Indijanska imena i nadimci na forumu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Indijanska imena i nadimci na forumu
Malo sam razmišljao i došao do zaključka da nickovi na ovom forumu u nečemu podsjećaju na indijanska imena iz westerna i stripova. Radi se o nekim nickovima.
Evo recimo jastreb bi komotno moglo biti indijansko ime,ali samo kad bi ispred imenice stajao neki pridjev poput Bijeli,Brzi,Noćni i sl. ili pak kada bi iza imenice bio neki dodatak kao primjerice "koji vrišti" , "koji pišti" isl.
Marcellus ni po čemu ne bi moglo biti indijansko ime,ali ako bi ga malo hispanizirali i stavili Marcello,onda bi to komotno mogao biti neki poglavica Apača ili navahosa kojeg su u mladosti odgojili misionari.
Idealno indijansko ime bila bi Mutava Baštarda.
Veber ne dolazi u obzir,a pogotovo ne Iknar je gay,iako bi samo ime Iknar baš indijanski zvučalo.
Ero,ne dolazi u obzir osim ako nije Pero,ali ne Petar,već Gavranovo oli Orlovo pero.
Epikur nula bodova. Provcator također. Sora bi i mogla proći kao neka skvo,ali ne i Kaja 33,ili Stanojko.
Džango bi mogao biti neki odmetnuti poglavica odmetnutog plemena,ali on bi bio ne čisti indijanac,nego melez,tj.mješanac,sin siromašnog traperqa,koji je postao bogati i ugledni industijalac i koji je otjerao svog sina meleza i skvo kako mu ne bi pravili smetnje u političkoj kareijeri među glavešinama iz Vošinktona.
Ewa bi još i mogla proći,kao i Nur.
Pižon nikako,pa čak ni kad bi bio golub.
Evo recimo jastreb bi komotno moglo biti indijansko ime,ali samo kad bi ispred imenice stajao neki pridjev poput Bijeli,Brzi,Noćni i sl. ili pak kada bi iza imenice bio neki dodatak kao primjerice "koji vrišti" , "koji pišti" isl.
Marcellus ni po čemu ne bi moglo biti indijansko ime,ali ako bi ga malo hispanizirali i stavili Marcello,onda bi to komotno mogao biti neki poglavica Apača ili navahosa kojeg su u mladosti odgojili misionari.
Idealno indijansko ime bila bi Mutava Baštarda.
Veber ne dolazi u obzir,a pogotovo ne Iknar je gay,iako bi samo ime Iknar baš indijanski zvučalo.
Ero,ne dolazi u obzir osim ako nije Pero,ali ne Petar,već Gavranovo oli Orlovo pero.
Epikur nula bodova. Provcator također. Sora bi i mogla proći kao neka skvo,ali ne i Kaja 33,ili Stanojko.
Džango bi mogao biti neki odmetnuti poglavica odmetnutog plemena,ali on bi bio ne čisti indijanac,nego melez,tj.mješanac,sin siromašnog traperqa,koji je postao bogati i ugledni industijalac i koji je otjerao svog sina meleza i skvo kako mu ne bi pravili smetnje u političkoj kareijeri među glavešinama iz Vošinktona.
Ewa bi još i mogla proći,kao i Nur.
Pižon nikako,pa čak ni kad bi bio golub.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Indijanska imena i nadimci na forumu
Također prilično indijanski zvuče Usne Stjepana Gnječa.
2014-04-22
Ali jedini originalni nadimak je Sitting Bull.
2014-04-22
veber-
2014-12-30
veber-
2014-12-30
I ja nekad razmišljam, ali ovakve genijalne misli mi nikad ne dolaze.
crvenkasti-
2014-04-17
napravio nas jastreb poduzi opustajuci uvod u tekmu ;DLeviathan2 wrote:a ti si "Jastreb opicen pripekom"
2014-04-12
ajd s nama u birtiju...IvyTeasdale wrote:napravio nas jastreb poduzi opustajuci uvod u tekmu ;DLeviathan2 wrote:a ti si "Jastreb opicen pripekom"
2014-12-30
A bolje nego pimpekomLeviathan2 wrote:a ti si "Jastreb opicen pripekom"
Sacuvaj boze
javim se ako mi se bude dalo..gledam Wales i N.Ireland ;-)veber wrote:ajd s nama u birtiju...IvyTeasdale wrote:napravio nas jastreb poduzi opustajuci uvod u tekmu ;DbLeviathan2 wrote:a ti si "Jastreb opicen pripekom"
2014-04-12
a vi ste svi negdje na hrpi...a?IvyTeasdale wrote:javim se ako mi se bude dalo..gledam Walles i N.Ireland ;-)veber wrote:ajd s nama u birtiju...IvyTeasdale wrote:napravio nas jastreb poduzi opustajuci uvod u tekmu ;DLeviathan2 wrote:a ti si "Jastreb opicen pripekom"
Guest- Guest
Jel ta birtija tu blizu Mene?veber wrote:ajd s nama u birtiju...IvyTeasdale wrote:napravio nas jastreb poduzi opustajuci uvod u tekmu ;DLeviathan2 wrote:a ti si "Jastreb opicen pripekom"
Noor wrote:a vi ste svi negdje na hrpi...a?IvyTeasdale wrote:javim se ako mi se bude dalo..gledam Walles i N.Ireland ;-)veber wrote:ajd s nama u birtiju...IvyTeasdale wrote:napravio nas jastreb poduzi opustajuci uvod u tekmu ;DLeviathan2 wrote:a ti si "Jastreb opicen pripekom"
Pa da , i ja#⃣3⃣ pitam.
Separatisti jedni , ne bi zvali ..
javi.IvyTeasdale wrote:javim se ako mi se bude dalo..gledam Wales i N.Ireland ;-)veber wrote:ajd s nama u birtiju...IvyTeasdale wrote:napravio nas jastreb poduzi opustajuci uvod u tekmu ;DbLeviathan2 wrote:a ti si "Jastreb opicen pripekom"
dođemo po tebe...
Last edited by veber on 25/6/2016, 19:14; edited 1 time in total
2014-12-30
mislis ovakoSora wrote:A bolje nego pimpekomLeviathan2 wrote:a ti si "Jastreb opicen pripekom"
Sacuvaj boze
ponekad jesmo,ponekad nismo ;PNoor wrote:a vi ste svi negdje na hrpi...a?IvyTeasdale wrote:javim se ako mi se bude dalo..gledam Walles i N.Ireland ;-)veber wrote:ajd s nama u birtiju...IvyTeasdale wrote:napravio nas jastreb poduzi opustajuci uvod u tekmu ;DLeviathan2 wrote:a ti si "Jastreb opicen pripekom"
2014-04-12
ebo birtiju, na sljemenu napravit rostiljadu, ne se separatisativeber wrote:ajd s nama u birtiju...IvyTeasdale wrote:napravio nas jastreb poduzi opustajuci uvod u tekmu ;DLeviathan2 wrote:a ti si "Jastreb opicen pripekom"
aha...onda veber izmislja kad veli da se ti ne zelis otkriti i podruzitiIvyTeasdale wrote:ponekad jesmo,ponekad nismo ;PNoor wrote:a vi ste svi negdje na hrpi...a?IvyTeasdale wrote:javim se ako mi se bude dalo..gledam Walles i N.Ireland ;-)veber wrote:ajd s nama u birtiju...IvyTeasdale wrote:
napravio nas jastreb poduzi opustajuci uvod u tekmu ;D
Guest- Guest
Ako necete reci di je ta birtija
Dabogda vam se vratili svi iz ove vlade koja je pala skupa s jozobozom a jozo bozo vam dosao u birtiju !
Dabogda vam se vratili svi iz ove vlade koja je pala skupa s jozobozom a jozo bozo vam dosao u birtiju !
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zagreb mijenja imena ulica nazvanih po ustašama, nosit će imena čuvenih glumica
» povjerenstvo za standardizaciju geografskih imena izričito naglasilo da su komunizam i fašizam totalitarni sustavi te se ne smije davati imena iz tog perioda
» Trg je naš-Svi na Trg. AF brane Titov trg u ZG od promjene imena
» 7500,00 imena ozne i udbe
» Okruženi smo ljudskim smećem, zapamtite im imena
» povjerenstvo za standardizaciju geografskih imena izričito naglasilo da su komunizam i fašizam totalitarni sustavi te se ne smije davati imena iz tog perioda
» Trg je naš-Svi na Trg. AF brane Titov trg u ZG od promjene imena
» 7500,00 imena ozne i udbe
» Okruženi smo ljudskim smećem, zapamtite im imena
Page 1 of 2