Brisel će ubirati poreze u Hrvatskoj, uvodi se i fiskalna unija
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Brisel će ubirati poreze u Hrvatskoj, uvodi se i fiskalna unija
vuksadinare wrote:Bosanac i moreplovac...di toga jos ima...oces nac put do banjaluke....mislim jos nisu poceli kopat kanal zadar banja luka...ako ne znas...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:Ti bosanac...jesi sto nasao na moruepikur37 wrote:Tri su opcije:
- Federalizacija EU, jača integracija. Ipak ona se ne može postići tehnički nego širim
političkim i nacionalnim konsenzusom članica oko vrijednosti i principa.
- Opuštanje integracija i ostanak ekonomske zajednice. Europski projekt tu gubi svoj politički značaj i perspektivu.
- Podjela EU na manje skupine zemalja koje bi se povezale u razne asocijacije.
Preferiram h kako su poredane, 1,2 3 je najlošije.
Ništa, ne bavim se ribolovom samo visokim turizmom. Naime, u Splitu su mi izlili na novo od bronce uvodnicu za sidreni lanac, sva se sjaji. Sutra idem da je stavim na kuvertu uz vitlo od 800 vati. Diže tonu iz mora :)
A na brod sam stavio naravno hercegbosansku zastavu ;)
tebi i hasančetu u inat :D
Banja Luka nije Bosna nego Srpska, odnosno Srbija.
Ts, već sam prešišao većinu dalmoša oko mora i brodova ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Vi vlaji se ionako kupate u peručkom jezeru, bojite se doći u civlizaciju uz more da vas ne špotaju ;) :D
2015-08-06
Ma mos se uguzivat nikad te za dalmosa priznat nece...tebi je najbolje i najljepse ili u srbiji ili bosni..tamo si svoj na svome...imas jezero kod tuzle i mala barkica a doma siepikur37 wrote:vuksadinare wrote:Bosanac i moreplovac...di toga jos ima...oces nac put do banjaluke....mislim jos nisu poceli kopat kanal zadar banja luka...ako ne znas...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:Ti bosanac...jesi sto nasao na moruepikur37 wrote:Tri su opcije:
- Federalizacija EU, jača integracija. Ipak ona se ne može postići tehnički nego širim
političkim i nacionalnim konsenzusom članica oko vrijednosti i principa.
- Opuštanje integracija i ostanak ekonomske zajednice. Europski projekt tu gubi svoj politički značaj i perspektivu.
- Podjela EU na manje skupine zemalja koje bi se povezale u razne asocijacije.
Preferiram h kako su poredane, 1,2 3 je najlošije.
Ništa, ne bavim se ribolovom samo visokim turizmom. Naime, u Splitu su mi izlili na novo od bronce uvodnicu za sidreni lanac, sva se sjaji. Sutra idem da je stavim na kuvertu uz vitlo od 800 vati. Diže tonu iz mora :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mi vlaji smo kuci a ti nisi...epikur37 wrote:Vi vlaji se ionako kupate u peručkom jezeru, bojite se doći u civlizaciju uz more da vas ne špotaju ;) :D
2015-09-08
vuksadinare wrote:Ma mos se uguzivat nikad te za dalmosa priznat nece...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:Bosanac i moreplovac...di toga jos ima...oces nac put do banjaluke....mislim jos nisu poceli kopat kanal zadar banja luka...ako ne znas...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:
Ti bosanac...jesi sto nasao na moru
Pa kakav dalmoš, taman posla. Ali volim podneblje, njegove, mirise, vještine, okuse i povijest...to je ono nešto što vi iza brda nikako da dotaknete ;)
2015-08-06
"idem da je stavim na kuvertu"
i niko te ni sinjo čigov si:)
2014-04-16
vuksadinare wrote:Mi vlaji smo kuci a ti nisi...epikur37 wrote:Vi vlaji se ionako kupate u peručkom jezeru, bojite se doći u civlizaciju uz more da vas ne špotaju ;) :D
da u sesvetama :D
kajgod ja sam doma...doduše bijah u zavičaju jučer ...
2015-08-06
aben wrote:"idem da je stavim na kuvertu"
Jeste, meštar, pa smo došli preko prezimena da je i on imao jednog kuhara s tim prezimenom iz Tuzle u vojsci.
Susretjiv čovjek, rekao sam mu poslati slike kad sve montiram.
ajme jel teško biti opušten i normalan s ljudima ...ts.
2015-08-06
Mislim da mi koji smo dotepli s ljubavlju puno više osjećamo bogatstvo mediterana---Peđa Matvjejević i njegov Brevijar tako to lijepo opisuju sve.
2015-08-06
samo ti navigoj, i pazi kako parkiroš, da nisi na vezu za invalide
2014-04-16
dedalose, bi li ti podržo ukidanje keš manija, pod bilokojon centralnon upravon, hr ili eu..?
2014-04-16
aben wrote:samo ti navigoj, i pazi kako parkiroš, da nisi na vezu za invalide
Eno sam neki dan stao u Preko, na mulu od marine sa strane školjića. Mislio i na školjoć ali plitko.
Ajde, neoliberalna nesrećo, drugi put zaleti se na pivu.
2015-08-06
ni plitko nego bi ti propela zadila za konop:)epikur37 wrote:aben wrote:samo ti navigoj, i pazi kako parkiroš, da nisi na vezu za invalide
Eno sam neki dan stao u Preko, na mulu od marine sa strane školjića. Mislio i na školjoć ali plitko.
pa, popijin kafu baš tote kraj mlina, ali bi me stroh bilo da me ne prijoviš jer sve ča činin je na crno:(
2014-04-16
aben wrote:ni plitko nego bi ti propela zadila za konop:)epikur37 wrote:aben wrote:samo ti navigoj, i pazi kako parkiroš, da nisi na vezu za invalide
pa, popijin kafu baš tote kraj mlina, ali bi me stroh bilo da me ne prijoviš jer sve ča činin je na crno:(
Zato sam nalio statvenu cijev, jer sam bio uhvatio konop u Zadru a na Kornatima pokazalo da prima more. Panika :D
Ako ti platiš, ništa neću reć-
Inače imam poznanike i prijatelje na Ugljanu ali većinom su ljevičari, patizani i to...za bodule inače slovi da su partizani.
2015-08-06
aben wrote:dedalose, bi li ti podržo ukidanje keš manija, pod bilokojon centralnon upravon, hr ili eu..?
zašto bih ti branio da koristiš državni novac? državi je jedino bitno da njene novčanice budu prihvaćene kao sredstvo razmjene, jer te na taj način mogu indirektno natjerati da radiš za državu bez da si toga svjestan
Guest- Guest
Ne smijes se ni zezati danasNoor wrote:Aj bokvuksadinare wrote:Dobro je sad sam osjetio i spoznao...do groba sam zahvalan...idem jest pancetu pa na tulum kod veberaNoor wrote:Mozda si znao..al nisi osjetio.vuksadinare wrote:Doista?...tu spoznaju do sad nisam znao...svakako je vrijedna saznanjaNoor wrote:U privredi nije lako....
2015-09-08
deda hipster wrote:aben wrote:dedalose, bi li ti podržo ukidanje keš manija, pod bilokojon centralnon upravon, hr ili eu..?
zašto bih ti branio da koristiš državni novac? državi je jedino bitno da njene novčanice budu prihvaćene kao sredstvo razmjene, jer te na taj način mogu indirektno natjerati da radiš za državu bez da si toga svjestan
Ovi tvoji pobočnici ne uviđaju da si ti malo promijenio kurs, pa više nisi spaljeni neoliberal.
Ide to s godnama, još malo pa se više ni nećeš ljutiti na žene.
2015-08-06
je, totalne komunjare. jo ih obrazujen, ali tibat će mi nekoliko života za ot poso:(epikur37 wrote:aben wrote:ni plitko nego bi ti propela zadila za konop:)epikur37 wrote:aben wrote:samo ti navigoj, i pazi kako parkiroš, da nisi na vezu za invalide
Zato sam nalio statvenu cijev, jer sam bio uhvatio konop u Zadru a na Kornatima pokazalo da prima more. Panika :D
Ako ti platiš, ništa neću reć-
Inače imam poznanike i prijatelje na Ugljanu ali većinom su ljevičari, patizani i to...za bodule inače slovi da su partizani.
2014-04-16
epikur37 wrote:
Ovi tvoji pobočnici ne uviđaju da si ti malo promijenio kurs, pa više nisi spaljeni neoliberal.
objasnit će ti Aben da moj post-keynesianizam, odnosno Moderna monetarna teorija (MMT) nije neoliberalizan niti ima veze s neoliberalnim kapitalizmom, on ti bolje zna od mene što je to, skoro pa komunizam
Last edited by deda hipster on 29/6/2016, 23:17; edited 1 time in total
Guest- Guest
zbog kontrole. da onemogućiš sivu ekonomiju, i svedeš je na neefikasni barter.deda hipster wrote:aben wrote:dedalose, bi li ti podržo ukidanje keš manija, pod bilokojon centralnon upravon, hr ili eu..?
dakle, bi li podržo?
2014-04-16
točno, ne more liberalno biti, a zabranjivati konkurenciju.deda hipster wrote:epikur37 wrote:
objasnit će ti Aben da moj post-keynesianizam, odnosno Moderna monetarna teorija (MMT) nije neoliberalizan niti ima veze s neoliberalnim kapitalizmom, on ti bolje zna od mene što je to
2014-04-16
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Evropska unija uvodi carine i za proizvode jeftinije od 150 eura
» Slovenija uvodi karantenu Hrvatskoj
» Brisel u rukavicama priprjetio Hrvatskoj:'Svaka drzava u regiji ima da bude u EU,ne planirajte nesto drugo'
» Uber u Hrvatskoj uvodi veliku promjenu, radi se o cijenama
» Srbija, Crna Gora, BiH i Makedonija zbog taksi uvodi Hrvatskoj 20 puta veće takse
» Slovenija uvodi karantenu Hrvatskoj
» Brisel u rukavicama priprjetio Hrvatskoj:'Svaka drzava u regiji ima da bude u EU,ne planirajte nesto drugo'
» Uber u Hrvatskoj uvodi veliku promjenu, radi se o cijenama
» Srbija, Crna Gora, BiH i Makedonija zbog taksi uvodi Hrvatskoj 20 puta veće takse
Page 2 of 4