UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
E da, odradila sam ono na poslu kako treba.
Na kraju oni zajebali...
taman da prekrije moje neiskustvo
al bit će sve ok
Na kraju oni zajebali...
al bit će sve ok
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Nesudjeni par...romeo i julija....Train_Night wrote:Ooo na forumu imamo "parove" ^^
Guest- Guest
medication wrote:E da, odradila sam ono na poslu kako treba.
Na kraju oni zajebali...
al bit će sve ok
Super!
Guest- Guest
E da, dobro nam se pune UUOT-ovi...
UUOT jebe ne vadi
UUOT jebe ne vadi
2014-04-14
medication wrote:Ja sam nakon stresna 2 dana, 2 sata sna, sad još i fino odvježbala.
Energičnost to the maxx
mislim da ću se u jednom trenutku kad me umor prekine zaspat gdje god se našla
Meni se iz sličnih razloga danas po prvi put u životu dogodilo da sam sneno zakljucala dok sam čekala tramvaj na stanici i prenulo me tek kad je tramvaj progrmio pokraj.
A kad sam napokon stigla doma danas, legla u krevet i mislila kako ću zaspati čim ga dotaknem, vraga. Ništa.
I bravo za dobro odrađen posao!
Guest- Guest
Hvala hvala...
E to, još sam jučer mužu najavila da ću jučer spremit za jest za danas da ne moram kuhat nego da samo mogu leć u krevet i spavat satima
na kraju on zaspao
ja do njega u krevetu
E to, još sam jučer mužu najavila da ću jučer spremit za jest za danas da ne moram kuhat nego da samo mogu leć u krevet i spavat satima
na kraju on zaspao
ja do njega u krevetu
2014-04-14
Vegvísir wrote:medication wrote:Ja sam nakon stresna 2 dana, 2 sata sna, sad još i fino odvježbala.
Energičnost to the maxx
Meni se iz sličnih razloga danas po prvi put u životu dogodilo da sam sneno zakljucala dok sam čekala tramvaj na stanici i prenulo me tek kad je tramvaj progrmio pokraj.
A kad sam napokon stigla doma danas, legla u krevet i mislila kako ću zaspati čim ga dotaknem, vraga. Ništa.
Haga tako sam ja jucer ..samo sto nisam gledao u koji ulazim ..usao u prvi koji je svirao kad je dosao .skroz sam bio pogubljen haha
Pa sam morao neke curice iapitivati gdje se nalazim ^^
Last edited by Train_Night on Tue 28 Jun - 21:02; edited 1 time in total
Zagy wrote:Nesudjeni par...romeo i julija....Train_Night wrote:Ooo na forumu imamo "parove" ^^
Nisam mislio na te umjetnicke...vec jedne hmm pa i oni su umjetnici ..bracala ti moze pojasniti kakvi su to parovi ^^
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
sunrise wrote:E zagy. U 10 mjesecu će biti. Prije nije moguće,jbg
Ja sam taman za martinje opet tu....
Guest- Guest
Train_Night wrote:Vegvísir wrote:medication wrote:Ja sam nakon stresna 2 dana, 2 sata sna, sad još i fino odvježbala.
Energičnost to the maxx
Haga tako sam ja jucer ..samo sto nisam gledao u koji ulazim ..usao u prvi koji je svirao kad je dosao .skroz sam bio pogubljen haha
Pa sam morao neke curice iapitivati gdje se nalazim ^^
Hahaha
Ja sam na povratku doma, nakon ovog prvog incidenta i djelomično odrađenih obaveza, na kraju zvala staru na mob da ne zaspem i ne zaslinim u tramvaju i svejedno sam bila toliko smušena da sam umalo zaboravila izaći na svojoj stanici Inače se dobro nosim s nedostatkom sna, al' danas me valjda akumulirano išamarao...
Guest- Guest
Baš sam nekako i popizdila na sebe... Trebala sam danas izaći na posljednji ispit i na kraju odustala jer sam mislila da sigurno ja to nisam dovoljno dobro apsolvirala. Odustala od ispita da bih poslije vidjela da sve što se pitalo sam u potpunosti znala. Ah. Tulavica.
Guest- Guest
Mene je kukavičluk na faksu koštao bar godinu dana produljenog studiranja...
Na zadnjoj godini sam na sve izlazila i nikad brže nisam spucala ispite...
Na zadnjoj godini sam na sve izlazila i nikad brže nisam spucala ispite...
2014-04-14
Mene kukavicluk kosta ispita
Ali popravljam se
Kukavicluk, strah i stres
Ja sinoc legla sva izmorena od mora i napetog danas, na kraju nisam zaspala do 4 ujutro. bili je zagusljivo, vrelo...
Ali popravljam se
Kukavicluk, strah i stres
Ja sinoc legla sva izmorena od mora i napetog danas, na kraju nisam zaspala do 4 ujutro. bili je zagusljivo, vrelo...
Guest- Guest
Kužim med... Ja sam nekad tupava po tom pitanju jer uvijek hoću bolje i više. Ne mislim tu uopće toliko na brojčanu ocjenu nego na to da dok ja nisam zadovoljna svojim znanjem (što valjda nije slučaj nikad jer naravno da uvijek možeš znati više i šire, ali kvragu, to uopće nije ni poanta ispita) boli me kurac što profesor jest.
I onda ponekad ispadnem onaj tip glupače koji uvijek pizdi kako nije zadovoljna kako je naučila, dobije pet pa je i najbliži i najdraži kolege i kolegice prostrijele pogledom i kažu da prestane srati.
I onda ponekad ispadnem onaj tip glupače koji uvijek pizdi kako nije zadovoljna kako je naučila, dobije pet pa je i najbliži i najdraži kolege i kolegice prostrijele pogledom i kažu da prestane srati.
Guest- Guest
dje god gurneš, ulazi....Zagy wrote:klerko wrote:Ven jor hart stop, vil jor hips anfold?Zagy wrote:klerko wrote:Ti samo teško kažeš ne?Zagy wrote:Ja nisam muško....ne trpam sebi sama....ne svaljuj na mene....
Ja tu rijec ne poznam.....
Nekrofilu hoće....
nisam to htio reć, izazvala si me....
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
prazan mi je frizder ...strasno
EstebanEnrique-
2014-04-16
wolverine wrote:prazan mi je frizder ...strasno
koji ce ti moj, ionako je ramazan...