UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
u grbu moje obitelji je propeti konj i jahač bez sedla s mačem u ruci, nema nikakvog križa.kic wrote:veber wrote:ne, samo koliko sam vidio u mojoj obitelji po očevoj strani kršanstvo nije nikad saživjelo kao ni na sjeveru europe. i dalje ostali neki običaji stariji od kršćanstva.kic wrote:veber uvik kontra xD
zato svi imaju križeve u zastavama gore :^^
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Train_Night wrote:Ja ne znamLady_D wrote:
pa zna se u stan vatikan najvise ulaze
bas
Guest- Guest
ti imas grb, a imao si i sluskinjeveber wrote:u grbu moje obitelji je propeti konj i jahač bez sedla s mačem u ruci, nema nikakvog križa.kic wrote:veber wrote:ne, samo koliko sam vidio u mojoj obitelji po očevoj strani kršanstvo nije nikad saživjelo kao ni na sjeveru europe. i dalje ostali neki običaji stariji od kršćanstva.kic wrote:veber uvik kontra xD
Guest- Guest
kic wrote:
jebiga, petominutno javljanje sigurno nije isto kao par godina života..
ljudska nesreća je ekvilibrijum, koji je argument ovdje, odustajanje od vjere bi spasilo hrvate u bih? wtf
naravno da ne želim omalovažit tvoju stuaciju, nedaj bože nikome...
međutim, bi li te bilo briga za krunicu da je svebilo ok?
krunicu sam i ja ko klinac nosio... bila moda jbg.... krunicu oko vrata a na privjesku metke....
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
veber wrote:u grbu moje obitelji je propeti konj i jahač bez sedla s mačem u ruci, nema nikakvog križa.kic wrote:veber wrote:ne, samo koliko sam vidio u mojoj obitelji po očevoj strani kršanstvo nije nikad saživjelo kao ni na sjeveru europe. i dalje ostali neki običaji stariji od kršćanstva.kic wrote:veber uvik kontra xD
u mojoj zlatni playstation i boca red bulla.
shenell wrote:Kic kad ćes mi popravit smajliće?
pitao sam neke forumotion nadadmine, nemam još odgovora..
Tvoje odrastanje u nesreći i nije neko normalno okruzenje i to sto se ti sjećaš odlazaka na vjeronauk kao pozitivnog je tvoje iskustvo.....da si imao normalno djetinjstvo bio bi stabilniji sigurno....ovako brkas kruske i jabuke i pripisujes dobro slucajnog grani koja te povukla.....
Najvise me smeta strah kao osnovno sredstvo manipulacije u KC
Guest- Guest
nije.Train_Night wrote:Ak je poligamija.sign me up^^veber wrote:ne, samo koliko sam vidio u mojoj obitelji po očevoj strani kršanstvo nije nikad saživjelo kao ni na sjeveru europe. i dalje ostali neki običaji stariji od kršćanstva.kic wrote:veber uvik kontra xD
neki drugi običaji. tipa, kada želiš nekome dobro i da ozdravi u bolesti baciš kamenčić u vodu, ako se ne porežeš dok si radiš dom nije dobro, pa se onda namjerno zarezali ako se nikome nije desilo nikaj na baušteli
ili na proljetni ekvinocij se uvijek palila vatra van kuće.
odjeci nekih starih običaja...
2014-12-30
Lady_D wrote:ti imas grb,
aha
a imao si i sluskinje
ne ja, moji roditelji, djedovi, pradjedovi, prapra imali kmetove....
2014-12-30
klerko wrote:kic wrote:
jebiga, petominutno javljanje sigurno nije isto kao par godina života..
ljudska nesreća je ekvilibrijum, koji je argument ovdje, odustajanje od vjere bi spasilo hrvate u bih? wtf
naravno da ne želim omalovažit tvoju stuaciju, nedaj bože nikome...
međutim, bi li te bilo briga za krunicu da je svebilo ok?
krunicu sam i ja ko klinac nosio... bila moda jbg.... krunicu oko vrata a na privjesku metke....
nije bila moda, ja svoju uvijek nosim u ruksaku, jednom sam je bacio u smeće, ko kaže da je vjera monolitna? tko ne sumnja i ne živi svoju vjeru, vratio sam se do kontejnera i vadio je, ne nosim je nikad oko vrata, ali uvijek se sjećam tko mi je dao i kad..
da je sve bilo oke? kad su egzistencijalna pitanja riješena, onda se bavimo nebitnim pitanjima, zelenim takoreć, psihologija je u stvari devalvacija filozofije, najveća greška civilizacije što je filozofija potonula i dala mjesta tim disciplinama..
Zagy wrote:Tvoje odrastanje u nesreći i nije neko normalno okruzenje i to sto se ti sjećaš odlazaka na vjeronauk kao pozitivnog je tvoje iskustvo.....da si imao normalno djetinjstvo bio bi stabilniji sigurno....ovako brkas kruske i jabuke i pripisujes dobro slucajnog grani koja te povukla.....
i opet svi mislimo eshatološki, strah od smrti je potpuno utemeljen i uvijek će postojati, neke druge stvari kao manipuliranje neproporcionalnim kaznama je nešto drugo..
prestaniveber wrote:Lady_D wrote:ti imas grb,
ahaa imao si i sluskinje
ne ja, moji roditelji, djedovi, pradjedovi, prapra imali kmetove....
on topic: bit je u tome da dijete ne mora ici na vjeronauk i nedjeljnu misu da bi spoznao boga...
bog nema veze sa crkvom, a jos manje, sa onima koji predaju "o njemu"
ako hoce i zeli, naucit ce sam
tamo ti ionako nabiju same frustracije i strahove, a da mi prostis, neki su ograniceni i full of shit
jednom samo sam upoznala zenu koja se moli bogu, vjeruje u boga, ali u crkvu ne ide, jer se, kaze, ne slaze sa crkvenim dogama
taj jedan sat bolje neka dijete potrosi igrajuci se i gledajuci crtice... a pitanje o bogu si kad tad i sam postavis...ima vremena i mlad je
i ima roditelje koji mu mogu sve objasniti...objektivno
Guest- Guest
Lady_D wrote:
jednom samo sam upoznala zenu koja se moli bogu, vjeruje u boga, ali u crkvu ne ide, jer se, kaze, ne slaze sa crkvenim dogama
od kad cuvaju doge u crkvi?
Guest- Guest
kic wrote:shenell wrote:Kic kad ćes mi popravit smajliće?
pitao sam neke forumotion nadadmine, nemam još odgovora..
To je zato sto se radi o meni jel? Ja nisam dovoljno bitna pa noje ni bitno. No krasno
Arwen-
2014-04-22
Strah od smrti je tu jer te sopaju strahom o nadgrobnom zivotu,simple.....
Ja jako dobro poznajem crkveno ucenje jer sam jednom bila jako zagrizena u tome.....u potrazi za odgovorima.....licemjerno je davati takve "odgovore" na pitanja jer si i sam izgubljen pa ce ti biti lakše povuces li gomilu za sobom....licemjerstvo je jako zastupljeno u KC....umanjuju čovjeka a uvecavaju strah....
Ja jako dobro poznajem crkveno ucenje jer sam jednom bila jako zagrizena u tome.....u potrazi za odgovorima.....licemjerno je davati takve "odgovore" na pitanja jer si i sam izgubljen pa ce ti biti lakše povuces li gomilu za sobom....licemjerstvo je jako zastupljeno u KC....umanjuju čovjeka a uvecavaju strah....
Guest- Guest
koji jebeni strah od smrti?
strah me da ne padnem djeci na teret.
2014-12-30
uce druge strahu, a ne boje se svoje prljave guzice...koju nisu oprali u bideu :P
Guest- Guest
veber wrote:koji jebeni strah od smrti?
Ti se ne bojis smrti?
Arwen-
2014-04-22
a strah od sluskinja?veber wrote:koji jebeni strah od smrti?
Guest- Guest
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)