Economist: Hrvatska između komunizma i fašizma
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Economist: Hrvatska između komunizma i fašizma
svjesno ili nesvjesno? 8-)Starhemberg wrote:Čuo sam da je crvenkasti pi*da :)IvyTeasdale wrote:crveni je Englez..ili se barem pravi,ali nesvjesno..:-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
U potpisu, barem bio ;)IvyTeasdale wrote:svjesno ili nesvjesno? 8-)Starhemberg wrote:Čuo sam da je crvenkasti pi*da :)IvyTeasdale wrote:crveni je Englez..ili se barem pravi,ali nesvjesno..:-)
Guest- Guest
Onda je mogla navesti Ub.Starhemberg wrote:Ima samo tri slova. Ej, tri.jastreb wrote:Gdje nađe baš Niš??? Da si navela Pazovu, Šipovo,Han Pijesak ili Ivanjicu,razumio bih.kaja_333 wrote: zato je on hendikepiran i želi biti veći cetnik nego Srbi iz Nisa.
Ali Niš???
On ima samo dva slova. Ili selo Ba,gdje je održana ona poznata četnička konferencija.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dva slova, ne ide.jastreb wrote:Onda je mogla navesti Ub.Starhemberg wrote:Ima samo tri slova. Ej, tri.jastreb wrote:Gdje nađe baš Niš??? Da si navela Pazovu, Šipovo,Han Pijesak ili Ivanjicu,razumio bih.kaja_333 wrote: zato je on hendikepiran i želi biti veći cetnik nego Srbi iz Nisa.
Ali Niš???
On ima samo dva slova. Ili selo Ba,gdje je održana ona poznata četnička konferencija.
Guest- Guest
znaci,svjesno ;PStarhemberg wrote:U potpisu, barem bio ;)IvyTeasdale wrote:svjesno ili nesvjesno? 8-)Starhemberg wrote:Čuo sam da je crvenkasti pi*da :)IvyTeasdale wrote:crveni je Englez..ili se barem pravi,ali nesvjesno..:-)
2014-04-12
Starhemberg wrote:U potpisu, barem bio ;)IvyTeasdale wrote:svjesno ili nesvjesno? 8-)Starhemberg wrote:Čuo sam da je crvenkasti pi*da :)IvyTeasdale wrote:crveni je Englez..ili se barem pravi,ali nesvjesno..:-)
zašto izvrćeš? napisao sam Hrvat
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Starhemberg wrote:U potpisu, barem bio ;)IvyTeasdale wrote:svjesno ili nesvjesno? 8-)Starhemberg wrote:Čuo sam da je crvenkasti pi*da :)IvyTeasdale wrote:crveni je Englez..ili se barem pravi,ali nesvjesno..:-)
zašto izvrćeš? napisao sam Hrvat
Pipi
Guest- Guest
kakvog komunizma ili fašizma mi smo korumpirano polu plemensko društvo bez osnovnih institucija iole države, vidi samo "svečenu ložu" i sve je jasno razbojnici, lopovi, ubojice i kokainski ovisnici zajedno sa nazovi uglednicima a zapravo talogom. Za biti komunistička država ili fašistička moraju biti određeni preduvjeti na primjer neke elite, institucije, ideologija, ali ne u obliku pjesme i zastave, toga ovdje nema
Kermit-
2014-04-17
crvenkasti wrote:crvenkasti wrote:
The minister of culture, who had a history of praising the Ustasha regime, spent his time in office purging the public broadcaster of leftists and emphasising the crimes of the Yugoslav communists (who, to be fair, slaughtered thousands of fascists after the war).
Ministar kulture, koji je imao povijest hvalio ustaški režim, proveo vrijeme u uredu čišćenje javnu televiziju od ljevičara i isticanje zločine jugoslavenskih komunista (koji, doduše, klali tisuće fašista nakon rata).
----------------------
Našao sam, ima i na hrvatski.
Govna engleska, oni Hrvate zovu Ustašama i fašistima!
A nismo.
Ovo treba uokviriti i stsviti na zid
Bilo koji
Aleluja da netko pise istinu o "zlocinima komunista " .poslije rata su jos tisuce i tisuce krizara ostale . To se stalno slucajno zaboravlja
Inace , btw kad je o hasi rijec , po meni je prikladan za precednika HDZ bosne i hrvatske
Ima ti ta mjesta.Sora wrote:
Inace , btw kad je o hasi rijec , po meni je prikladan za precednika HDZ bosne i hrvatske
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» The Economist: Hrvatska u 2018.g. najlošija u EU
» Brnabić u Luksemburgu: “Ovo nije sukob Srbije i Hrvatske, nego sukob između fašizma i antifašizma!”
» Džaferović: Hrvatska politika prema BiH i Bošnjacima ima sve elemente fašizma... Nek se Kolinda bavi Ustaštvom
» ''U DRUŠTVU HAITIJA I VENEZUELE KATASTROFA: Economist objavio graf prema kojem je Hrvatska, u možda najvažnijoj kategoriji za budućnost, četvrta najgora na svijetu''
» HRVATSKA JE ZATOČENIK SDP-A! Krajnje je vrijeme da SDP procjeni povijest komunizma i makne se od zločina počinjenih od strane Tita!
» Brnabić u Luksemburgu: “Ovo nije sukob Srbije i Hrvatske, nego sukob između fašizma i antifašizma!”
» Džaferović: Hrvatska politika prema BiH i Bošnjacima ima sve elemente fašizma... Nek se Kolinda bavi Ustaštvom
» ''U DRUŠTVU HAITIJA I VENEZUELE KATASTROFA: Economist objavio graf prema kojem je Hrvatska, u možda najvažnijoj kategoriji za budućnost, četvrta najgora na svijetu''
» HRVATSKA JE ZATOČENIK SDP-A! Krajnje je vrijeme da SDP procjeni povijest komunizma i makne se od zločina počinjenih od strane Tita!
Page 2 of 2