Plenkiju padaju šanse:Izbori za predsjednika HDZ-a održat ce po pravilu jedan član-jedan glas
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Plenkiju padaju šanse:Izbori za predsjednika HDZ-a održat ce po pravilu jedan član-jedan glas
IvyTeasdale wrote:k'o i svi politicari ;Dpreko_vode_do_slobode wrote:pa nije baš, bio u je u mladosti prgav i agresivan, inače takvi su svi iz sinja, bogati družija sam se sa njima i radio, tamo nemože opstati netko tko nije agresivan i prgav, to je takva okolina..IvyTeasdale wrote:je,Milanovic ti je bas baraba..;D
taj se u zivotu nije potukao,ni pomucio ni za sto..tatica sve servirao..mozda salonska baraba,da..;-)
btw i Haso je isto fighter, bio BBB fighter, mlatio se..
takvi trebaju za šefove bilo HDZa bilo SDPa, Plenković je osoba , koja jedno misli, drugo govori, treće radi, a četvrto sluša dopis iz USA ambasade..
a,zoka nije vidio Sinja..niti se taj ikad potukao..tatin sincic je samo na jeziku jak i u varanju zene,doduse ;P
nisam siguran da se nikada nije potukao..
većina karaktera osobe se formira u prvih nekoliko godina, ili u djetinstvu.. sudeći po Zokiju, on se fighta tada redovito, to je 100% .. jednostavno ako ne ništa dolazi iz takve vlaške dalmatinske familije u najmanju ruku se tuka sa bratom ako nije sa nikim drugim
Guest- Guest
Re: Plenkiju padaju šanse:Izbori za predsjednika HDZ-a održat ce po pravilu jedan član-jedan glas
Zlatko nije govornik, Plenki nije bezobrazan, zato Zoki razvaljuje.
ja sam sigurna da se potukao nije,osim sto je mozda klepao kresu,pa mu se poslije morao iskupljivat kad je postao premijer ;Dpreko_vode_do_slobode wrote:IvyTeasdale wrote:k'o i svi politicari ;Dpreko_vode_do_slobode wrote:pa nije baš, bio u je u mladosti prgav i agresivan, inače takvi su svi iz sinja, bogati družija sam se sa njima i radio, tamo nemože opstati netko tko nije agresivan i prgav, to je takva okolina..IvyTeasdale wrote:je,Milanovic ti je bas baraba..;D
taj se u zivotu nije potukao,ni pomucio ni za sto..tatica sve servirao..mozda salonska baraba,da..;-)
btw i Haso je isto fighter, bio BBB fighter, mlatio se..
takvi trebaju za šefove bilo HDZa bilo SDPa, Plenković je osoba , koja jedno misli, drugo govori, treće radi, a četvrto sluša dopis iz USA ambasade..
a,zoka nije vidio Sinja..niti se taj ikad potukao..tatin sincic je samo na jeziku jak i u varanju zene,doduse ;P
nisam siguran da se nikada nije potukao..
većina karaktera osobe se formira u prvih nekoliko godina, ili u djetinstvu.. sudeći po Zokiju, on se fighta tada redovito, to je 100% .. jednostavno ako ne ništa dolazi iz takve vlaške dalmatinske familije u najmanju ruku se tuka sa bratom ako nije sa nikim drugim
on se samo na zene zesti pravo..ono muski..kao onu kolaricu,ili kolicu..gadljivo ;-)
2014-04-12
Joda je u pravu...znam mu ja obitelj...nije bila rijetkost da preci od zokija potegnu cakiju ili izazovu kakvu birtijasku tucnjavu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:Joda je u pravu...znam mu ja obitelj...nije bila rijetkost da preci od zokija potegnu cakiju ili izazovu kakvu birtijasku tucnjavu
a sin sigurno nosi takvu "genetiku"
kao da ne znam kako ekipa iz sinja razmišlja :D
Guest- Guest
vuce,ja sam u pravu. Govorimo o zoki,a ne o njegovim pretcima. On je samo ocevom stranom sinjanin,plus rođen je i odrastao u potpuno drugacijem okruzju.vuksadinare wrote:Joda je u pravu...znam mu ja obitelj...nije bila rijetkost da preci od zokija potegnu cakiju ili izazovu kakvu birtijasku tucnjavu
idealizirate ma***na i dajete mu osobine muskarca..smanjite dozivljaje,divite se krivoj osobi ;-)
2014-04-12
vuk je u pravu
Guest- Guest
pa potući se baš i nije za hvalu...vuksadinare wrote:Joda je u pravu...znam mu ja obitelj...nije bila rijetkost da preci od zokija potegnu cakiju ili izazovu kakvu birtijasku tucnjavu
2014-12-30
Kad smo vec kod maco nismo ni ja ni joda z odbaciti...IvyTeasdale wrote:vuce,ja sam u pravu. Govorimo o zoki,a ne o njegovim pretcima. On je samo ocevom stranom sinjanin,plus rođen je i odrastao u potpuno drugacijem okruzju.vuksadinare wrote:Joda je u pravu...znam mu ja obitelj...nije bila rijetkost da preci od zokija potegnu cakiju ili izazovu kakvu birtijasku tucnjavu
idealizirate ma***na i dajete mu osobine muskarca..smanjite dozivljaje,divite se krivoj osobi ;-)
B
2015-09-08
pogotovo joda, taj se kefa svaki vikend, moš si mislitvuksadinare wrote:Kad smo vec kod maco nismo ni ja ni joda z odbaciti...IvyTeasdale wrote:vuce,ja sam u pravu. Govorimo o zoki,a ne o njegovim pretcima. On je samo ocevom stranom sinjanin,plus rođen je i odrastao u potpuno drugacijem okruzju.vuksadinare wrote:Joda je u pravu...znam mu ja obitelj...nije bila rijetkost da preci od zokija potegnu cakiju ili izazovu kakvu birtijasku tucnjavu
B
2014-12-30
Naravno...preko_vode_do_slobode wrote:vuk je u pravu
C
2015-09-08
pa iskreno nisam se pošiba od srednje škole niti planiramveber wrote:pogotovo joda, taj se kefa svaki vikend, moš si mislitvuksadinare wrote:Kad smo vec kod maco nismo ni ja ni joda z odbaciti...IvyTeasdale wrote:vuce,ja sam u pravu. Govorimo o zoki,a ne o njegovim pretcima. On je samo ocevom stranom sinjanin,plus rođen je i odrastao u potpuno drugacijem okruzju.vuksadinare wrote:Joda je u pravu...znam mu ja obitelj...nije bila rijetkost da preci od zokija potegnu cakiju ili izazovu kakvu birtijasku tucnjavu
B
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Pobješnjeli Komšić: Dosta više konstitutivnosti naroda, od sad jedan čovjek jedan glas, HDZ je prošlost, građanska država je budučnost
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbijanski mediji sve vise paznje posvecuju Miroslavu Skori!Da li su nanjusili tko ima najvece sanse za predsjednika RH-a pa pripremaju novu politicku i medijsku strategiju
» KAOS:Jedan član MOST-a priznao da će pomoći HDZ-u
» Izbori za predsjednika Socijaldemokratske partije
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbijanski mediji sve vise paznje posvecuju Miroslavu Skori!Da li su nanjusili tko ima najvece sanse za predsjednika RH-a pa pripremaju novu politicku i medijsku strategiju
» KAOS:Jedan član MOST-a priznao da će pomoći HDZ-u
» Izbori za predsjednika Socijaldemokratske partije
Page 5 of 5