ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 34 of 50 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 34 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by veber 26/6/2016, 21:25

kic wrote:
veber wrote:
kic wrote:veber uvik kontra xD
ne, samo koliko sam vidio u mojoj obitelji po očevoj strani kršanstvo nije nikad saživjelo kao ni na sjeveru europe. i dalje ostali neki običaji stariji od kršćanstva.

zato svi imaju križeve u zastavama gore :^^
u grbu moje obitelji je propeti konj i jahač bez sedla s mačem u ruci, nema nikakvog križa.

veber

2014-12-30

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 34 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 26/6/2016, 21:26

Train_Night wrote:
Lady_D wrote:
pa zna se u stan vatikan najvise ulaze

Ja ne znam  :W
affraid :^0

bas
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/6/2016, 21:26

veber wrote:
kic wrote:
veber wrote:
ne, samo koliko sam vidio u mojoj obitelji po očevoj strani kršanstvo nije nikad saživjelo kao ni na sjeveru europe. i dalje ostali neki običaji stariji od kršćanstva.

u grbu moje obitelji je propeti konj i jahač bez sedla s mačem u ruci, nema nikakvog križa.
ti imas grb, a imao si i sluskinje  :shy
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Arwen 26/6/2016, 21:26

Jao opet prica o vjeri
Arwen
Arwen

Female
2014-04-22

Back to top Go down

Post by klerko 26/6/2016, 21:27

kic wrote:

jebiga, petominutno javljanje sigurno nije isto kao par godina života..

ljudska nesreća je ekvilibrijum, koji je argument ovdje, odustajanje od vjere bi spasilo hrvate u bih? wtf

naravno da ne želim omalovažit tvoju stuaciju, nedaj bože nikome...
međutim, bi li te bilo briga za krunicu da je svebilo ok?

krunicu sam i ja ko klinac nosio... bila moda jbg.... krunicu oko vrata a na privjesku metke....
klerko
klerko

2014-10-23

Back to top Go down

Post by Arwen 26/6/2016, 21:27

Kic kad ćes mi popravit smajliće?
Arwen
Arwen

Female
2014-04-22

Back to top Go down

Post by kic 26/6/2016, 21:28

veber wrote:
kic wrote:
veber wrote:

u mojoj zlatni playstation i boca red bulla.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by kic 26/6/2016, 21:28

shenell wrote:Kic kad ćes mi popravit smajliće?

pitao sam neke forumotion nadadmine, nemam još odgovora..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 26/6/2016, 21:29

Tvoje odrastanje u nesreći i nije neko normalno okruzenje i to sto se ti sjećaš odlazaka na vjeronauk kao pozitivnog je tvoje iskustvo.....da si imao normalno djetinjstvo bio bi stabilniji sigurno....ovako brkas kruske i jabuke i pripisujes dobro slucajnog grani koja te povukla.....

Najvise me smeta strah kao osnovno sredstvo manipulacije u KC
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 26/6/2016, 21:29

Train_Night wrote:
veber wrote:
Ak je poligamija.sign me up^^
nije.
neki drugi običaji. tipa, kada želiš nekome dobro i da ozdravi u bolesti baciš kamenčić u vodu, ako se ne porežeš dok si radiš dom nije dobro, pa se onda namjerno zarezali ako se nikome nije desilo nikaj na baušteli :D

ili na proljetni ekvinocij se uvijek palila vatra van kuće.
odjeci nekih starih običaja...

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 26/6/2016, 21:32

Lady_D wrote:ti imas grb,

aha
a imao si i sluskinje  :shy

ne ja, moji roditelji, djedovi, pradjedovi, prapra imali kmetove....

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by kic 26/6/2016, 21:32

klerko wrote:
kic wrote:

jebiga, petominutno javljanje sigurno nije isto kao par godina života..

ljudska nesreća je ekvilibrijum, koji je argument ovdje, odustajanje od vjere bi spasilo hrvate u bih? wtf

naravno da ne želim omalovažit tvoju stuaciju, nedaj bože nikome...
međutim, bi li te bilo briga za krunicu da je svebilo ok?

krunicu sam i ja ko klinac nosio... bila moda jbg.... krunicu oko vrata a na privjesku metke....

nije bila moda, ja svoju uvijek nosim u ruksaku, jednom sam je bacio u smeće, ko kaže da je vjera monolitna? tko ne sumnja i ne živi svoju vjeru, vratio sam se do kontejnera i vadio je, ne nosim je nikad oko vrata, ali uvijek se sjećam tko mi je dao i kad..

da je sve bilo oke? kad su egzistencijalna pitanja riješena, onda se bavimo nebitnim pitanjima, zelenim takoreć, psihologija je u stvari devalvacija filozofije, najveća greška civilizacije što je filozofija potonula i dala mjesta tim disciplinama..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by kic 26/6/2016, 21:38

Zagy wrote:Tvoje odrastanje u nesreći i nije neko normalno okruzenje i to sto se ti sjećaš odlazaka na vjeronauk kao pozitivnog je tvoje iskustvo.....da si imao normalno djetinjstvo bio bi stabilniji sigurno....ovako brkas kruske i jabuke i pripisujes dobro slucajnog grani koja te povukla.....

Najvise me smeta strah kao osnovno sredstvo manipulacije u KC

i opet svi mislimo eshatološki, strah od smrti je potpuno utemeljen i uvijek će postojati, neke druge stvari kao manipuliranje neproporcionalnim kaznama je nešto drugo..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 26/6/2016, 21:39

veber wrote:
Lady_D wrote:ti imas grb,

aha
a imao si i sluskinje  :shy

ne ja, moji roditelji, djedovi, pradjedovi, prapra imali kmetove....
prestani  :^0 :^0 :^0

on topic: bit je u tome da dijete ne mora ici na vjeronauk i nedjeljnu misu da bi spoznao boga... 
bog nema veze sa crkvom, a jos manje, sa onima koji predaju "o njemu"
ako hoce i zeli, naucit ce sam
tamo ti ionako nabiju same frustracije i strahove, a da mi prostis, neki su ograniceni i full of shit

jednom samo sam upoznala zenu koja se moli bogu, vjeruje u boga, ali u crkvu ne ide, jer se, kaze, ne slaze sa crkvenim dogama

taj jedan sat bolje neka dijete potrosi igrajuci se i gledajuci crtice... a pitanje o bogu si kad tad i sam postavis...ima vremena i mlad je
i ima roditelje koji mu mogu sve objasniti...objektivno
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/6/2016, 21:40

Lady_D wrote:

jednom samo sam upoznala zenu koja se moli bogu, vjeruje u boga, ali u crkvu ne ide, jer se, kaze, ne slaze sa crkvenim dogama

od kad cuvaju doge u crkvi? :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Arwen 26/6/2016, 21:45

kic wrote:
shenell wrote:Kic kad ćes mi popravit smajliće?

pitao sam neke forumotion nadadmine, nemam još odgovora..

To je zato sto se radi o meni jel? Ja nisam dovoljno bitna pa noje ni bitno. No krasno
Arwen
Arwen

Female
2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 26/6/2016, 21:45

Strah od smrti je tu jer te sopaju strahom o nadgrobnom zivotu,simple.....

Ja jako dobro poznajem crkveno ucenje jer sam jednom bila jako zagrizena u tome.....u potrazi za odgovorima.....licemjerno je davati takve "odgovore" na pitanja jer si i sam izgubljen pa ce ti biti lakše povuces li gomilu za sobom....licemjerstvo je jako zastupljeno u KC....umanjuju čovjeka a uvecavaju strah....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 26/6/2016, 21:47

koji jebeni strah od smrti?
strah me da ne padnem djeci na teret.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 26/6/2016, 21:47

uce druge strahu, a ne boje se svoje prljave guzice...koju nisu oprali u bideu :P
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Arwen 26/6/2016, 21:48

veber wrote:koji jebeni strah od smrti?

Ti se ne bojis smrti?
Arwen
Arwen

Female
2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 26/6/2016, 21:48

veber wrote:koji jebeni strah od smrti?
a strah od sluskinja?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 34 of 50 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics