Iza bengalki stoji UDBA, a Mamić je hrvatski vitez
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Iza bengalki stoji UDBA, a Mamić je hrvatski vitez
to mora da se zavrsi pricom da su krivi beograd i udba.
ta udba davno ne postoji, u srbiji, mora da je aktivna u hrvatskoj.
verovatno su srbi napisali ono " sve izgubli dabogda "
to ni meni nije palo na pamet
Guest- Guest
Tako je od prvog dana i zauvijek će bit. Udba i Srbi su skinuli Karamarka, sad postavljaju ovog novog u HDZ. I tako treba ostat, lakše je tako nego gledat u gledalo i reć da nisi sposoban. Udba je jača danas nego 1952. Zato ćuti bre tamo i ne kvari.chater wrote:to mora da se zavrsi pricom da su krivi beograd i udba.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
vaš drašković kaže da je udba jedini kontinuitet "ovih prostora"..što bi u prijevodu značilo: krepat moredu svi kralji i carevi, države se raspast, ma udba će ostat..udba živi vječno.udba wrote:Tako je od prvog dana i zauvijek će bit. Udba i Srbi su skinuli Karamarka, sad postavljaju ovog novog u HDZ. I tako treba ostat, lakše je tako nego gledat u gledalo i reć da nisi sposoban. Udba je jača danas nego 1952. Zato ćuti bre tamo i ne kvari.chater wrote:to mora da se zavrsi pricom da su krivi beograd i udba.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Recimo UDB-a je sredila da Vida igra rukom i da onaj Čeh glavom zakuca gol i to serviraš domaćoj javnosti. Onda odeš na ćupriju i uvališ sočnu žvaku onome koji je došao iz 20 kata ispod zemlje iz centrale UDB-e i koji upravlja planetama. To se zove politika, brale.frakcija wrote:vaš drašković kaže da je udba jedini kontinuitet "ovih prostora"..što bi u prijevodu značilo: krepat moredu svi kralji i carevi, države se raspast, ma udba će ostat..udba živi vječno.udba wrote:Tako je od prvog dana i zauvijek će bit. Udba i Srbi su skinuli Karamarka, sad postavljaju ovog novog u HDZ. I tako treba ostat, lakše je tako nego gledat u gledalo i reć da nisi sposoban. Udba je jača danas nego 1952. Zato ćuti bre tamo i ne kvari.chater wrote:to mora da se zavrsi pricom da su krivi beograd i udba.
2015-11-10
udba jede svoju djecu.udba wrote:Recimo UDB-a je sredila da Vida igra rukom i da onaj Čeh glavom zakuca gol i to serviraš domaćoj javnosti. Onda odeš na ćupriju i uvališ sočnu žvaku onome koji je došao iz 20 kata ispod zemlje iz centrale UDB-e i koji upravlja planetama. To se zove politika, brale.frakcija wrote:vaš drašković kaže da je udba jedini kontinuitet "ovih prostora"..što bi u prijevodu značilo: krepat moredu svi kralji i carevi, države se raspast, ma udba će ostat..udba živi vječno.udba wrote:Tako je od prvog dana i zauvijek će bit. Udba i Srbi su skinuli Karamarka, sad postavljaju ovog novog u HDZ. I tako treba ostat, lakše je tako nego gledat u gledalo i reć da nisi sposoban. Udba je jača danas nego 1952. Zato ćuti bre tamo i ne kvari.chater wrote:to mora da se zavrsi pricom da su krivi beograd i udba.
2016-03-09
Bolje je 'udba zivi vjecno' ;D
2014-04-12
vuksadinare wrote:..pa ja mislim ako na celo hdz-a dođe plenki ili krsticevic nece mu biti do likovanjajastreb wrote:Pored ovakvih budalaština nikakve mu kritike nisu potrebne. Zoka likuje. I to već duže vrijeme.vuksadinare wrote:kaj ti velis evicka na ovo da karamarko i zoki nesto mute zajednicki...vec odavno enma nikakvih kritika od zokija na karamarkov racun..auto i?Eva wrote:dawson wrote:Kad pomisliš da Dnevno ne može zaposliti veću budalu...
Nemoj tako, tam nam dela kolega.
A ima i zašto.
Ima protivnike kakve se samo poželjeti može.
pojede ih za doručak
Guest- Guest
Presposoban je..;D
Ajde,norka,ne zezaj :0)
Ajde,norka,ne zezaj :0)
2014-04-12
..da...prvo ne bi im mogao nista predbaciti..a drugo njegova karijera je vrlo tanasna prema njihovoj..narocito prema krsticevicevojNoor wrote:vuksadinare wrote:..pa ja mislim ako na celo hdz-a dođe plenki ili krsticevic nece mu biti do likovanjajastreb wrote:Pored ovakvih budalaština nikakve mu kritike nisu potrebne. Zoka likuje. I to već duže vrijeme.vuksadinare wrote:kaj ti velis evicka na ovo da karamarko i zoki nesto mute zajednicki...vec odavno enma nikakvih kritika od zokija na karamarkov racun..auto i?Eva wrote:
Nemoj tako, tam nam dela kolega.
A ima i zašto.
Ima protivnike kakve se samo poželjeti može.
pojede ih za doručak
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
IvyTeasdale wrote:Presposoban je..;D
da, baš to
Guest- Guest
'Nama Jugoslavenima bilo je najljepše u Jugoslaviji'
http://www.24sata.hr/sport/nama-jugoslavenima-bilo-je-najljepse-u-jugoslaviji-100597 - 24sata.hr
http://www.24sata.hr/sport/nama-jugoslavenima-bilo-je-najljepse-u-jugoslaviji-100597 - 24sata.hr
Guest- Guest
asilovski wrote:pošto hrvatska država nema mehanizme zaštite hrvatske nacionalne sigurnosti", analizira stručnjak za sigurnost Ivica Čutura.
Bitno je da takozvana rvacka banditska vukojebina ima mehanizme za ljude izbaciti iz stana. Za takve ugroze nacionalne sigurnosti banditski rvacki režim odmah upotrijebi teško naoružanje i militaristički opremljenu ustašku režimsku paramiliciju.
Guest- Guest
S koje si ti planete pao, zar ne čitaš da sve što postoji drži UDB-a u rukama.Usne Stjepana Gnječa wrote:asilovski wrote:pošto hrvatska država nema mehanizme zaštite hrvatske nacionalne sigurnosti", analizira stručnjak za sigurnost Ivica Čutura.
Bitno je da takozvana rvacka banditska vukojebina ima mehanizme za ljude izbaciti iz stana. Za takve ugroze nacionalne sigurnosti banditski rvacki režim odmah upotrijebi teško naoružanje i militaristički opremljenu ustašku režimsku paramiliciju.
2015-11-10
kojega đavla su nan i dozvolili pravo otkupa stana kad smo ga odma založili u kockarnici?Usne Stjepana Gnječa wrote:asilovski wrote:pošto hrvatska država nema mehanizme zaštite hrvatske nacionalne sigurnosti", analizira stručnjak za sigurnost Ivica Čutura.
2016-03-09
frakcija wrote:kojega đavla su nan i dozvolili pravo otkupa stana kad smo ga odma založili u kockarnici?Usne Stjepana Gnječa wrote:asilovski wrote:pošto hrvatska država nema mehanizme zaštite hrvatske nacionalne sigurnosti", analizira stručnjak za sigurnost Ivica Čutura.
Ne profaniraj kujetino. Dabogda tebe i tvoju familiju rvacka režimska paramilicija izbacila na ulicu.
Guest- Guest
što su sijali, to i žanju..pogle kroz prozor bijesnih makinja, nitko ne vozi jugo. Debilima se nije smjelo dopustit da dižu kredite i žive ko pijani miljarderi, tu je temeljna greška odnarođenog režima. Osim toga i bila mi je milicija jer sam preskočila 2 rate uplate, pa veli mirovinsko da po ugovoru imaju pravo plijenit stan, al da eto neće radi novina..i da brzo platim.Usne Stjepana Gnječa wrote:frakcija wrote:kojega đavla su nan i dozvolili pravo otkupa stana kad smo ga odma založili u kockarnici?Usne Stjepana Gnječa wrote:asilovski wrote:pošto hrvatska država nema mehanizme zaštite hrvatske nacionalne sigurnosti", analizira stručnjak za sigurnost Ivica Čutura.
Ne profaniraj kujetino. Dabogda tebe i tvoju familiju rvacka režimska paramilicija izbacila na ulicu.
2016-03-09
frakcija wrote:što su sijali, to i žanju..pogle kroz prozor bijesnih makinja, nitko ne vozi jugo. Debilima se nije smjelo dopustit da dižu kredite i žive ko pijani miljarderi, tu je temeljna greška odnarođenog režima. Osim toga i bila mi je milicija jer sam preskočila 2 rate uplate, pa veli mirovinsko da po ugovoru imaju pravo plijenit stan, al da eto neće radi novina..i da brzo platim.Usne Stjepana Gnječa wrote:frakcija wrote:kojega đavla su nan i dozvolili pravo otkupa stana kad smo ga odma založili u kockarnici?Usne Stjepana Gnječa wrote:asilovski wrote:pošto hrvatska država nema mehanizme zaštite hrvatske nacionalne sigurnosti", analizira stručnjak za sigurnost Ivica Čutura.
Daj se malo informiraj:
OVRŠNA MAFIJA I FINA IZNAD SU USTAVA RH
NOVI SKANDAL FINE: Sustav OVRHA osmišljen da pogoduje kamatarima i prevarantima!
Čudi silno zgražanje nad pljačkom preko FINE, nečim što je davno svima moralo biti jasno: hrvatski zakoni, koji reguliraju pljenidbu, su u osnovi koruptivni. Iz iskustva znam da stranci opljačkanom investitoru neće povjerovati kako je legalno da ti državna agencija blokira sve račune, a bez prethodne obavjesti i bez da si prethodno na sudu imao pravo na zaštitu svojih prava!”, primjećuje čelnica Blokiranih
čitaj:
http://promise.hr/novi-skandal-fine-sustav-ovrha-osmisljen-da-pogoduje-kamatarima-i-prevarantima/
Guest- Guest
a tako su mi rodicu blokirali i to greškom, a sve jedno je procedura odblokiranja nakon žalbe i priloženih dokaza trajala 3 mjeseca..Usne Stjepana Gnječa wrote:frakcija wrote:što su sijali, to i žanju..pogle kroz prozor bijesnih makinja, nitko ne vozi jugo. Debilima se nije smjelo dopustit da dižu kredite i žive ko pijani miljarderi, tu je temeljna greška odnarođenog režima. Osim toga i bila mi je milicija jer sam preskočila 2 rate uplate, pa veli mirovinsko da po ugovoru imaju pravo plijenit stan, al da eto neće radi novina..i da brzo platim.Usne Stjepana Gnječa wrote:frakcija wrote:kojega đavla su nan i dozvolili pravo otkupa stana kad smo ga odma založili u kockarnici?Usne Stjepana Gnječa wrote:
Daj se malo informiraj:
OVRŠNA MAFIJA I FINA IZNAD SU USTAVA RH
NOVI SKANDAL FINE: Sustav OVRHA osmišljen da pogoduje kamatarima i prevarantima!
Čudi silno zgražanje nad pljačkom preko FINE, nečim što je davno svima moralo biti jasno: hrvatski zakoni, koji reguliraju pljenidbu, su u osnovi koruptivni. Iz iskustva znam da stranci opljačkanom investitoru neće povjerovati kako je legalno da ti državna agencija blokira sve račune, a bez prethodne obavjesti i bez da si prethodno na sudu imao pravo na zaštitu svojih prava!”, primjećuje čelnica Blokiranih
čitaj:
http://promise.hr/novi-skandal-fine-sustav-ovrha-osmisljen-da-pogoduje-kamatarima-i-prevarantima/
nego, općenito jebivjetri olako stavljaju hipoteke na nešto što nisu stekli u znoju lica svoga..to je druga strana priče..nadam se da i takvi slučajevi nisu pod patronatom te stranke
2016-03-09
Noor wrote:IvyTeasdale wrote:Presposoban je..;D
da, baš to
Pametan je i elokventan ali je bahat i arogantan, pa me to nervira kod njega. Iako mi se jedna stvar sviđa jako, a to je da je za političara jako iskren i briga ga za dojam koji njegove riječi ostavljaju. Još da postane marljivi i smanji aroganaciju, bil bi odličan.
Guest- Guest
nije li to malo kontradiktorno: pameten i elokventan, al ne ispeče prije nego reče, nije svjestan mogućih posljedica :DEva wrote:Noor wrote:IvyTeasdale wrote:Presposoban je..;D
da, baš to
Pametan je i elokventan ali je bahat i arogantan, pa me to nervira kod njega. Iako mi se jedna stvar sviđa jako, a to je da je za političara jako iskren i briga ga za dojam koji njegove riječi ostavljaju. Još da postane marljivi i smanji aroganaciju, bil bi odličan.
2016-03-09
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hrvatski vitez na slobodi
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» Nu2-Vitez-NH Ljiljan Vidić
» otkriven spomenik IX. bojni HOS-a “Rafael vitez Boban
» Stanivukovic:'Tepic vitez a ne zlocinac'
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» Nu2-Vitez-NH Ljiljan Vidić
» otkriven spomenik IX. bojni HOS-a “Rafael vitez Boban