Četnika sve manje i manje
Page 1 of 1
Četnika sve manje i manje
Sad nema nikog
Udaljeno staroplaninsko selo Topli Do, podno Midžora, po svemu sudeći nestaje iako se nalazi pored turističkog centra. Nekada je tu živelo 500 duša, a ostalo jedva desetina starih
Zbog epiteta "četničko", selo je posle Drugog svetskog rata nekako palo u zapećak novih vlasti, pa je otuda i dospelo na niske grane. Istini za volju, sudbinu Toplog Dola dele i mnoga druga sela na Staroj planini, koja su takođe pred gašenjem. Ironija, kad je reč o Toplom Dolu je to, što je na njegovom ataru izgrađen čuveni centar "Jabučko ravnište" sa elitnim hotelom i podzemnim parkingom, ali od Toplog Dola ne postoji put do "Jabučkog ravništa", već se putuje okolo, preko Kalne i Knjaževca.
http://www.novosti.rs/vesti/srbija.73.html:610972-Topli-Do-Sad-nema-nikog-ni-da-zapeva
--------------------------------------------
Haha, a nas sve više i više!
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Četnika sve manje i manje
ja mislio da se to osvrćeš na to što te ima sve manje na forumu.
udba wrote:ja mislio da se to osvrćeš na to što te ima sve manje na forumu.
ma jok, stvarno je
crvenkasti-
2014-04-17
udba wrote:ja mislio da se to osvrćeš na to što te ima sve manje na forumu.
izgleda da se povecava broj samo muhamedovih sljedbenika ; bice samoubojstava i ubojstava !
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Zemlja dzaba, nece niko.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
normalan proces deruralizacije i urbanizacije..priju su bili seljacine i cetnici, sad su moderni eurofili..najbolji primjer Vucica i Nikolica..nema ti mjesta za brigu ;Dcrvenkasti wrote:udba wrote:ja mislio da se to osvrćeš na to što te ima sve manje na forumu.
ma jok, stvarno je
2014-04-12
vidi ovog junaka lijevo,crvenkasti wrote:Sad nema nikog
Udaljeno staroplaninsko selo Topli Do, podno Midžora, po svemu sudeći nestaje iako se nalazi pored turističkog centra. Nekada je tu živelo 500 duša, a ostalo jedva desetina starih
još ga nisu sahranile
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Hahaha dobar :)udba wrote:ja mislio da se to osvrćeš na to što te ima sve manje na forumu.
Guest- Guest
Similar topics
» Ne bojte se, što manje mozga imate to čipiranje manje boli i nuspojave su blaže
» Lani rođeno čak dvije tisuće manje djece manje nego 2014.
» VIDEO Poljak šokirao europarlament: Naravno da žene trebaju zarađivati manje, manje su inteligentne
» Hrvati sve manje idu na mise i sve manje vjeruju crkvi
» sad smo najebali od četnika
» Lani rođeno čak dvije tisuće manje djece manje nego 2014.
» VIDEO Poljak šokirao europarlament: Naravno da žene trebaju zarađivati manje, manje su inteligentne
» Hrvati sve manje idu na mise i sve manje vjeruju crkvi
» sad smo najebali od četnika
Page 1 of 1