Austrija: sud odlučio ponavljanje izbora!!!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Austrija: sud odlučio ponavljanje izbora!!!
Nemas sta dopustati. Ja bih na mjestu EU postavio ko pravilo da svi moraju provesti referendum o ostanku ili izlasku iz EU nakon ovoga s Britancima. Lijepo sve zakupusati. Nije bitno koliko potencijalnih problema to izazove. Postenije je da svi ponovno glasaju i da je to onda to za slijedecih 20 godina recimo ( :D ) negoli ova sranja da svaki dan netko nesto novo izjavi.
Guest- Guest
Oko toga se možemo složiti jer i sam zagovaram temeljito preuređenje Eunije s isključivom saveznom mjerodavnošću glede vanjske politike, financija, monetarnih poslovah, obrane (uključujući jedinstvenu vojsku) i privrjednih odnosah s inozemstvom. Ove promjene ne smiju proći bez referenduma.
Nemam pojma, drago mi je da su Englezi izasli, privatno se nadam da ce se otcjepiti Skoti i Irci od iste....te da ce ovo nekako naskoditi Ujedinjenom kraljevstvu. Ne iz nekih povijesnih razloga sto je inace razlog izdrkavanja vecine tu. Elitisti koji bi htjeli vladati a ne da dijele vlast.
Guest- Guest
Uviek je tako, radilo se o plemstvu ili avangardi radničke klase.MaximusDecimusMiridije wrote:Elitisti koji bi htjeli vladati a ne da dijele vlast.
trebali su ponoviti od prvog kruga, ah ti Rimljani
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
Regoč-
2015-08-21
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» SDA traži ponavljanje izbora u Travniku, HDZ da se pobjednikom proglasi njihov kandidat
» Rovinj: Ponavljanje i sećanje
» ANTWERPEN ponavljanje isilovskog gradiva iz Londona
» pobjednici pet seoskih izbora zaredom izgubili 5 seoskih izbora
» austrija zabranila grb ndh
» Rovinj: Ponavljanje i sećanje
» ANTWERPEN ponavljanje isilovskog gradiva iz Londona
» pobjednici pet seoskih izbora zaredom izgubili 5 seoskih izbora
» austrija zabranila grb ndh
Page 2 of 2