UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Ja biram ć i č i omakne se milimetar lijevoZagy wrote:sunrise wrote:Super mi je vjeronauk bio
Uvijek 5
Predmet za popravljanje prosjeka :D
Hrvatski bio koliko?
I ovo s mobom zaboravi...mob pamti tvoje pisanje....
Gluposti, vidi se da si žensko. :D To je nakaradna opciju koja je isključena na mom jer ne volim da mi drugi predlažu :D
Vjeronauk da, transvestiti ne
Guest- Guest
veber wrote:glupost.kic wrote:
mislim da je sat vjeronauka bolji od slobodnog sata..
mojoj maloj se zalomilo da ima prvi i zadnji sat...
sin je uredno čitao u knjižnici od škole.
to je supstitucija, slobodan sat nije, bolje da dobije nekakav weltanschau, makar ga odbacio poslije, barem će ga odbaciti iz vlastitih razloga sumnje i skepse, a ne pomodne kritike..
sunrise wrote:
Ja biram ć i č i omakne se milimetar lijevo
Gluposti, vidi se da si žensko. :D To je nakaradna opciju koja je isključena na mom jer ne volim da mi drugi predlažu :D
Vjeronauk da, transvestiti ne
Misliš na ovakve muškarce u haljinama?
Guest- Guest
Moj muž ne bi dozvolio da ja i hoću...a neću....
Hoce si istetovirati "glaube ist krieg"
Guest- Guest
kic wrote:veber wrote:glupost.kic wrote:
to je supstitucija, slobodan sat nije, bolje da dobije nekakav weltanschau, makar ga odbacio poslije, barem će ga odbaciti iz vlastitih razloga sumnje i skepse, a ne pomodne kritike..
Ili će ga naučiti da umjesto sumnja i propitkuje, slijepo prihvaća i vjeruje. Vidiš, može u oba smjera.
Guest- Guest
jebote moji su ateisti 200g i najbolje da ga upišem na vjeronauk jer je to modiš...kic wrote:veber wrote:glupost.kic wrote:
glupost...
2014-12-30
ih glaube in die(or das) birZagy wrote:Moj muž ne bi dozvolio da ja i hoću...a neću....
2014-12-30
osobno sam protiv vjeronauka u školama kao i ostaim državnim institucijama...
smatram da je vjeronauku mjesto u crkvi i da bi se vjeru trebalo tretirati kao udrugu i prakticirati u svoje slobodno vrijeme... nije da nema prostora na vjeronauku čut neš pametno, ali možda bi korisnije bilo čut o tome kako posuđeni novac nije ustvari tvoj i kako šećer nije zdrav u prehrani...
doduše kad nemaš vizije, cilja ni želje da neš napraviš za opće dobro, najbolje je rješenje slizat se s crkvom da ti ona bude saveznik u održanju na vlasti... cijena je prihvatljiva- ljudske duše...
smatram da je vjeronauku mjesto u crkvi i da bi se vjeru trebalo tretirati kao udrugu i prakticirati u svoje slobodno vrijeme... nije da nema prostora na vjeronauku čut neš pametno, ali možda bi korisnije bilo čut o tome kako posuđeni novac nije ustvari tvoj i kako šećer nije zdrav u prehrani...
doduše kad nemaš vizije, cilja ni želje da neš napraviš za opće dobro, najbolje je rješenje slizat se s crkvom da ti ona bude saveznik u održanju na vlasti... cijena je prihvatljiva- ljudske duše...
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
veber-
2014-12-30
klerko wrote:osobno sam protiv vjeronauka u školama kao i ostaim državnim institucijama...
Zaljubit cu se u ovog klera
Guest- Guest
Zapravo, kao što sam već gore rekla, ne bih imala problem s vjeronaukom nekonfesionalnog tipa kakav se provodi u nekim državama. Religija je jedan od društvenih sistema koji ima svoju ulogu u društvu i nije loše da se nešto i nauči, k vragu, onda o tim religijama. Ali konfesionalni tip vjeronauka mi je za vjersku zajednicu koja prakticira tu vjeru.
Guest- Guest
sunrise wrote:Vegeta
Ma Zagy mi izgleda ko transvestit,lol
Jača od dosta muskih jesam.....a i jezik treniram redovito,pored ostalih mišića....
Guest- Guest
veber wrote:počeo malo učit njemački
die, der, das
Artikle cu zadnje savladati....pored djece u skoli....
Guest- Guest
marksizam do 90-ih ili vjeronauk od 90-ih isti kurac.Vegvísir wrote:Zapravo, kao što sam već gore rekla, ne bih imala problem s vjeronaukom nekonfesionalnog tipa kakav se provodi u nekim državama. Religija je jedan od društvenih sistema koji ima svoju ulogu u društvu i nije loše da se nešto i nauči, k vragu, onda o tim religijama. Ali konfesionalni tip vjeronauka mi je za vjersku zajednicu koja prakticira tu vjeru.
samo kao sredstvo indoktrinacije...
2014-12-30
kakve artikle?Zagy wrote:veber wrote:počeo malo učit njemački
die, der, das
Artikle cu zadnje savladati....pored djece u skoli....
2014-12-30
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)