Dijeta(e)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Zdravlje
Page 9 of 14
Page 9 of 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Re: Dijeta(e)
Znam ja to....zato smo i uzeli onoliko koliko i u najlošijih situaciji možemo plaćati. ...nijedno od nas nije neradnik....
Guest- Guest
Upravo tako, mogli bismo to zvati investicijom.FortO wrote:Dok se kreda ne otplati banka je vlasnik stana ali će zato barem djeca dobiti nešto u nasljedstvo.
A rizik je otprilike isti i kao kad se pokreće neki posao, može uspjeti, a možda i neće.
Trinity-
2014-04-17
Kako nebi bilo. Mladi smo, zdravi, u naponu snage i ne šurujemo s bankama.
FortO- Posts : 90
2015-10-03
Kad se ulazi u kredu uvijek kao i na PC-u treba imati nekakav backup iliti pricuvnu kopiju, znači neki crni fond, usteđeni iznos u slučaju da otplata zapne.
FortO- Posts : 90
2015-10-03
Odoh obavljati razno i pripremiti sebe na povećanu fizičku aktivnost.
Evropsko radno vrijeme mi je zalijepilo dupe za fotelju. Ta neću tako!
Viđamo se :)
Evropsko radno vrijeme mi je zalijepilo dupe za fotelju. Ta neću tako!
Viđamo se :)
Guest- Guest
nije baš.Trinity wrote:
A rizik je otprilike isti i kao kad se pokreće neki posao, može uspjeti, a možda i neće.
da istu lovu investiraš u neki posao imala bi neki output vrijednosti.
nekretnine samo gube na vrijednosti i traže stalno ulaganje.
jedan od razloga zašto nisam nikada ništa kupio na obali. radije iznajmim brod ili apartman tih dva tjedna koliko sam dolje nego stalno ulagati u nešto kaj ti ne treba.
ok. stan ti treba ali preveliko i predugo vezanje sredstava.
znam, lako je meni srat kada nemam potrebu za tim. no čista matematika.
nisam ni auto uzeo na kredit. nikad.
veber-
2014-12-30
Nekretnine dobivaju na vrijednosti,nikako ne gube.....tko je prije 10 godina uveo stan za 100 000 sad ga bar za 150 000 prodati može. ...ako ne i više. ....
Guest- Guest
ne zavaravaj se.Zagy wrote:Nekretnine dobivaju na vrijednosti,nikako ne gube.....tko je prije 10 godina uveo stan za 100 000 sad ga bar za 150 000 prodati može. ...ako ne i više. ....
prije deset godina što si mogla kupiti sa sto ojra?
a što danas?
nekretnine konstantno gube na vrijednosti. kao i ostala roba.
to se zove inflacija.
plus konstantno ulaganje u istu.
veber-
2014-12-30
veber wrote:znam, lako je meni srat kada nemam potrebu za tim. no čista matematika.
Matematika isto kaže da će ti više ostati ako se odrekneš piva, živiš samo na kruhu i vodi, da ne moraš imati i smartphone i tablet i PC i plazmu, da možeš proći i s jeftinijim autom, našlo bi se toga , jel...
Trinity-
2014-04-17
veber-
2014-12-30
ne bum.
ali za švicarce ste si sami krivi.
ja nisam htio kratkoročni, 6mj, u švicarcima. daj ti meni kunski. jebeš klauzule. pogotovo valutne.
ja nisam htio kratkoročni, 6mj, u švicarcima. daj ti meni kunski. jebeš klauzule. pogotovo valutne.
2014-12-30
Ako si mlad naslijeđivao, dobio, lako tebi Webers sa tako zarađenim po plotu mlatiti..
Ajde budi faca ko oni pa sve sam, makar uz 'prijateljsku' banku..što je hrabrost i to velika. Preuzimanje rizika na svoju grbu. Još zayebavaš ljude.
Ajde budi faca ko oni pa sve sam, makar uz 'prijateljsku' banku..što je hrabrost i to velika. Preuzimanje rizika na svoju grbu. Još zayebavaš ljude.
Guest- Guest
Jesmo i nismo. Ja se još ne žalim, nije bio zalijetavanja i uzimanja prevelikog kredita, još se uredno otplaćuje, a kako stvari stoje i ti ćeš mi dio otplaćivati.veber_1 wrote:ne bum.
Uzmeš ono što i pošto se nudi na tržištu.
Trinity-
2014-04-17
Ne znam...mislim da bi i abenu bilo drago...neka se dogovore...dzepna_venera wrote:Weber se već veseli otplati tvog kredita haha
Trinity-
2014-04-17
i podstanarstvo se mora placat, kao i rata kredita, zar ne ?
s tim da, kad si podstanar, nikad nisi svoj na svome
s tim da, kad si podstanar, nikad nisi svoj na svome
Last edited by betty.boop on 8/10/2015, 17:12; edited 1 time in total
betty.boop-
2015-01-23
Page 9 of 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Zdravlje
Page 9 of 14