HRVATI BIRAJU: Dosta Pupovca! Srbe u Hrvatskoj treba predstavljati domoljub Peđa!
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: HRVATI BIRAJU: Dosta Pupovca! Srbe u Hrvatskoj treba predstavljati domoljub Peđa!
Cirilica u VUkovaru može biti kad Srbija vrati one enklavice koje su dio RH s onu stranu DUnava tj drugim riječima prestane imat pretenzije na istu ....a do tada tko spomene čirilicu u Vukovaru plivat će po DUnavu.RayMabus wrote:Ne sviđa mi se ta ideja jer će onda ovi s istoka iz druge države počet imat pretenzije na to ....a znaš kakvi su : Srbija do Tokija.Regoč wrote:Prvo sam pomislio da je neka zajebancija na Grbinov račun, a sad vidim da se radi o čovjeku koji nadmašuje i njega, i Zokija, i Plenkovića... zapravo većinu političke kaste. Moju potporu ima. Kad se pisalo o ćirilici u Vukovaru, napisao sam tada da joj se nitko ne bi protivio kad bi ljudi poput Peđe (ne Grbina, jel) bili srbski predstavnici i rekli "čujte, trećina smo, red je uvesti ćirilicu".Ero wrote:HRVATI BIRAJU: Dosta Pupovca! Srbe u Hrvatskoj treba predstavljati domoljub Peđa!
NIks cirilica u Vukovaru.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: HRVATI BIRAJU: Dosta Pupovca! Srbe u Hrvatskoj treba predstavljati domoljub Peđa!
Pupovac jest štetočina, a da imamo prave sigurnosne službe, odavno bismo riešili taj problem te instalirali srbsko vodstvo koje ni bi radilo na hrvatsku štetu.
Ja mislim da su njih obadva pitomi, i pizzon, samo se tu malo prave razgoropadeni cetnici, da mi vidimo kakti kako su opasni.IvyTeasdale wrote:staneta sam prihvatila tek otkad se upitomio, ne stavlja više dražine avatare, pati za kajom..postao čovjekdzango wrote:Ima. Vidiš da smo nas dvojica Srbi. I čak isto godište. Dobra berba.IvyTeasdale wrote:A, dobro..k'o da nacionalnost ima veze s muževnošću..ti si k'o džani..Stanojko wrote:Pa ako ne zeli pravog muskarca...sto da ne?IvyTeasdale wrote:
Stane, bi li ti zbog kaje postao Hrvat?
a, na tebe sam davno naviklapa te toleriram...plemenitasam..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
vjerojatno tako i jest, ali čisto da shvate razvoj događanja i poštuju razumijevanje..kaja_333 wrote:Ja mislim da su njih obadva pitomi, i pizzon, samo se tu malo prave razgoropadeni cetnici, da mi vidimo kakti kako su opasni.IvyTeasdale wrote:staneta sam prihvatila tek otkad se upitomio, ne stavlja više dražine avatare, pati za kajom..postao čovjekdzango wrote:Ima. Vidiš da smo nas dvojica Srbi. I čak isto godište. Dobra berba.IvyTeasdale wrote:A, dobro..k'o da nacionalnost ima veze s muževnošću..ti si k'o džani..Stanojko wrote:
Pa ako ne zeli pravog muskarca...sto da ne?
2014-04-12
Dogovoreno! Pocecemo da pisemo Deklaraciju...cim se lepo osuncamo... ;)kaja_333 wrote:Vidjela. Stanojko i ja ćemo predstavljati hr i Srbiju jednog dana na Krfu..:)Stanojko wrote:Ja biram hrvatsku predstavnicu za lepo leto, tj. tebe. Imas pp... :)kaja_333 wrote:Cao, biram srpskog predstavnika u hr:), ti?Stanojko wrote:Pa gde si bre mala... :)kaja_333 wrote:
Pa da izaberu Vojislava seselja, kako da ne..
Ovisi o okolnostima. Ako se Srbi pročiste od četništva i počnu funkcionirati kao dio hrvatske političke nacije, a ne ispostava ravnogorskoga pokreta u Hrvatskoj, nema razloga uskratiti im zajamčena prava.RayMabus wrote:Ne sviđa mi se ta ideja jer će onda ovi s istoka iz druge države počet imat pretenzije na to ....a znaš kakvi su : Srbija do Tokija.Regoč wrote:Prvo sam pomislio da je neka zajebancija na Grbinov račun, a sad vidim da se radi o čovjeku koji nadmašuje i njega, i Zokija, i Plenkovića... zapravo većinu političke kaste. Moju potporu ima. Kad se pisalo o ćirilici u Vukovaru, napisao sam tada da joj se nitko ne bi protivio kad bi ljudi poput Peđe (ne Grbina, jel) bili srbski predstavnici i rekli "čujte, trećina smo, red je uvesti ćirilicu".Ero wrote:HRVATI BIRAJU: Dosta Pupovca! Srbe u Hrvatskoj treba predstavljati domoljub Peđa!
Zar delujemo da nismo!?kaja_333 wrote:Ja mislim da su njih obadva pitomi, i pizzon, samo se tu malo prave razgoropadeni cetnici, da mi vidimo kakti kako su opasni.IvyTeasdale wrote:staneta sam prihvatila tek otkad se upitomio, ne stavlja više dražine avatare, pati za kajom..postao čovjekdzango wrote:Ima. Vidiš da smo nas dvojica Srbi. I čak isto godište. Dobra berba.IvyTeasdale wrote:A, dobro..k'o da nacionalnost ima veze s muževnošću..ti si k'o džani..Stanojko wrote:
Pa ako ne zeli pravog muskarca...sto da ne?
IvyTeasdale wrote:Pupovca nitko ne osuđuje ni zašto,osim što mu neki zamjeraju da je 'profesionalni srbin', da se obogatio na račun tog 'zanimanja', da nije učinio za srbe u rh koliko je mogao...i to ga prozivaju upućeni..suradnici te ostali antifašisti...svojevremeno je bio i u javnom ratu s velikim antifašistom josipovićem, npr.dzango wrote:IvyTeasdale wrote:tNitko nikoga ni ovdje službeno ne predlaže,to ti vidiš ono što želiš vidjeti.Svatko ima pravo biti što hoće, izjasnit se kako hoće, osjećati se kako hoće, i nitko ga nema pravo zbog toga osuđivati..to je poantadzango wrote:Ja nikoga nisam predlagao da bude predstavnik Muslimana ili Hrvata. Njihovo je pravo da budu Srbi ukoliko tako odluče, bez obzira na usud da se nisu rodili kao Srbi.IvyTeasdale wrote:zn
ne, ne, baš ja sve razumijem, ali sam dosljedna, za razliku od tebe koji si licemjeran..znači, oni koji se odluče za srpsku stranu su ljudine, nacionalni heroji, uzori i legende, a oni koji izaberu neku drugu su izdajice, poturice, ustaše, whatever..
Kako nema? Pupovca koliko vidim osuđuju naveliko. I traže mu zamenu jer su Srbi glupi pa ne mogu sami sebi izabrati predstavnika, već imaju oni "dobronamerni" koji to bolje znaju.
Zato, sve pažljivo čitaj pa onda komentiraj..ne ponavlja mi se..
Ne osuđuju ga već mu zameraju? Ajde dobro.
Odnose sa Srbima u Hrvatskoj treba odvojiti od odnosah Hrvatske sa Srbijom, svako pitanje treba razmatrati za sebe.RayMabus wrote:Cirilica u VUkovaru može biti kad Srbija vrati one enklavice koje su dio RH s onu stranu DUnava tj drugim riječima prestane imat pretenzije na istu ....a do tada tko spomene čirilicu u Vukovaru plivat će po DUnavu.RayMabus wrote:Ne sviđa mi se ta ideja jer će onda ovi s istoka iz druge države počet imat pretenzije na to ....a znaš kakvi su : Srbija do Tokija.Regoč wrote:Prvo sam pomislio da je neka zajebancija na Grbinov račun, a sad vidim da se radi o čovjeku koji nadmašuje i njega, i Zokija, i Plenkovića... zapravo većinu političke kaste. Moju potporu ima. Kad se pisalo o ćirilici u Vukovaru, napisao sam tada da joj se nitko ne bi protivio kad bi ljudi poput Peđe (ne Grbina, jel) bili srbski predstavnici i rekli "čujte, trećina smo, red je uvesti ćirilicu".Ero wrote:HRVATI BIRAJU: Dosta Pupovca! Srbe u Hrvatskoj treba predstavljati domoljub Peđa!
Ne pričaj gluposti. Vratit enklavice pa tek onda čirilica u VukowaruRegoč wrote:Ovisi o okolnostima. Ako se Srbi pročiste od četništva i počnu funkcionirati kao dio hrvatske političke nacije, a ne ispostava ravnogorskoga pokreta u Hrvatskoj, nema razloga uskratiti im zajamčena prava.RayMabus wrote:Ne sviđa mi se ta ideja jer će onda ovi s istoka iz druge države počet imat pretenzije na to ....a znaš kakvi su : Srbija do Tokija.Regoč wrote:Prvo sam pomislio da je neka zajebancija na Grbinov račun, a sad vidim da se radi o čovjeku koji nadmašuje i njega, i Zokija, i Plenkovića... zapravo većinu političke kaste. Moju potporu ima. Kad se pisalo o ćirilici u Vukovaru, napisao sam tada da joj se nitko ne bi protivio kad bi ljudi poput Peđe (ne Grbina, jel) bili srbski predstavnici i rekli "čujte, trećina smo, red je uvesti ćirilicu".Ero wrote:HRVATI BIRAJU: Dosta Pupovca! Srbe u Hrvatskoj treba predstavljati domoljub Peđa!
2014-04-11
NE.Regoč wrote:Odnose sa Srbima u Hrvatskoj treba odvojiti od odnosah Hrvatske sa Srbijom, svako pitanje treba razmatrati za sebe.RayMabus wrote:Cirilica u VUkovaru može biti kad Srbija vrati one enklavice koje su dio RH s onu stranu DUnava tj drugim riječima prestane imat pretenzije na istu ....a do tada tko spomene čirilicu u Vukovaru plivat će po DUnavu.RayMabus wrote:Ne sviđa mi se ta ideja jer će onda ovi s istoka iz druge države počet imat pretenzije na to ....a znaš kakvi su : Srbija do Tokija.Regoč wrote:Prvo sam pomislio da je neka zajebancija na Grbinov račun, a sad vidim da se radi o čovjeku koji nadmašuje i njega, i Zokija, i Plenkovića... zapravo većinu političke kaste. Moju potporu ima. Kad se pisalo o ćirilici u Vukovaru, napisao sam tada da joj se nitko ne bi protivio kad bi ljudi poput Peđe (ne Grbina, jel) bili srbski predstavnici i rekli "čujte, trećina smo, red je uvesti ćirilicu".Ero wrote:HRVATI BIRAJU: Dosta Pupovca! Srbe u Hrvatskoj treba predstavljati domoljub Peđa!
2014-04-11
Krfska integracija?
Da! Odoh ručati. Čitamo se kasnije.RayMabus wrote:NE.Regoč wrote:Odnose sa Srbima u Hrvatskoj treba odvojiti od odnosah Hrvatske sa Srbijom, svako pitanje treba razmatrati za sebe.RayMabus wrote:Cirilica u VUkovaru može biti kad Srbija vrati one enklavice koje su dio RH s onu stranu DUnava tj drugim riječima prestane imat pretenzije na istu ....a do tada tko spomene čirilicu u Vukovaru plivat će po DUnavu.RayMabus wrote:Ne sviđa mi se ta ideja jer će onda ovi s istoka iz druge države počet imat pretenzije na to ....a znaš kakvi su : Srbija do Tokija.Regoč wrote:
Prvo sam pomislio da je neka zajebancija na Grbinov račun, a sad vidim da se radi o čovjeku koji nadmašuje i njega, i Zokija, i Plenkovića... zapravo većinu političke kaste. Moju potporu ima. Kad se pisalo o ćirilici u Vukovaru, napisao sam tada da joj se nitko ne bi protivio kad bi ljudi poput Peđe (ne Grbina, jel) bili srbski predstavnici i rekli "čujte, trećina smo, red je uvesti ćirilicu".
Stawi čirilicu u Vukovar prije nego Srbija vrati te enklavice i imat ćeš problem : počet će ti se to swojatatiRegoč wrote:Da! Odoh ručati. Čitamo se kasnije.RayMabus wrote:NE.Regoč wrote:Odnose sa Srbima u Hrvatskoj treba odvojiti od odnosah Hrvatske sa Srbijom, svako pitanje treba razmatrati za sebe.RayMabus wrote:Cirilica u VUkovaru može biti kad Srbija vrati one enklavice koje su dio RH s onu stranu DUnava tj drugim riječima prestane imat pretenzije na istu ....a do tada tko spomene čirilicu u Vukovaru plivat će po DUnavu.RayMabus wrote:
Ne sviđa mi se ta ideja jer će onda ovi s istoka iz druge države počet imat pretenzije na to ....a znaš kakvi su : Srbija do Tokija.
Ne pričaj gluposti i umij se prije nego šta lupiš i proanaliziraj neke stwari i činjenice
2014-04-11
Krfska Deklaracija...Regoč wrote:Krfska integracija?
Krfska ...Stanojko wrote:Krfska Deklaracija...Regoč wrote:Krfska integracija?
Kad palis na more?dzango wrote:Krfska ...Stanojko wrote:Krfska Deklaracija...Regoč wrote:Krfska integracija?
Onaj tko se zalaže za čirilicu u WUkowaru prije nego šta Srbija wrati Hr okupirane enklawice s onu stranu DUnava u suštini se zalaže za podizanje tenzija i mržnje između dwiju držawa i dwa naroda.
Čim se wrate enklawie čirilića u WUkowaru može nanosekundu iza toga dobiti status tj dwojezični grad a prije toga tko to oče taj je rekao owo : želimo nastawak tenzija
Čim se wrate enklawie čirilića u WUkowaru može nanosekundu iza toga dobiti status tj dwojezični grad a prije toga tko to oče taj je rekao owo : želimo nastawak tenzija
2014-04-11
Nemam pare za more. Vidim ti odbrojavaš.Stanojko wrote:Kad palis na more?dzango wrote:Krfska ...Stanojko wrote:Krfska Deklaracija...Regoč wrote:Krfska integracija?
Jbga. Sitno... U petak Nis, pa operacijom "konjicki skok" u subotu Halkidiki... Odlepio sam vise na poslu...dzango wrote:Nemam pare za more. Vidim ti odbrojavaš.Stanojko wrote:Kad palis na more?dzango wrote:Krfska ...Stanojko wrote:Krfska Deklaracija...Regoč wrote:Krfska integracija?
Stanojko wrote:Jbga. Sitno... U petak Nis, pa operacijom "konjicki skok" u subotu Halkidiki... Odlepio sam vise na poslu...dzango wrote:Nemam pare za more. Vidim ti odbrojavaš.Stanojko wrote:Kad palis na more?dzango wrote:Krfska ...Stanojko wrote:Krfska Deklaracija...Regoč wrote:Krfska integracija?
Pa mogao si i kolegu povesti :D
darla- Admin
2015-10-22
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Vulin: HRVATI BI I DALJE DA UNIŠTE SRBE U HRVATSKOJ, ZATO I PROSLAVLJAJU "OLUJU"!
» SRBI O AGRESIJI U HRVATSKOJ: NE ZNAMO TKO JE GRANATIRAO DUBROVNIK, A NA OVČARI SU HRVATI UBIJALI SRBE
» Novosti : Tko pali lutke ( Pupovca ) palit će i ljude ( Srbe )
» Culeju dosta i Pupovca i Plenkovica!Prilozit cu sve dokaze sto je Pupovac radio za vrijeme Domovinskog rata
» Bokelji u Hrvatskoj biraju čelnog čovjeka Bratovštine
» SRBI O AGRESIJI U HRVATSKOJ: NE ZNAMO TKO JE GRANATIRAO DUBROVNIK, A NA OVČARI SU HRVATI UBIJALI SRBE
» Novosti : Tko pali lutke ( Pupovca ) palit će i ljude ( Srbe )
» Culeju dosta i Pupovca i Plenkovica!Prilozit cu sve dokaze sto je Pupovac radio za vrijeme Domovinskog rata
» Bokelji u Hrvatskoj biraju čelnog čovjeka Bratovštine
Page 4 of 9