UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
klerko wrote:shenell wrote:klerko wrote:shenell wrote:veber wrote:
Ne zelim umrijeti
nećeš....
za početak odi na one preglede....
Uh,moram prvo naći vremena.
Kler koliko ti imas godina
ja ko i zagi...
kolko ti imaš fore....
Znaci 37,kao i moj brat.
Arwen- Posts : 1830
2014-04-22
kic wrote:meni nije bed raspravljati, ali bojim se da moje misli neće zvučati mind challenging već kao uvreda nekima, ja potpuno razumijem svakoga, ja sam išao u Crkvu na vjeronauk, u školi poslije u Hrvatskoj mi nije bio sličan osjećaj, ok stariji si nešto i sve..
teške teme nisu za ovaj podforum, samo se živćanimo bezveze, ne vjerujem da se bogznašta događa poslije smrti, ali više nisam siguran iz nekih drugih razloga koji nemaju veze s religijom skroz..
A jebiga, sve može nekome zvučati kao uvreda, po tome ne bismo nikada raspravljali.
Začudo, čak i ne živčanim, piskaram u pauzi živčanjenja nad nečim drugim.
Guest- Guest
Train_Night wrote:Ali eo post to ste svi zavadjeni ..ja cu biti "zajednicki neprijatelj"
Stoga pitanje za sve ...sto mislite kako dozivljavam religiju ? Bas da vidim kako me dozivljavate :)
kao koristan tool za pomoć u uređenju društva, ali ako se pretjera kočnica napretku
ps. + those sexy nuns
ak napišem da me boli kiki, razapet ćete me...Train_Night wrote:Ali eo post to ste svi zavadjeni ..ja cu biti "zajednicki neprijatelj"
Stoga pitanje za sve ...sto mislite kako dozivljavam religiju ? Bas da vidim kako me dozivljavate :)
jebe mi se dok ne ulaziš u moj prostor...
2014-12-30
Vegvísir wrote:kic wrote:meni nije bed raspravljati, ali bojim se da moje misli neće zvučati mind challenging već kao uvreda nekima, ja potpuno razumijem svakoga, ja sam išao u Crkvu na vjeronauk, u školi poslije u Hrvatskoj mi nije bio sličan osjećaj, ok stariji si nešto i sve..
teške teme nisu za ovaj podforum, samo se živćanimo bezveze, ne vjerujem da se bogznašta događa poslije smrti, ali više nisam siguran iz nekih drugih razloga koji nemaju veze s religijom skroz..
A jebiga, sve može nekome zvučati kao uvreda, po tome ne bismo nikada raspravljali.
Začudo, čak i ne živčanim, piskaram u pauzi živčanjenja nad nečim drugim.
da smo svi razumni, ništa se ne bi događalo - dostojevski :^^
ti si već istriggerana, ovo je mlaka raspra za te :^^
medication wrote:Meni nije bed razgovarati o religiji, ali mislim da nisam plodno tlo za te teme.
Meni se neda jer sam se puno puta uvukla u visesatnu raspravu.
Vjerujem da postoji nesto,ne vjerujem u nikakva rajska ili paklena jezera ili sto već pise u Blibliji niti u nju samu.to sam i ja mogla napisati.
Totalno postujem tuđi izbor,ali kad mi pocnu tumaciti bibliju skrate mi godinu zivota
Arwen-
2014-04-22
Train_Night wrote:Govorim o ovome sto ovdje vidimVegvísir wrote:Train_Night wrote:
Veg ,sorry ali ti si klasicni brainwash filozofskog fakulteta sto se tice religije
Jao, blacksteru, nemaš ti pojma što ja točno mislim o religiji i kako je doživljavam, al' ajd'. Da si čitao išta od onog koliko sam pisala na tom podforumu (a pisala sam pun kurac!) znao bi, al' ajd', nema veze, mogu živjeti s tim.
Ma slobodno, ne daj se smesti.
Samo eto, izgleda da je redundancija ponekad zaista nužnost.
Guest- Guest
shenell wrote:medication wrote:Meni nije bed razgovarati o religiji, ali mislim da nisam plodno tlo za te teme.
Vjerujem da postoji nesto,ne vjerujem u nikakva rajska ili paklena jezera ili sto već pise u Blibliji niti u nju samu.to sam i ja mogla napisati.
Totalno postujem tuđi izbor,ali kad mi pocnu tumaciti bibliju skrate mi godinu zivota
Mene je teško više uvući u raspravu jer me ne zanima religija uopće, pa nemam o čemu ni raspravljat. Jednostavno mi je dosadna tema.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
ne menjaj temu.....shenell wrote:Kakva prilika za Mađarsku jaooo
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
veber wrote:ak napišem da me boli kiki, razapet ćete me...Train_Night wrote:Ali eo post to ste svi zavadjeni ..ja cu biti "zajednicki neprijatelj"
Ti stvarno ne razumijes s kime pricas
Tvoj scenski nastup koje ove curice ovdje puse samo jedno znaci :)
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
klerko wrote:beti jesi ti za ili protiv vjeronauka u školi?
ja sam za to da moje dijete samo odluci sto ce pohadjat
betty.boop-
2015-01-23
Morao si me odatikic wrote:Train_Night wrote:Ali eo post to ste svi zavadjeni ..ja cu biti "zajednicki neprijatelj"
kao koristan tool za pomoć u uređenju društva, ali ako se pretjera kočnica napretku
ps. + those sexy nuns
kic wrote:da smo svi razumni, ništa se ne bi događalo - dostojevski :^^
ti si već istriggerana, ovo je mlaka raspra za te :^^
Religija je zanimljiva tema kojom se više ne stignem toliko baviti pa, eto, čak i ovakvo što zaveseli.
Last edited by Vegvísir on 26/6/2016, 22:30; edited 1 time in total
Guest- Guest
betty.boop wrote:klerko wrote:beti jesi ti za ili protiv vjeronauka u školi?
ja sam za to da moje dijete samo odluci sto ce pohadjat
sa 7 godina?
ko sad sere....
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
Train_Night wrote:Morao si me odatikic wrote:Train_Night wrote:Ali eo post to ste svi zavadjeni ..ja cu biti "zajednicki neprijatelj"
ps. + those sexy nuns
najbolji fetiš koji sam napustio :^^ nothing's pure anymore, only the nuns
medication wrote:hahahahahaaa
https://gfycat.com/FabulousLimpGadwall
Guest- Guest
medication wrote:shenell wrote:medication wrote:Meni nije bed razgovarati o religiji, ali mislim da nisam plodno tlo za te teme.
Mene je teško više uvući u raspravu jer me ne zanima religija uopće, pa nemam o čemu ni raspravljat. Jednostavno mi je dosadna tema.
Meni je to teaka tema pa niti ne spominjem.
Ali oko sebe imam ljude koji su protestanti,ne nam jesi li se ikad susrela s njima,ali sto ti mogu udavit :^O
Arwen-
2014-04-22
budalo.Train_Night wrote:veber wrote:ak napišem da me boli kiki, razapet ćete me...Train_Night wrote:Ali eo post to ste svi zavadjeni ..ja cu biti "zajednicki neprijatelj"
Ti stvarno ne razumijes s kime pricas
Tvoj scenski nastup koje ove curice ovdje puse samo jedno znaci :)
kada ti roknu granatu, a ti preživiš, a oni okolo tebe ne.
ne jebe te više smrt, slaviš samo produžetke....
pa vi nastavite u revijalnom tonu.
2014-12-30
Iron Maiden vs Metallica ?Vegvísir wrote:
Religija jezanimljiva tema kojom se više ne stignem toliko baviti pa, eto, čak i ovakvo što zaveseli.
Nije bilo dugo...
Train_Night wrote:Iron Maiden vs Metallica ?Vegvísir wrote:
Religija jezanimljiva tema kojom se više ne stignem toliko baviti pa, eto, čak i ovakvo što zaveseli.
Nije bilo dugo...
Pitaš pizdarije.
Metallica.
Guest- Guest
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)