ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 23 of 50 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 23 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by klerko 29/6/2016, 12:14

shenell wrote:Nije mi jos rođendan :^O

Kler,pa sta ako sam velika. Znaci li to da ne smijem se podruzit sa svojim drustvom?

Kakvo pitanje jebote.
očito sam krivo svatio... mislih da ti je mama sjebala rođendan...

klerko

2014-10-23

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 23 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Arwen 29/6/2016, 12:17

klerko wrote:
shenell wrote:Nije mi jos rođendan :^O

Kler,pa sta ako sam velika. Znaci li to da ne smijem se podruzit sa svojim drustvom?

Kakvo pitanje jebote.
očito sam krivo svatio... mislih da ti je mama sjebala rođendan...

Nije mi jos rođendan. Poanta je da mi sjebe raspolozenje pred rođendan
Arwen
Arwen

Female
2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 29/6/2016, 12:23

E pa ne čestitam više jebemu sve! :^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Arwen 29/6/2016, 12:24

Kic je kriv,siri dezinformacije.
Uopće ne znam odakle mu to :^O
Arwen
Arwen

Female
2014-04-22

Back to top Go down

Post by kic 29/6/2016, 12:25

ja bez rodnog lista na uvid, vise nista :^^
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by klerko 29/6/2016, 12:28

roditelji tome i služe....
al nisi ti više dijete da sebe stavljaš u kontext djeteta...
klerko
klerko

2014-10-23

Back to top Go down

Post by kic 29/6/2016, 12:32

disagree
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by klerko 29/6/2016, 12:34

kic wrote:
klerko wrote:
shenell wrote:Ma nije da.. Na prvu sve prozivim flegmaticno..i onda se zatvorim u sobu i preplacem dan.

Nisi ti već velika cura glede rođendana?
nisi li ti malo previse daddy prema drugima?
vjerojatno jesam... nisam tu da razumijem i bespogovorno tješim nego da kenjam i gunđam...
klerko
klerko

2014-10-23

Back to top Go down

Post by Guest 29/6/2016, 12:35

Stvar je u tome da se ista rana otvara uvijek i uvijek iznova.....ako mislis da je do sada trebala otvrdnuti na mamine ispade,ne vidim kako bi to bilo moguće osim totalnim prekidom odnosa?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/6/2016, 12:44

Mene moj stari u uvijek iznova ziga...
Na kraju zavrsim u suzama.

Ne znam sto reci, od kada se oglusujem, bolje je...
Ne reagiram pa svoju negativnu energiju ne siri na mene. Ne uspije to svaki put ali eto...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Arwen 29/6/2016, 12:45

Evo,to je sto zagy govori.
Arwen
Arwen

Female
2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 29/6/2016, 12:46

A kakve ispade? Ne radis nesto kako ona hoce? Ne slate se sa tvojim nacinom zivota?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/6/2016, 12:47

Ja ti mogu reći što je meni pomoglo....jednim dijelom ignore,jednostavno ignoriras strelice i ne dozvoli da te pogode....vjezbaj na tome...drugo,oprosti i prihvati ih takve kakvi jesu...tako ćeš naći mir....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/6/2016, 12:47

Ima zagy pravo
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by klerko 29/6/2016, 12:55

Lady_D wrote:A kakve ispade? Ne radis nesto kako ona hoce? Ne slate se sa tvojim nacinom zivota?
imam osjecaj da smo uletili u priču...
klerko
klerko

2014-10-23

Back to top Go down

Post by Guest 29/6/2016, 12:59

klerko wrote:
Lady_D wrote:A kakve ispade? Ne radis nesto kako ona hoce? Ne slate se sa tvojim nacinom zivota?
imam osjecaj da smo uletili u priču...
Treba sagledat i maminu stranu. Ovako samo nadagadmo.

Moj stari hoce da zivim kako on zeli. On ima zamisli u glavi o meni i bratu...zamisli o tome kakvi trebamo biti i sto trebamo raditi...
Uzasno je tvrd.
Sto puta me uvrijedio ruznim rijecima.
Svejedno ga volim jebiga, krv nije voda...
Nije ni on svaki put kriv...nekada ja reagiram kako reagiram prema njemu jer nisam naucila drugacije
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Arwen 29/6/2016, 13:02

[quote="Zagy"]Ja ti mogu reći što je meni pomoglo....jednim dijelom ignore,jednostavno ignoriras strelice i ne dozvoli da te pogode....vjezbaj na tome...drugo,oprosti i prihvati ih takve kakvi jesu...tako ćeš naći mir....[/quote

To i pokusavam. Nekad bolje reagiram,nekadlosije.
Ali danas me slomila.
I onda si naravno izvrtim citav film godina i ne slaganja nas dvije pa mi bude jos 'bolje'

Nije uopće bitno o cemu se konkretno radi,bitno je da mi nije jasno kako roditelj ne podrzava svoje dijete,ne veseli se njegovim uspjesima nego ga samo unazađuje
Arwen
Arwen

Female
2014-04-22

Back to top Go down

Post by klerko 29/6/2016, 13:02

ako je ne krivi za rušenje tvinsa onda gubimo vrijeme...
klerko
klerko

2014-10-23

Back to top Go down

Post by Guest 29/6/2016, 13:07

shenell wrote:
Zagy wrote:Ja ti mogu reći što je meni pomoglo....jednim dijelom ignore,jednostavno ignoriras strelice i ne dozvoli da te pogode....vjezbaj na tome...drugo,oprosti i prihvati ih takve kakvi jesu...tako ćeš naći mir....[/quote

To i pokusavam. Nekad bolje reagiram,nekadlosije.
Ali danas me slomila.
I onda si naravno izvrtim citav film godina i ne slaganja nas dvije pa mi bude jos 'bolje'

Nije uopće bitno o cemu se konkretno radi,bitno je da mi nije jasno kako roditelj ne podrzava svoje dijete,ne veseli se njegovim uspjesima nego ga samo unazađuje
Pa vidis o tome se radi... Nemas njenu podrsku ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/6/2016, 13:13

Ako uvijek budes zivjela u tome nikada neces potpuno nauciti misliti svojom glavom. 

Imas oslonac i svoju malu familiju. 

Znam da je jako tesko oprostiti i nauciti zivjeti sa time.
Meni je zagy to jos davno savjetovala i to je jedan od najboljih savjeta koje sam ikada dobila.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 29/6/2016, 13:19

selidba od svojih malo dalje je nekad rjesenje, sto su blizi vise vide tvog zivota, vise razloga za zivciranje s obe strane, ovako su zadovoljniji, samo da si zdrav i ziv :^^
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 23 of 50 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics