Peticija
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Peticija
Ero wrote:Umjetnik je oštećen za logiku. Ako ne bi bilo tako ne bi bio umjetnik.frakcija wrote:umjetnost je dekadentna. umjetnici su slobodnomisleći performeri. umjetnicima ne treba dozvoliti da podižu djecu i da budu odgovorni za egzistenciju drugih bića. umjetnikov ego je krhak.
Benito Mussolini je bio pjesnik, Adolf Hitler umjetnik slikar i pjesnik, Tuđman pjesnik, Sanader pjesnik...
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
pavelić navodno također.. nego hoćeš reći da djeca duge i cvijeća nipošto nisu benigna po društvo?Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Umjetnik je oštećen za logiku. Ako ne bi bilo tako ne bi bio umjetnik.frakcija wrote:umjetnost je dekadentna. umjetnici su slobodnomisleći performeri. umjetnicima ne treba dozvoliti da podižu djecu i da budu odgovorni za egzistenciju drugih bića. umjetnikov ego je krhak.
Benito Mussolini je bio pjesnik, Adolf Hitler umjetnik slikar i pjesnik, Tuđman pjesnik, Sanader pjesnik...
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
frakcija wrote:pavelić navodno također.. nego hoćeš reći da djeca duge i cvijeća nipošto nisu benigna po društvo?Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Umjetnik je oštećen za logiku. Ako ne bi bilo tako ne bi bio umjetnik.frakcija wrote:umjetnost je dekadentna. umjetnici su slobodnomisleći performeri. umjetnicima ne treba dozvoliti da podižu djecu i da budu odgovorni za egzistenciju drugih bića. umjetnikov ego je krhak.
THE BE-DO-HAVE PARADIGM
Most people believe if they "have" a thing (more time, money, love -- whatever), then they can finally "do" a thing (write a book, take up a hobby, go on vacation, buy a home, undertake a relationship), which will allow them to "be" a thing (happy, peaceful, content, or in love). In actuality, they are reversing the Be-Do-Have paradigm. In the universe as it really is (as opposed to how you think it is), "havingness" does not produce "beingness," but the other way around.
First you "be" the thing called "happy" (or "knowing," or "wise," or "compassionate," or whatever), then you start "doing" things from this place of beingness -- and soon you discover that what you are doing winds up bringing you the things you've always wanted to "have."
The way to set this creative process (and that's what this is...the process of creation) into motion is to look at what it is you want to "have," ask yourself what you think you would "be" if you "had" that, then go right straight to being.
In this way you reverse the way you've been using the Be-Do-Have paradigm -- in actuality, set it right -- and work with, rather than against, the creative power of the universe.
Here is a short way of stating this principle:
In life, you do not have to do anything. It's all a question of what you are being.
http://www.taketheleap.com/create.html
Guest- Guest
šta ti je gnječo
2014-04-19
mutava baštarda wrote:Kad budeš nagužen nemoj nama plakati.debotoijusto wrote:vec sam potpisao da ga maknu
vise srece drugi put
ne druzim se s popima
rizik sveden na minimum
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
you could ask yorself should I fist the life out of gnječ,
or you could let him be,
let him get by with his new age bullshit
eeee gnjeco gnečo gljivo
or you could let him be,
let him get by with his new age bullshit
eeee gnjeco gnečo gljivo
2014-04-19
čuj cakanogdebotoijusto wrote:mutava baštarda wrote:Kad budeš nagužen nemoj nama plakati.debotoijusto wrote:vec sam potpisao da ga maknu
vise srece drugi put
ne druzim se s popima
rizik sveden na minimum
a šta, ti i dečko u ormaru
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Regoč-
2015-08-21
da sam gay imao bi momka ministrantaprckov wrote:čuj cakanogdebotoijusto wrote:mutava baštarda wrote:Kad budeš nagužen nemoj nama plakati.debotoijusto wrote:vec sam potpisao da ga maknu
vise srece drugi put
ne druzim se s popima
rizik sveden na minimum
zatim bi uvalio tijelo kristovo ili on meni
ljudi smo , nismo zene
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ma nisidebotoijusto wrote:da sam gay imao bi momka ministrantaprckov wrote:čuj cakanogdebotoijusto wrote:mutava baštarda wrote:Kad budeš nagužen nemoj nama plakati.debotoijusto wrote:vec sam potpisao da ga maknu
vise srece drugi put
ne druzim se s popima
rizik sveden na minimum
zatim bi uvalio tijelo kristovo ili on meni
ljudi smo , nismo zene
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» pokrenuta peticija za hapsenje m.dodika
» PETA Peticija