UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Zagy wrote:Zanimljivo na koliko nerazumijevanja nailazim jer ne zelim dijete dati na religiju tj. Vjeronauk.....
Od koga?
Guest- Guest
Ma od poznanika.....veg....i učitelj mi je rekao tipa "zadto ne,to je samo jedna 5 vise u udžbeniku"
Guest- Guest
za moju djecu pričala "časna" da ne idu na vjeronauk jer su eto židovi....Zagy wrote:Zanimljivo na koliko nerazumijevanja nailazim jer ne zelim dijete dati na religiju tj. Vjeronauk.....
zbog prezimena.
pa sam joj išao objasniti par stvari o životu, od tada zavladao mir...
2014-12-30
Moj bog je moja drogakic wrote:a koja je supstitucija vjeronauku?
Moj drog je moja boga^^
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
Zagy wrote:Ma od poznanika.....veg....i učitelj mi je rekao tipa "zadto ne,to je samo jedna 5 vise u udžbeniku"
Nda, a što s tom još jednom peticom ide i usvajanje čitavog skupa religijskih vrijednosti i obrazaca ponašanja koji ne moraju biti kompatibilni s vašim stavovima, to ništa...
Zapravo, kakav je uopće model vjeronauka u Austriji? Obrazovanje o religijama (gdje su zastupljene sve religije i uči se iz nekakve komparativne perspektive, deskriprivno-povijesni pristup), obrazovanje u religiju (vjeroučitelj je nužno vjernik, uči se o drugim religijama iz perspektive te jedne religije, vjerska zajednica kroji kurikulum i cilj je formirati nove vjernike) ili obrazovanje iz religije (moralni i etički pristupi različitih religija, učenici ih ravnopravno upoznaju i sami formiraju osobne stavove o moralnim problemima)?
Guest- Guest
Train_Night wrote:Moj bog je moja drogakic wrote:a koja je supstitucija vjeronauku?
Moj drog je moja boga^^
mislim da je sat vjeronauka bolji od slobodnog sata..
Ma ja radim kako ja smatram da je najbolje za njih....strah im nije potreban u zivotu plus želim da razmišljaju svojom glavom a ne prihvaćaju nešto samo zato jer je to netko gore rekao.....
Od prije mali se nenormalno preispitiva otkad pohadja katoličku privatnu sku,točnije od prve pričesti....dijete misli da je sve grijeh sto radi....i kad zna da je u prabu,opet se preispitiva.....meni bi tu alarm proradio....
Od prije mali se nenormalno preispitiva otkad pohadja katoličku privatnu sku,točnije od prve pričesti....dijete misli da je sve grijeh sto radi....i kad zna da je u prabu,opet se preispitiva.....meni bi tu alarm proradio....
Guest- Guest
kic wrote:Train_Night wrote:Moj bog je moja drogakic wrote:a koja je supstitucija vjeronauku?
[size=40]Moj drog je moja boga^^
[/size]
Zasto?
Guest- Guest
Istinakic wrote:
Vidis kakav sam divan ispao,vrijedan,pomazem ljudima....^^
2015-10-11
kic wrote:Train_Night wrote:Moj bog je moja drogakic wrote:a koja je supstitucija vjeronauku?
Moj drog je moja boga^^
Ako si vjernik, da. Ako nisi, not so much.
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Vjeronauk je ovdje slobodniji i prilagođeniji djeci ali se uče osnove koje ja ne zelim da on usvaja....ako zeli spoznati ce sam....
Ima inace katolicki,evangelicki,ortodoksni i islamski....na marcovoj skoli ima samo prvi....
Ima inace katolicki,evangelicki,ortodoksni i islamski....na marcovoj skoli ima samo prvi....
Guest- Guest
Train_Night wrote:Istinakic wrote:
Možda si ispao takav usprkos satovima vjeronauka.
Guest- Guest
Zagy wrote:Vjeronauk je ovdje slobodniji i prilagođeniji djeci ali se uče osnove koje ja ne zelim da on usvaja....ako zeli spoznati ce sam....
Znači obrazovanje u religiju, kao i kod nas
Guest- Guest
Vegvísir wrote:kic wrote:Train_Night wrote:Moj bog je moja drogakic wrote:a koja je supstitucija vjeronauku?
[size=40]Moj drog je moja boga^^
[/size]
Ako si vjernik, da. Ako nisi, not so much.
Nek igra stolni tenis radije....bar razvija motoricke sposobnosti....supstitucija zakrzljavanju na vjeronauku....
Guest- Guest
glupost.kic wrote:
mojoj maloj se zalomilo da ima prvi i zadnji sat...
sin je uredno čitao u knjižnici od škole.
2014-12-30
Vegvísir wrote:Train_Night wrote:Istinakic wrote:
Možda si ispao takav usprkos satovima vjeronauka.
Razumijem tvoj skepticizam ,zrno sumnje i u meni zivi otkako nisam od boce vina uspio dobiti deset punih boca vina:W:
Last edited by Train_Night on 26/6/2016, 20:05; edited 1 time in total
2015-10-11
nemoj ga upista, što god "selo" reklo...Zagy wrote:veber wrote:vjeronauku nije mjesto u školi...
2014-12-30
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)