pitanja za forumaše...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
pitanja za forumaše...
tko je na forumu najveći:
1.nacista
2.orjunaš
3.mamićevac
4.domoljub
6.gospodin
1.nacista
2.orjunaš
3.mamićevac
4.domoljub
6.gospodin
Re: pitanja za forumaše...
1. Operw
2. Kic
3. A kao ne znaš...
4. A koji su ti?
5. Jaro
2. Kic
3. A kao ne znaš...
4. A koji su ti?
5. Jaro
darth_vader-
2014-04-17
1., 4., 6. - ESCOBAR
2., 3. - šport i rajko u duetu
2., 3. - šport i rajko u duetu
End- Posts : 21177
2015-08-25
1. Vojvoda. Ovom prilikom moram reci da bi mi bila cast da s vojvodom marsiram na moskvu.
2. Nemoj komplicirana pitanja
3. Zeko, najveci mamicev obozavatelj. Mozda jednog dana naslijedi maminja i osvoji ligu prvaka.
4. Tominjo
6. Nije lijepo pricati o sebi.
4.
2. Nemoj komplicirana pitanja
3. Zeko, najveci mamicev obozavatelj. Mozda jednog dana naslijedi maminja i osvoji ligu prvaka.
4. Tominjo
6. Nije lijepo pricati o sebi.
4.
Guest- Guest
1. Vojvoda
2. Amper
3. Zeko
4. Tominjo
6. Operw
2. Amper
3. Zeko
4. Tominjo
6. Operw
skripar-
2015-08-09
1. demo
2. ne znam kaj je to
3. sport
4. jaro (ja)
6. amper ili baka (ako dolazi na ovaj forum)
2. ne znam kaj je to
3. sport
4. jaro (ja)
rummenigge- Posts : 25
2015-11-21
muckodjubre wrote:
1.escobar
2.amper
3.ja, svetina i barišić
4.rajko, mlinka, sitting, sat i ja
6.rajko, mlinka, sitting, sat i ja
Zeko-
2015-08-26
ORJUNA (Organizacija jugoslavenskih nacionalista) je bila ekstremna nacionalistička i teroristička organizacija osnovana s ciljem zaštite unitarističke jugoslovenske države. Karakterizira je primjena drastičnih i fašističkih metoda i terora protiv političkih protivnika. Usko je surađivala s četnicima i jugoslavenskom vojskom; zahvaljujući toj suradnji dobivali su tijekom 1920.- ih godina oružje, mogli su održavati vojne vježbe i nekažnjeno provoditi terorističke akcije protiv hrvatskih domoljuba i komunista.[1] Ostala je općenito poznata po kratici. Njeni članovi, a onda i drugi nasilnički jugoslavenski i jugoslavensko-integralistički, monarhistički članovi zvani su "orjunaši".rummenigge wrote:1. demo
2. ne znam kaj je to
3. sport
4. jaro (ja)
sat2-
2015-09-28
POCASCEN SAM JER SAM JA DOBIO TITULU NAJVECEG NACISTA
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
koliko tebe bli psihopata iz costa rice koje sam ti strahove nanio jebo ti mater orjunasku
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
odluci se vise sta sam za BOGA miloga orjunas nacist komunjara ili ustasa koji ima tudju krv na dusi..poceo si se gubit cas si agnostik cas pravoslavac....mjenjas svako dan misljenje ajde znam date sumnja dere ljeto ide a keva ljetovala po jadranu a bioloski otac neki dalmatinski galeb.........jebena je sumnja
2015-09-13
ne znas ni sam sta si. jednog dana si delija, srbin. drugog dana si ptarsi, treceg dana balija.
jednog dana navijas za cergu, jednog dana navijas za cmayern, treceg za djubrentus.
karakter ti je nula
jednog dana navijas za cergu, jednog dana navijas za cmayern, treceg za djubrentus.
karakter ti je nula
Guest- Guest
ma jebes sport sinko nego da ti objasnim da orjunas i komunjara su dva ideoloski ralicita pojma orjunasi su ti bili hrvati koji su zestoki zagovornici monarhije SHS one iste kojoj smo mi i vmro ubili kralja i ostavili kurvu mariju sa dvoje maloljetne kopiladi ucviljenu.. komunjare su se obracunale sa orjunom kao nitko ...jbg vidis sta se dogadja kad ti onaj koji misli da ti je bioloski otac a tko zna koje taj neki makaranin kupi diplomu i dadne je svome nesposbnom sinu da bude INTELEKTUALAC a nastranu to sto taj isti veze sa pamecu nema...no nije sramota neznat sramota je lupat jezikom a ne pitat...ako tebas koju lekciju rado cu ti objasnit bas kao i oni lapsus kadje manchester u finalu 1992 kua kupova pobjedio cergu sa ryanom giggsarom mada je taj isti manchester godinu ranije odnio naslov a barcelona te godine dobila sampdoriju golom koemana u 112.minuti.... samo reci i brat ustasa ce nauciti "SRBINA"
2015-09-13
i nemoze hrvat nikako biti balija naime jbg 500 se zna di su vladali turci pitaj babe
2015-09-13
bracala uskoro ce godisnjica u zitomislicu znas oni vas VUJADIN ili kako se vec zvao sto kao da navodno nije ni glasa pustio
2015-09-13
Similar topics
» 2 pitanja za forumaše?
» Za forumase
» pitanje za forumaše?
» Obavijest za forumase
» Pitanje za forumase
» Za forumase
» pitanje za forumaše?
» Obavijest za forumase
» Pitanje za forumase