Hrvatska Španjolska
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Hrvatska Španjolska
kic wrote:and the darwin award goes to...
kic! koji je prespavao tekmu :^^
ja nisam, bebi izbija zub pa nam nije dala spavat.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Zao mi je sto su decki morali raditi nerede valjda ne znajuci da mafijaska obitelj vec radi bezaniju zoki mamic u saudijsku arabiju gdje interpol nema ovlasti a nakon eura za njim i stariji brat...a necakinja koja ucjenjuje i reketar..suker ce u svoju vikendicu u sociju kod putina...pao im zastitnik karamarko a trese se i picousta orjunasica koli..obavjestajni aparat na koljenima koji su do sad bili zastitnici mafijasima iz hns-a...ma i izgubit ali obraz ne...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Aj nek nam prvo titulu donese pa ćemo ga onda linčovati....
darth_vader-
2014-04-17
kofein wrote:veber wrote:ero na aparatima,
Mamići na bankomatima. :)
španjolci na aparatima, mamići na bankomatima, torcida na opijatima
Similar topics
» Španjolska Hrvatska 6:0
» Španjolska prepoznala gorući problem s kakvim je suočena i Hrvatska: Mladima daju keš da isele iz roditeljskog doma
» KATALONIJA vs ŠPANJOLSKA
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» Španjolska prepoznala gorući problem s kakvim je suočena i Hrvatska: Mladima daju keš da isele iz roditeljskog doma
» KATALONIJA vs ŠPANJOLSKA
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
Page 9 of 9