pa mogu ili se pokunit il puknit ovako nekako po šavovima. Ovaj je ocito odlucija puknit al je i zakljucija : kad idem ja idete i svi ostali .....pajdo ocito ispuca par šanžera po punom disku.frakcija wrote:al ti ženu ne bi pušća u krčmu?
2014-04-11
zašto ti je drago? koji problem je time rješen?RayMabus wrote:Sad više nije ni bitno šta je ona primjetila , nije primjetila , koji kuraz oce , nece .....KOGA NEMA TAJ NE POSTOJI.frakcija wrote:hm, mene čudi kako nije primjetila da mu nije drago što ona lumpuje..il nije uzeo lijek?RayMabus wrote:Kakvu ženu ? Nemam ja sa njima nikakvog posla. Problem riješen tako da sam ih odheba. I sad se mogu kesit ovim budalama koje još nisu skužile da živimo u matrijahalnoj imperiji i da će ih ove hebavat u zdrav mozak pa mogu ili se pokunit il puknit ovako nekako po šavovima. Ovaj je ocito odlucija puknit al je i zakljucija : kad idem ja idete i svi ostali .....pajdo ocito ispuca par šanžera po punom disku.frakcija wrote:al ti ženu ne bi pušća u krčmu?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Emanicpacija je moj neprijatelj.
...............
Tesla o ženama: Civilizacija će propasti jer žene žele biti ravnopravne s muškarcima
----
U nekoj vrsti smo rata i ono nije da mi je baš drago al kad je već tako a je onda me uvijek nasmije kad neki razjareni mužjak uzme stvar u svoje ruke i napravi dar mar pa sad filozofirajte i dalje.
...............
Tesla o ženama: Civilizacija će propasti jer žene žele biti ravnopravne s muškarcima
Danas je, navodi znanstvenik, takva žena nestala, a na njeno mjesto "došla je žena koja misli da je njen glavni uspjeh u životu u tome da se što više izjednači sa muškarcem, odijevanjem, glasom i postupcima, u sportovima i dostignućima svake vrste". - Žene postaju jače od muškaraca, i fizički i mentalno. Svijet je iskusio mnoge tragedije, ali po mom mišljenju najveća od svih tragedija je sadašnje ekonomsko stanje, u kom se žene nadmeću s muškarcima, i u mnogim slučajevima zaista i uspijevaju da zauzmu njihovo mjesto u profesijama i industriji. Ova rastuća tendencija žena da bace muškost u sjenu predstavlja znak propadanja civilizacije – rekao je Tesla, prenosi “Blic”. Kako je istakao Tesla u jednom intervjuu, žene kakve je obožavao su nestale, a zamijenile su ih one koje smatraju da u svemu treba da se izjednače s muškarcima. On je tada dodao da su sva dostignuća muškaraca bila inspirirana i nadahnuta ljubavlju ženi, ali da su žene umjesto pobjednica postale žrtve. - U njenom životu nema zadovoljstva. Ambiciozna je, često preko svojih prirodnih sposobnosti, da postigne sve što želi. Žene suviše često zaboravljaju da ne mogu sve biti primadone i filmske zvijezde – kaže Tesla. Znanstvenik iz Smiljana istaknuo je i da će zbog toga naša civilizacija potonuti u stanje koje nalazimo kod pčela, mrava i drugih insekata – u kom se mužjaci bezobzirno ubijaju. “U toj matrijarhalnoj imperiji bit će zavedena ženska pravila”, naveo je Tesla. „Praktično sva velika dostignuća muškarca dosad bila su nadahnuta njegovom ljubavlju i posvećenošću ženi. Muškarac je bio nadahnut za velike stvari jer je neka žena vjerovala u njega, jer je želio zaslužiti njeno divljenje i poštovanje. Zato se borio za nju i stalno iznova riskirao svoj život”, kaže Tesla.Nikola Tesla objasnio je u kolovozu 1924. u ekskluzivnoj izjavi 'Galvestone Daily News' zašto se nije nikada ženio. Kako se navodi, Tesla je najprije istaknuo da je žena superiornija u odnosu na muškarca, ali da je to bilo nekad.
On potom analizira posljedice želje suvremene žene da se izjednači sa muškarcem: Žene koje su neprestano uzbuđene zbog svoje ogromne ambicije da nadmaše muškarca u ovoj igri u isto vrijeme gube nešto što na kraju, čini mi se, vrijedi mnogo više nego što prazne počasti poslovnog ili profesionalnog uspjeha ikada mogu donijeti.” Na kraju, Tesla podsjeća da je povijest puna primjera predivnog utjecaja neobičnih žena. „Među njima su i majke velikih muškaraca. Ali njihov utjecaj ne leži u riješenosti da nadmaše muškarca, ni da se natječe s njim. Možda zato što predstavlja finiji i osjetljiviji instrument, žena instinktivno zna svoju moć i razumije da njen stupanj leži u visokom položaju koji zauzima. Ali ono što je uzvišeno nikada se ne spušta na razinu običnog”, zaključuje Tesla. Što je Tesla govorio o ženama "Moć prave žene je tako velika, da vjerujem da bi lijepa žena - a to će reći lijepa duhom, ponašanjem i mislima, lijepa u svakom pogledu, neka vrsta boginje - ako bi se iznenada pojavila na zemlji, mogla zapovijedati cijelim svijetom". Uredništvo 'Galvestona' o Teslinim stavovima "Ova gledišta gospodina Nikole Tesle bit će primljena s velikim interesovanjem, slagali se mi ili ne s idejom da žena u svojoj novoj ulozi predstavlja mračnu silu koja će srušiti i upropastiti čitavu našu društvenu strukturu. U pitanju je čovjek koji je, u principu, priznat kao jedan od najvećih umova našeg doba”, stoji u završnoj napomeni uredništva lista.
----
U nekoj vrsti smo rata i ono nije da mi je baš drago al kad je već tako a je onda me uvijek nasmije kad neki razjareni mužjak uzme stvar u svoje ruke i napravi dar mar pa sad filozofirajte i dalje.
2014-04-11
Već sam ti rekao,ako nemaš sreće s ženama,okreni se više dečkima.Deči su bolji i manje zahtjevni,jer nemaš nikakvih obveza kao prema ženi s kojom se rastaneš,pa te tuži za uzdržavanje nje i djeteta koje možda i ne mora biti tvoje.RayMabus wrote:Emanicpacija je moj neprijatelj.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ha ha ha ha pa ima drkica ruls. Jednostavno. Moć jednostavnosti.Iknar je gay wrote:Već sam ti rekao,ako nemaš sreće s ženama,okreni se više dečkima.Deči su bolji i manje zahtjevni,jer nemaš nikakvih obveza kao prema ženi s kojom se rastaneš,pa te tuži za uzdržavanje nje i djeteta koje možda i ne mora biti tvoje.RayMabus wrote:Emanicpacija je moj neprijatelj.
2014-04-11
..ti i dalje vjerujes da su srbi sposobni za to...majko mila...pa to papcine na kubik a on u to vjeruujeepikur37 wrote:Ako desnica u Europi dođe na vlast, Srbi će dobiti mandat od Europe da riješe islamističko pitanje na Balkanu...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
RayMabus wrote:Ha ha ha ha pa ima drkica ruls. Jednostavno. Moć jednostavnosti.Iknar je gay wrote:Već sam ti rekao,ako nemaš sreće s ženama,okreni se više dečkima.Deči su bolji i manje zahtjevni,jer nemaš nikakvih obveza kao prema ženi s kojom se rastaneš,pa te tuži za uzdržavanje nje i djeteta koje možda i ne mora biti tvoje.RayMabus wrote:Emanicpacija je moj neprijatelj.
Možda je zabavnije kompliciranije.
2015-07-23
Fulao si poantu.
Covjek je besmrtno biće.
Primjeti da nekad stajem i na stranu ženskog spola di mislim da su u pravu jer pripadnik Asthar komande se može naravno inkarnirat i u ženski spol ako to oće.
Covjek je besmrtno biće.
Primjeti da nekad stajem i na stranu ženskog spola di mislim da su u pravu jer pripadnik Asthar komande se može naravno inkarnirat i u ženski spol ako to oće.
2014-04-11
Optimalno riješenje je ono koje zadovoljava največi broj dinamika .....samo u to uracunaj i buduce pripadnike Asthar komande il ove ovdje koji bi se mogli inkarnirati u iducem ciklusu.
Drugim rijecima prepreke na koje naiđu svaki Asthar će se borit do kraja.
Zato svi i bježe od ovih kad negdje dođu.
Imaju oni još jedno ime u svemiru al riječ prevedena oznacava nešto šta na ovoj planeti oznacava rijec Kamikaze.
Drugim rijecima prepreke na koje naiđu svaki Asthar će se borit do kraja.
Zato svi i bježe od ovih kad negdje dođu.
Imaju oni još jedno ime u svemiru al riječ prevedena oznacava nešto šta na ovoj planeti oznacava rijec Kamikaze.
2014-04-11
O fulao si ti.Čovjek kao fizička kreacija je smrno biće,no reinkarnaciom u čovjeka,humanoidno biće,ne mora nužno značiti da je u čovjekovom tijelu doista čovjek.RayMabus wrote:Fulao si poantu.
Covjek je besmrtno biće.
Čovjek,kao vrsta u metafizičkom smislu tek je obično prijevozno sredstvo,potrošna roba,fizička manifestacija nečeg što može,ali i ne mora biti nešto više.
Inkarnacija u čovječijem tijelu može biti blagoslov ili kazna,ovisno s koje razine promatraš na tu perspektivu iz ranijeg života.
No čovječije tijelo može biti tek obična prazna ljuštura koja osim fizioloških nema drugih potreba,ali ne da mi se o tome laprdat i onako me ne bi shvatio.
2015-07-23
Nemam vremena za tešku filozofiju.
PRIJETNJA JE NA TIJELU.
PET MRTVIH , 22 RANJENA.
IDEMO DALJE.
PRIJETNJA JE NA TIJELU.
PET MRTVIH , 22 RANJENA.
IDEMO DALJE.
2014-04-11
Oce kujac bas su bili sposobni.epikur37 wrote:Ako desnica u Europi dođe na vlast, Srbi će dobiti mandat od Europe da riješe islamističko pitanje na Balkanu...
omni-
2014-04-12
Nema veze. Ovo svaki dan da se dešava u Srbije je opet manji zlocin nego emanicpacija koja svake godine u Srbiji pobije puno više ljudi.
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Američka vojska koja se bori protiv ISIL-a dobila isti amblem kao ... ISIL
» Užas u Srbiji: u Zrenjaninu rupa
» ISIL ne popušta...
» Udružila se Al Qaida i ISIL
» Zašto ISIL nije IRA
» Užas u Srbiji: u Zrenjaninu rupa
» ISIL ne popušta...
» Udružila se Al Qaida i ISIL