HRVATI BIRAJU: Dosta Pupovca! Srbe u Hrvatskoj treba predstavljati domoljub Peđa!
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: HRVATI BIRAJU: Dosta Pupovca! Srbe u Hrvatskoj treba predstavljati domoljub Peđa!
Ivanjica je kraj zatvora.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: HRVATI BIRAJU: Dosta Pupovca! Srbe u Hrvatskoj treba predstavljati domoljub Peđa!
Kog bre zatvora?Regoč wrote:Ivanjica je kraj zatvora.
mislis,sad jE Velikosrbin pa se treba vratit na obicnog?! ;Ddzango wrote:Mogao bi Crvenkasti da bude predstavnik Srba. Ali mora opet da postane Srbin.IvyTeasdale wrote:jos ce crveni ispast uzor ;Pdarla wrote:IvyTeasdale wrote:to on sve radi svojoj djeci..neka pate,dok je on u njihovoj dobi uzivao ;Ddarla wrote:
Ma izmisljas, plaze u odmaralistima su uvijek ispod istog -
Normalno, nek se celice, danas su druga vremena.
2014-04-12
Ray, ade i enklave spominješ samo ti pa možeš jedino sam sebi biti dosadan.
Sad kaže da je Hrvat. Ne znam koliki je. U svakom slučaju boilje nego onaj Mišić.IvyTeasdale wrote:mislis,sad jE Velikosrbin pa se treba vratit na obicnog?! ;Ddzango wrote:Mogao bi Crvenkasti da bude predstavnik Srba. Ali mora opet da postane Srbin.IvyTeasdale wrote:jos ce crveni ispast uzor ;Pdarla wrote:IvyTeasdale wrote:
to on sve radi svojoj djeci..neka pate,dok je on u njihovoj dobi uzivao ;D
Nije li u Ivanjici zatvor, tamo je Pribićević bio interniran.
Trenutni tekst na INDEXU :Regoč wrote:Ray, ade i enklave spominješ samo ti pa možeš jedino sam sebi biti dosadan.
Upravo ono što su prošli saziv Sabora i prošla Vlada jednoglasno odlučili – izišli smo iz arbitražnog postupka i on za nas ne postoji. Ukoliko Slovenija bude grintala, a hoće – treba je ignorirati. Ukoliko EU bude grintala – isto. Slovenija je napravila problem, ne Hrvatska. Bilo kakvo pristajanje na nekakve kompromise, bila bi nacionalna izdaja. Teritorijem se ne trguje.
A kada Slovenija smanji svoje komplekse – biti će vrijeme da se i pitanje granice riješi, vjerojatno na Međunarodnom sudu u Haagu. No, kako bi se reklo u Dalmaciji, nije priša, i druge članice EU su svoje međusobne granične probleme rješavale desetljećima. Istina, nisu se tako glupo ponašale kao Slovenija, no što je tu je – susjede i njihovu pamet ne možete birati.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/nastavak-arbitraze-sa-slovenijom-bila-bi-izdaja--teritorijem-se-ne-trguje/903562.aspx
Ipak će bit da nisam jedini.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Zlatibore,pitaj Taru 8-)dzango wrote:Zapadna Srbija, blizu Drine. Kod Užica i Zlatibora.IvyTeasdale wrote:di je ta Ivanjica? ;Pdzango wrote:Pa ja sam sam rekao da sam majmun, ne ti.darla wrote:dzango wrote:
Ne znam ruski. Najbolje da se pravim mutav. Onda možeš da me vodiš kao majmuna gde god ti padne na pamet.
Eto sad se i uvrijedio jos. Sto bi ti falilo da budes ruski milijunas, to je tu najnormalnija pojava. On upro Hrvat iz Zemuna, pa Hrvat uz Zemuna, bolje onda Srbin Sumadinac, fetivi ustase su uvijek volili fetive cetnike, a ne moras ni nove pjesme uciti.
Još bolje, poreklom četnik iz Čičinog kraja. I opet ne bi ništa lagao.
2014-04-12
Samo naprijed.....festival zajebancijedarla wrote:vuksadinare wrote:
.....pusti te zajebante..
Mi se tu trenutno i zajebavamo ako nisi primjetio :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nije. Tamo nikada nije bio zatvor.Regoč wrote:Nije li u Ivanjici zatvor, tamo je Pribićević bio interniran.
ne moze to tako napamet..pitaj ga koliki je i naknadno odluci ;Pdzango wrote:Sad kaže da je Hrvat. Ne znam koliki je. U svakom slučaju boilje nego onaj Mišić.IvyTeasdale wrote:mislis,sad jE Velikosrbin pa se treba vratit na obicnog?! ;Ddzango wrote:Mogao bi Crvenkasti da bude predstavnik Srba. Ali mora opet da postane Srbin.IvyTeasdale wrote:jos ce crveni ispast uzor ;Pdarla wrote:
2014-04-12
E to. Himna Sabora trubača.IvyTeasdale wrote:Zlatibore,pitaj Taru 8-)dzango wrote:Zapadna Srbija, blizu Drine. Kod Užica i Zlatibora.IvyTeasdale wrote:di je ta Ivanjica? ;Pdzango wrote:Pa ja sam sam rekao da sam majmun, ne ti.darla wrote:
Eto sad se i uvrijedio jos. Sto bi ti falilo da budes ruski milijunas, to je tu najnormalnija pojava. On upro Hrvat iz Zemuna, pa Hrvat uz Zemuna, bolje onda Srbin Sumadinac, fetivi ustase su uvijek volili fetive cetnike, a ne moras ni nove pjesme uciti.
Još bolje, poreklom četnik iz Čičinog kraja. I opet ne bi ništa lagao.
Bolje ga ti pitaj. Mogao bi svašta da pomisli ako ga ja pitam.IvyTeasdale wrote:ne moze to tako napamet..pitaj ga koliki je i naknadno odluci ;Pdzango wrote:Sad kaže da je Hrvat. Ne znam koliki je. U svakom slučaju boilje nego onaj Mišić.IvyTeasdale wrote:mislis,sad jE Velikosrbin pa se treba vratit na obicnog?! ;Ddzango wrote:Mogao bi Crvenkasti da bude predstavnik Srba. Ali mora opet da postane Srbin.IvyTeasdale wrote:
jos ce crveni ispast uzor ;P
Onda je možda bio u nekom kućnom pritvoru ili čemu sličnom.
Britanci su izašli , Hrvatska i uz najbolju volju ne može imati dobrosusjedske odnose s nekim tko drži dijelove iste pod okupacijom i nece da vrati i tupi svoje ....u EU nećete za 10 godina.
Čujemo se tamo oko 2026 ili tako nešto a do tada užiwajte.
Koštat če vas te enklawice puno i prewiše.
Čujemo se tamo oko 2026 ili tako nešto a do tada užiwajte.
Koštat če vas te enklawice puno i prewiše.
2014-04-11
Normalno .....vrijeme je da svrbi skuže šta znači riječ tovar.RayMabus wrote:Trenutni tekst na INDEXU :Regoč wrote:Ray, ade i enklave spominješ samo ti pa možeš jedino sam sebi biti dosadan.
Upravo ono što su prošli saziv Sabora i prošla Vlada jednoglasno odlučili – izišli smo iz arbitražnog postupka i on za nas ne postoji. Ukoliko Slovenija bude grintala, a hoće – treba je ignorirati. Ukoliko EU bude grintala – isto. Slovenija je napravila problem, ne Hrvatska. Bilo kakvo pristajanje na nekakve kompromise, bila bi nacionalna izdaja. Teritorijem se ne trguje.
A kada Slovenija smanji svoje komplekse – biti će vrijeme da se i pitanje granice riješi, vjerojatno na Međunarodnom sudu u Haagu. No, kako bi se reklo u Dalmaciji, nije priša, i druge članice EU su svoje međusobne granične probleme rješavale desetljećima. Istina, nisu se tako glupo ponašale kao Slovenija, no što je tu je – susjede i njihovu pamet ne možete birati.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/nastavak-arbitraze-sa-slovenijom-bila-bi-izdaja--teritorijem-se-ne-trguje/903562.aspx
Ipak će bit da nisam jedini.
2014-04-11
samo se vi međusobno preispitujte,bas k'o svoj sa svojim B-)dzango wrote:Bolje ga ti pitaj. Mogao bi svašta da pomisli ako ga ja pitam.IvyTeasdale wrote:ne moze to tako napamet..pitaj ga koliki je i naknadno odluci ;Pdzango wrote:Sad kaže da je Hrvat. Ne znam koliki je. U svakom slučaju boilje nego onaj Mišić.IvyTeasdale wrote:mislis,sad jE Velikosrbin pa se treba vratit na obicnog?! ;Ddzango wrote:
Mogao bi Crvenkasti da bude predstavnik Srba. Ali mora opet da postane Srbin.
2014-04-12
Ti to za veličinu bolje umeš da oceniš:IvyTeasdale wrote:samo se vi međusobno preispitujte,bas k'o svoj sa svojim B-)dzango wrote:Bolje ga ti pitaj. Mogao bi svašta da pomisli ako ga ja pitam.IvyTeasdale wrote:ne moze to tako napamet..pitaj ga koliki je i naknadno odluci ;Pdzango wrote:Sad kaže da je Hrvat. Ne znam koliki je. U svakom slučaju boilje nego onaj Mišić.IvyTeasdale wrote:
mislis,sad jE Velikosrbin pa se treba vratit na obicnog?! ;D
sigurno ste obojica velikog srca,a o velicini Srbina u vama nađite neki kompromis koji je veci 8-)dzango wrote:Ti to za veličinu bolje umeš da oceniš:IvyTeasdale wrote:samo se vi međusobno preispitujte,bas k'o svoj sa svojim B-)dzango wrote:Bolje ga ti pitaj. Mogao bi svašta da pomisli ako ga ja pitam.IvyTeasdale wrote:ne moze to tako napamet..pitaj ga koliki je i naknadno odluci ;Pdzango wrote:
Sad kaže da je Hrvat. Ne znam koliki je. U svakom slučaju boilje nego onaj Mišić.
2014-04-12
Ovo je sumnjivo.Ero wrote: DSS iskritizirao je i sada već medijski istaknuti vukovarski branitelj pravoslavne vjere
Zašto pravoslavne vjere,a ne srpske nacionalnosti?
Pravoslavne vjere može biti i Rus,Grk,Armenac,Crnogorac.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Ovo je sumnjivo.Ero wrote: DSS iskritizirao je i sada već medijski istaknuti vukovarski branitelj pravoslavne vjere
Zašto pravoslavne vjere,a ne srpske nacionalnosti?
Pravoslavne vjere može biti i Rus,Grk,Armenac,Crnogorac.
Ko istočnog zakona ta je Srbin-reče Vuk.
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Vulin: HRVATI BI I DALJE DA UNIŠTE SRBE U HRVATSKOJ, ZATO I PROSLAVLJAJU "OLUJU"!
» SRBI O AGRESIJI U HRVATSKOJ: NE ZNAMO TKO JE GRANATIRAO DUBROVNIK, A NA OVČARI SU HRVATI UBIJALI SRBE
» Novosti : Tko pali lutke ( Pupovca ) palit će i ljude ( Srbe )
» Culeju dosta i Pupovca i Plenkovica!Prilozit cu sve dokaze sto je Pupovac radio za vrijeme Domovinskog rata
» Bokelji u Hrvatskoj biraju čelnog čovjeka Bratovštine
» SRBI O AGRESIJI U HRVATSKOJ: NE ZNAMO TKO JE GRANATIRAO DUBROVNIK, A NA OVČARI SU HRVATI UBIJALI SRBE
» Novosti : Tko pali lutke ( Pupovca ) palit će i ljude ( Srbe )
» Culeju dosta i Pupovca i Plenkovica!Prilozit cu sve dokaze sto je Pupovac radio za vrijeme Domovinskog rata
» Bokelji u Hrvatskoj biraju čelnog čovjeka Bratovštine
Page 8 of 9