Dijeta(e)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Zdravlje
Page 3 of 14
Page 3 of 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Re: Dijeta(e)
Ja sam prestao piti kavu prije 4g i mogu ti reći da taj stimulans ljudskom mozgu uopće nije potreban. Kofein je najobicniji manipulator i on oduzima energiju tako da su sva energetska pića najobicnija prevara.
nisam pitomiji samo danas malo manje sprdam.
FortO- Posts : 90
2015-10-03
Fort0 wrote:Ja sam prestao piti kavu prije 4g i mogu ti reći da taj stimulans ljudskom mozgu uopće nije potreban. Kofein je najobicniji manipulator i on oduzima energiju tako da su sva energetska pića najobicnija prevara.
Sve ti ja to znam, ali ne bih je se odrekla ujutro, nema toga...
Početak tjedna, tek se zagrijavaš...
Trinity-
2014-04-17
Da,zeznute su te ovisnosti, pogotovo labilne osobe upadnu u zamku i nikako van.
Petak je moj dan, za metak. Ponedjeljak je gužva, nikako naći parking u gradu i svi su nekako nadrkani.
Petak je moj dan, za metak. Ponedjeljak je gužva, nikako naći parking u gradu i svi su nekako nadrkani.
2015-10-03
Nezgodno je kad su drugi nadrkani.FortO wrote:Da,zeznute su te ovisnosti, pogotovo labilne osobe upadnu u zamku i nikako van.
Brzo će petak.
Trinity-
2014-04-17
Trinity wrote:Samo vas gledam.
Bit će tu još nešto.
Doduše, Fort0 treba još otrčati puno kilometara. I naučiti kako se piše voće i povrće.
:D Aha,baš će biti..
Bilo bi super kad bi mogao usporedo sa jačanjem mišića malo omekšati u grudima pa dokučiti da je debljanje posljedica emocionalnih povreda. Kad sam mršavila otpuštala sam ih i sama pa znam. Zapela bi na kilaži i ni mic dolje. Osvještavanje povrede, pa potok suza tek toliko da se malo samosažaljevam :D iza toga kile klizile bez problema.
Al što to vrijedi objašnjavati supermenu u superpatikama :P
Zbog trčanja je postao posvuda pretvrd :P :D
Guest- Guest
Nesmiješ se na forumu dati oneraspoložiti. Nesjećam se da sam tebi prigovorio zbog kila, pa Trinity sam napisao "gica prasica" a ona se ne ljuti ni najmanje.
Mizuno sayonara 2, došle me 699kn na sniženju 30%. Tu se ne radi o snobizmu već o tome da možeš od sebe lako napraviti pacijenta na trčanju ako trčiš u nekvalitetnoj obuči. Svi koji su trčali u tenisicama od 250 do 500kn tipa nike downshifter, dual fusion ili adidas duramo su odustali nakon par mjeseci.
Mizuno sayonara 2, došle me 699kn na sniženju 30%. Tu se ne radi o snobizmu već o tome da možeš od sebe lako napraviti pacijenta na trčanju ako trčiš u nekvalitetnoj obuči. Svi koji su trčali u tenisicama od 250 do 500kn tipa nike downshifter, dual fusion ili adidas duramo su odustali nakon par mjeseci.
2015-10-03
Nemoj biti tako oštra zato što on ne kuži neke stvari. :Ddzepna_venera wrote:Trinity wrote:Samo vas gledam.
Bit će tu još nešto.
Doduše, Fort0 treba još otrčati puno kilometara. I naučiti kako se piše voće i povrće.
Bilo bi super kad bi mogao usporedo sa jačanjem mišića malo omekšati u grudima pa dokučiti da je debljanje posljedica emocionalnih povreda. Kad sam mršavila otpuštala sam ih i sama pa znam. Zapela bi na kilaži i ni mic dolje. Osvještavanje povrede, pa potok suza tek toliko da se malo samosažaljevam :D iza toga kile klizile bez problema.
Nekako mi se čini da ipak ima nade za njega, samo se treba družiti s nama. :D :P
Trinity-
2014-04-17
FotO wrote:Nesmiješ se na forumu dati oneraspoložiti. Nesjećam se da sam tebi prigovorio zbog kila, pa Trinity sam napisao "gica prasica" a ona se ne ljuti ni najmanje.
A dobro sad, nije da nisam pomislila "koja je ovo budala" i zamalo ti spičila ban forever.
image
Ja ne trčim pa mi je to skroz nebitno. Kad mi trebaju tenisice, posudim od kćeri.
Za mene postoje samo bijele tenisice, ove tvoje skroz su mi bezveze u tim drečavim bojama.
Trinity-
2014-04-17
Izbjegavam kruh , krumpire, rižu, tijesto, slatkiše, kolače, sokove, neko povrće, voće pažljivo doziram...Zagy wrote:Trin kako održavaš kilazu?
Trinity-
2014-04-17
FortO wrote:Nesmiješ se na forumu dati oneraspoložiti. Nesjećam se da sam tebi prigovorio zbog kila, pa Trinity sam napisao "gica prasica" a ona se ne ljuti ni najmanje.
:wow: Patike su ok, al' tvoja ruka je prekrasna :)
Guest- Guest
Trinity wrote:Nemoj biti tako oštra zato što on ne kuži neke stvari. :Ddzepna_venera wrote:Trinity wrote:Samo vas gledam.
Bit će tu još nešto.
Nekako mi se čini da ipak ima nade za njega, samo se treba družiti s nama. :D :P
Jel ti otvaraš orah kliještima ili ga gladiš percem da se otvori
Guest- Guest
Trinity wrote:Izbjegavam kruh , krumpire, rižu, tijesto, slatkiše, kolače, sokove, neko povrće, voće pažljivo doziram...Zagy wrote:Trin kako održavaš kilazu?
Ok, nego što riža radi u ovim ugljikohidratima? @voće je poželjno ujutro radi probave..
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:
:wow: Patike su ok, al' tvoja ruka je prekrasna :)
Da lijepe ruke ima,to sam i ja primijetila. ....patike su gadne... :D
Guest- Guest
meni bliska osoba je imala 150kg, a sada ima 77kg.... tako da vjerujem da se sve moze
takoder sam ga shvatila...bio je u teskom stanju
takoder sam ga shvatila...bio je u teskom stanju
Guest- Guest
Jel mi možeš iz dlana vidjeti koliko ću doživjet? Znam da je velika gnjavaža u životu doživjeti stotu ali pokušao bi...
2015-10-03
Trinity wrote:
Ja ne trčim pa mi je to skroz nebitno. Kad mi trebaju tenisice, posudim od kćeri.
Za mene postoje samo bijele tenisice, ove tvoje skroz su mi bezveze u tim drečavim bojama.
Nije kasno ni u 40-tim poceti jogirati...
Evo upises se u adidas skolu trcanja, to ti je jos jedna skola vise >D
http://www.skola.trcanje.hr/
2015-10-03
Page 3 of 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Zdravlje
Page 3 of 14